Danes prečital!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: Danes prečital!
matz & jacamon: ubojica
še kar sprejemljivo modrovanje ali moraliziranje o "poslanstvu" najetega Morilca....od začetkov "edini razlog je denar...nimam cajta skrbet za druge. vsak zase..." do "ljudi, ki si ne zaslužijo živeti, je več kot jih lahko pobijem. moj prispevek je verjetno zanemarljiv...to ni moja ambicija". se pa skozi album počasi celo naveže na "partnerja", bejbo in prijatelja.
Ne vem kakšna tehnika risanja je to, ampak nočne scene klubov in velemest so fantastične. nasploh koloriranje je super. nekaj najboljšega, kar sem prebral.
še kar sprejemljivo modrovanje ali moraliziranje o "poslanstvu" najetega Morilca....od začetkov "edini razlog je denar...nimam cajta skrbet za druge. vsak zase..." do "ljudi, ki si ne zaslužijo živeti, je več kot jih lahko pobijem. moj prispevek je verjetno zanemarljiv...to ni moja ambicija". se pa skozi album počasi celo naveže na "partnerja", bejbo in prijatelja.
Ne vem kakšna tehnika risanja je to, ampak nočne scene klubov in velemest so fantastične. nasploh koloriranje je super. nekaj najboljšega, kar sem prebral.
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
-
gregorbikupil
Tadebelega VČ Teksa - knjiga 1. Debeljucu...
Od prve objavljene pasice in prve epizode počasi in previdno pred našimi očmi nastaja in se oblikuje - Tex. Legenda. Pravičnik. Maščevalec. Vsi mi bi bli Tex.
Branje je težavno - tulk Teksa naenkrat je nemogoče prečitat. Tri knjige sem prebral tačas ko sem bral tega Teksa - najmanj tri.
Prve epizode so slabše, se iščejo, manjka tistega "zajebanga" Teksovega humorja. Daleč od najboljših epizod. Ne pa predaleč.
Me na polici čaka knjiga 2. Čeprav vem, da jo bom spet dolgo bral - dolgo čakala ne bo.
Od prve objavljene pasice in prve epizode počasi in previdno pred našimi očmi nastaja in se oblikuje - Tex. Legenda. Pravičnik. Maščevalec. Vsi mi bi bli Tex.
Branje je težavno - tulk Teksa naenkrat je nemogoče prečitat. Tri knjige sem prebral tačas ko sem bral tega Teksa - najmanj tri.
Prve epizode so slabše, se iščejo, manjka tistega "zajebanga" Teksovega humorja. Daleč od najboljših epizod. Ne pa predaleč.
Me na polici čaka knjiga 2. Čeprav vem, da jo bom spet dolgo bral - dolgo čakala ne bo.
TECI PETRA!!!!!!
v zadnjem času prebral Sambrovi, Jaguar, Svebor i Plamena, Maus, Neznanac, Western circus, Prihaja Zorglub, Popaj.
Od vseh me je prvi premamil Sambrovi s svojo kontrastno risbo - res super (vsaj zame). Mausa sem kar nekajkrat prelistal pa mi nikakor ni sedel (ne vem zakaj, mogoče prvi vtis na risbo) ko pa sem se pripravil pa sem ga dobesedno požrl. Neznanac mi je OK, škoda le, da ni končan pa čeprav po glavi rojijo razne inačice nadaljevanja in konca zgodbe. Popaj in Western circus sta super za lahkotno in sproščujoče branje, Prihaja Zorglub pa je stran vržen denar predvsem pa čas (spet vsaj zame).
Gremo naprej...
Od vseh me je prvi premamil Sambrovi s svojo kontrastno risbo - res super (vsaj zame). Mausa sem kar nekajkrat prelistal pa mi nikakor ni sedel (ne vem zakaj, mogoče prvi vtis na risbo) ko pa sem se pripravil pa sem ga dobesedno požrl. Neznanac mi je OK, škoda le, da ni končan pa čeprav po glavi rojijo razne inačice nadaljevanja in konca zgodbe. Popaj in Western circus sta super za lahkotno in sproščujoče branje, Prihaja Zorglub pa je stran vržen denar predvsem pa čas (spet vsaj zame).
Gremo naprej...
play it again
Neznanac od Fibre?
saj to bo 5 knjig
saj to bo 5 knjig
- Bob Rock
- STRIPOHOLIK
http://www.stripovi.hr/detalji_proizvod ... -uvez.aspxjang wrote:Neznanac od Fibre?
saj to bo 5 knjig
ja tega. Zadnja pridobitev na bazarju. Upam, da Corto tudi na naslednjem kaj podobnega potegne iz nahrbtnika.
play it again
6 delov avantur Bluberija od Dečjih novin in Lavričev Rdeči alarm...

tole je bilo iz ninelovega nahrbtnikawer wrote:ja tega. Zadnja pridobitev na bazarju. Upam, da Corto tudi na naslednjem kaj podobnega potegne iz nahrbtnika.
matakovič - glišton gmižič, čovjek s dvije jetre, sabrana nedjela, dezmogenes 1,2
od začetnega navdušenja počasi v pozabo...se je pa še tamala režala prvih 5 minut.
okus popravljen z pahekovimi astroiđani!
od začetnega navdušenja počasi v pozabo...se je pa še tamala režala prvih 5 minut.
okus popravljen z pahekovimi astroiđani!
Black hole. Meni odlično, vendar nebi bilo vsakemu všeč
CRAIG THOMPSON: ODEJE. Z eno besedo: FANTASTIČNO. Strip, ki ti seže v srce. Čista desetka.
Vrnitev na začetek, prvih 5 DD zadnje dni. Nadaljujem.
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Be the Change You Want to See
biblioteka lale: đoni panter iz '68. formata se ne spomnem, ampak vsebine pa. točno se spomnem, kako sem se čudil debelini beder, pa ogromni moči, pa sonožnih odrivov in letov po luftu, lomljenja rok...kar se mi je takrat zdelo čudno (beri nenaravno), zdaj opazim pri ufc t.i. triangle choke, arm lock, kimura ipd 
tilitili wrote:zdaj opazim pri ufc t.i. triangle choke, arm lock, kimura ipd
Odstrani se pošast!