SP v hokeju 2011 (2011 IIHF World Championship)
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
- Ruki
- STRIPOHOLIK
SP v hokeju 2011 (2011 IIHF World Championship)
Da naredim eno temo, če bomo kaj debatirali. Tukaj bodo rezultati, lahko si ogledate postave reprezentanc: http://eliteprospects.com/league_home.php?leagueid=61
Uradna spletna stran: http://www.iihf.com/channels-11/iihf-wo ... start.html
Uradna spletna stran: http://www.iihf.com/channels-11/iihf-wo ... start.html
- Ruki
- STRIPOHOLIK
Re: SP v hokeju 2011 (2011 IIHF World Championship)
Jutri se začne zares, naši igrajo otvoritveno tekmo z domačini, Slovaki. Do sedaj smo v elitni diviziji vedno imeli to "srečo", da smo v skupino fasali gostitelje prvenstva... Moja napoved na prvenstvu je boj za obstanek in sicer s temi ekipami: Latvija, Norveška, Francija. Morda tudi Avstrija namesto Norveške... posledično pričakujem izpad iz elitne divizije, predzadnji bomo po moje. Za jutri pa pričakujem eno petardo za dobrodošlico, 6:1 ali 5:1, kaj takega 
- Ruki
- STRIPOHOLIK
Že prvi 2 tekmi sta postregli s presenečenji... Najprej Nemčija ugnala Rusijo z 2:0, potem pa še Francozi igrali neodločeno po rednem delu s Švicarji. Slabo se nam piše, da bomo sploh dobili kako piko letos 
Naši v prvih dveh tretjinah odlično parirajo slovakom, upam, da bo tako tudi v zadnji.
Kljub porazu sem zelo zadovoljen z našo igro. Kristan je branil odlično. S tako igro lahko obstanemo v elitni skupini.
bravo naši. sm mislu da bo ene 6:1. presenetli so me kako dobro drsajo. sta mi bla všeč jeglič+tičar
drgač ne spremljam hokeja razen tekem SP in na olimpijskih. ampak moje mnejne:
- vsak od tavelkih 6 ga bo vsaj enkrat usrau (rusi so ga že)
- usa ne bojo mel sreče proti norvežanom in bojo spet popušili (močno upam da bo tako)
- nemci bojo tako dobri kot lani
- naši bojo v relegation spičkali francoze in austrijce, latvijci nas bojo ene 4:1
- slovaki bojo zasrali, ampak malo manj kot lani
- prvi štirje: rusi + čehi + kanadčani + finci
- navijam pa za naše in ruse
drgač ne spremljam hokeja razen tekem SP in na olimpijskih. ampak moje mnejne:
- vsak od tavelkih 6 ga bo vsaj enkrat usrau (rusi so ga že)
- usa ne bojo mel sreče proti norvežanom in bojo spet popušili (močno upam da bo tako)
- nemci bojo tako dobri kot lani
- naši bojo v relegation spičkali francoze in austrijce, latvijci nas bojo ene 4:1
- slovaki bojo zasrali, ampak malo manj kot lani
- prvi štirje: rusi + čehi + kanadčani + finci
- navijam pa za naše in ruse
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
- Ruki
- STRIPOHOLIK
Zgleda ima Kopitar vse pod kontrolo
no, bolj me skrbi pripravljenost posameznikov, tole danes je bilo povsem na nivoju, me pa zanima, kako bodo s takim tempom nadaljevali. V nedeljo pričakujem, da se bodo Rusi znesli nad nami. Nekje 3-4 gole razlike, morda celo Hočevar v golu 
evo, švedi so že tadruk ku so ga usral. norvežani so jim zalepl petko - njihova prva zmaga nad sosedi!
zdej pa naši. 6:2 bo....
tule
http://www.iihf.com/channels-11/iihf-wo ... nking.html
lahko spremljate dnevno (arhiv tudi obstaja) komentarje na močnostni lestivi. Če je predvčerajšnjim za rise še pisalo, da pa č eden mora bit zadnji, je danes kristan božji sin in Šatan je pač...
zdej pa naši. 6:2 bo....
tule
http://www.iihf.com/channels-11/iihf-wo ... nking.html
lahko spremljate dnevno (arhiv tudi obstaja) komentarje na močnostni lestivi. Če je predvčerajšnjim za rise še pisalo, da pa č eden mora bit zadnji, je danes kristan božji sin in Šatan je pač...
naši nastrelal zbornajo!!!
Kljub porazu odlična igra naših.
Upam, da bodo takšno formo in borbenost zadržali tudi proti enakovrednejšim ekipam. Jegliču želim čimprejšnje okrevanje. 
Nemčija : Slovaška 4:3. Tudi če premagamo Nemce bomo igrali v skupini za obstanek.
Vse pohvale Risom za odlično borbo tako proti Slovakom kot posebaj še proti Rusom, in upam da nam obstanek v diviziji A letos uspe 
GOTOF JE!
definitivno naši ostanejo v A. pa tut če zahebejo naslednje dve in jim ne porata, so zame prvo presenečenje 2011 sp.
Na power ranking so naši 12-i. In komentar:
Russia = 2,014 registered players. Slovenia = 155.
6-4 Russia = Good work, Slovenia!
Evo, Belorusi so že z nami, jutri dobimo v skupino še avstrijce in latvijce, pol jih pa nafilamo ku paprike...
Na power ranking so naši 12-i. In komentar:
Russia = 2,014 registered players. Slovenia = 155.
6-4 Russia = Good work, Slovenia!
Evo, Belorusi so že z nami, jutri dobimo v skupino še avstrijce in latvijce, pol jih pa nafilamo ku paprike...
Sem včeraj gledal, če bom videl Rukija kje med publiko, pa sem opazil potem Boba Rocka 
Navijanje je bilo super, škoda za penale, malo je falilo.
Navijanje je bilo super, škoda za penale, malo je falilo.
Je pa to prvenstvo presenečenj. Včeraj bi vrjetno malokdo stavil na neodločene izide na taekmah Kanada: Švica, Nemčija : Slovenija in Belorusija : Francija.