Danes nabavil!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Mislim da je bil 105 kn (uradna priporočena cena s strani Fibre je 120 kn)wer wrote:Budi koliko si dal za Welcome to Springville? Mogoče še javiš prvi vtis o albumu, lepo prosim.
Albuma še nisem prebral, tako da težko karkoli rečem. Na prvi pogled je videti ok, Fibra kot Fibra.
Imam pa pri večini novejših albumov Fibre občutek, da morda nimajo najboljših materialov iz katerih delajo, ki jih potem poskušajo rešiti z lepo opremo Meline in kvalitetno izdelavo.
Sem pa rahlo razočaran nad Altai in Jonson. Super risba (Cavazzano je res car!), scenarij pa tako-tako, spominja na Lea Pulpa, samo da mi osebno ni pol toliko všeč.
-
tanemahuta
-
tanemahuta
markolar wrote:Jaz ga že tudi imam od sobote - pri Mladini sem ga naročil, pa je prišlo po pošti...cbarks wrote:Čestitke,to je dober teden pred uradnim izzidom - kako ti je uspelo???tanemahuta wrote:RDEČI ALARM - sveže iz tiskarne)
![]()
V petek prevzel osebno v poslovalnicah Mladine
"Outside a dog, a book is man's best friend...inside a dog, it's too dark to read." - Groucho Marx
Včeraj dobil Traper Keri 1 in 2. Saj je bilo že dosti povedanega, a vseeno, da še sam dodam piskrček: Res perfektno izgleda, vse skupaj!
Če sem prav zastopil so tiste neobjavljene zgodbe v PP dosegljive v starih ZS KM. Še dobro, da jih imam, samo v arhiv bo treba skočit.
Če sem prav zastopil so tiste neobjavljene zgodbe v PP dosegljive v starih ZS KM. Še dobro, da jih imam, samo v arhiv bo treba skočit.
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Be the Change You Want to See
V začetku osemdesetih let je Eks Almanah začel izdajati revijo v boneli formatu, ki naj bi bila namenjena kratkim stripom predvsem francoske šole, ki zaradi manjšega formata pač niso pasali v nobeno drugo revijo (Eks, Super, Gigant...). Tako smo v prvih številkah Mini Eksa lako brali kratke zgodbe Bernarda Princa, Buddya Longwaja, Luca Orienta, Komanče, Poročnika Blueberryja, Srečnega Luka in drugih. Ker pa jim je kratkih zgodb kmalu zmanjkalo, so po par ponesrečenih poskusih tiskanja albumskih stripov na a5 format spremenili koncept in od 28. številke naprej objavljali samo vesterne angleške produkcije (podobno kot Zvitorepčevi ali Crtani romani) ter ime revije spremenili v Mini West. Revija je izhajala do številke 104.