Filmi
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
včeraj pogledal še film Once brothers. Glavna akterja Vlade Divac in pokojni Dražen Petrović katerih prijateljstvo je ohladila balkanska vojna. Vlado išče odgovore na razna vprašanja predvsem pa ga kljuje, da je Dražen prej umrl preden sta se vsedla, pogovorila in pomirila strasti. Kljub temu, da je želel na njegov pogreb si je zaradi vojnih časov premislil zato pa se je kasneje v mirnodobnem času odpravil na njegov grob in obiskal njegovo mamo in brata Aleksandra-Aca Petrovića. Lep film, ki nepristransko opisuje tudi kariere enega in drugega ter kot sem že prej omenil vpetost njunega prijateljstva skozi vojno vihro. Priporočam. Za Yu-nostalgike obvezno gledanje. Če bo ob ogledu zraven še boljša polovica pripraviti robček.
play it again
Kdor ima rad grozljivke, kjer kri šprica vse naokrog, si lahko danes okoli polnoči na Kanalu A ogleda Saw 6(Žaga 6).
Sam sicer nisem neki ljubitelj takega žanra grozljivk, ampak si bom po vsej verjetnosti to ogledal, glede na to, da sem si pogledal prvih 5 delov.
Si je pa dobro te dele ogledati kar enega za drugim(edini problem je čas), saj se zelo navezujejo drug na drugega, ampak seveda le tisti, ki imate dobre želodce
Sam sicer nisem neki ljubitelj takega žanra grozljivk, ampak si bom po vsej verjetnosti to ogledal, glede na to, da sem si pogledal prvih 5 delov.
Si je pa dobro te dele ogledati kar enega za drugim(edini problem je čas), saj se zelo navezujejo drug na drugega, ampak seveda le tisti, ki imate dobre želodce
GOTOF JE!
Ej, te žage na začetku nisem mogel gledati, sem si rekel tole bom pa kar izpustil, gledal sem le prvi del že pred leti, potem me je pa potegnilo in sem si pogledal še ostale 4 dele, ki so bili vsak dan na Kanalu a, pa moram reči, da vsebina sploh ni švoh.Gusar wrote:Kdor ima rad grozljivke, kjer kri šprica vse naokrog, si lahko danes okoli polnoči na Kanalu A ogleda Saw 6(Žaga 6).
Na žalost 6 ne bom mogel gledati, ker zjutraj zgodaj vstanem, bom ga pa vsekakor pogledal.
7del-the final-končni izdelek v 3D tehniki, pa bo v kinu, in razumevajoč tudi onim, ki si niso ogledali vseh delov.
Ok stvarca, le res so malo krute scene v filmu.
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Moja malenkost hodi to v kino gledat vsako leto, ker mi je ta serija filmov fenomenalna iz razlogov, ki jih ne bi znal pojasniti. Sedmica je čisti overkill, ki ga bodo zdržali samo največji fani serije z jeklenimi želodci, ker ti film ne da dihati niti za minuto, hkrati pa so mučilne naprave in prizori najbolj kruti, domiselni in eksplicitni do sedaj, presenetljivo pa tudi zgodba še vedno uspe držati vodo, čeprav vpletejo bolj ali manj vse preživele like iz prejšnjih delov. Le 3D je popolnoma odveč, ker je film še vedno režiran z 2D senzibilnostjo, zato je škoda, da ni na voljo tudi 2D različica. Studio sicer trdi, da je tole res res zadnji del, ampak glede na to, da v ZDA blagajne pridno cingljajo ob tem filmu, se ne bom čudil, če bo naslednje leto prišla Žaga 8 (pa tudi ničesar ne bom imel proti).Gusar wrote:Sem si ogledal 6 del Žage in se nekako lepo nadaljuje kontinuiteta iz prejšnjih delov.
A je slučajno že kdo gledal Saw 7 oz Saw 3D, in mogoče kakšni prvi vtisi?
hu hu, bomo pogledal! Samo ne 3D...Xabaras wrote:Moja malenkost hodi to v kino gledat vsako leto, ker mi je ta serija filmov fenomenalna iz razlogov, ki jih ne bi znal pojasniti. Sedmica je čisti overkill, ki ga bodo zdržali samo največji fani serije z jeklenimi želodci, ker ti film ne da dihati niti za minuto, hkrati pa so mučilne naprave in prizori najbolj kruti, domiselni in eksplicitni do sedaj, presenetljivo pa tudi zgodba še vedno uspe držati vodo, čeprav vpletejo bolj ali manj vse preživele like iz prejšnjih delov.
Tudi jaz čakam za sredo, četrtek in petek v kino Šiška, kateri filmi bodo špilali, pa upam da se bodo karte dobile tudi v kino Šiški, potem pa hop v temo in pregledati filme, sigurno so večina vsi zanimivi.
Evo urnik filmov: http://www.liffe.si/urnik/
--
Evo urnik filmov: http://www.liffe.si/urnik/
--
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Jaz pa upam da mi uspe pogledat vsaj kak film s festivala S+F ...
international science
fiction festival, Trieste
11/14 november 2010
vsi filmi - razen nekaj lokalnih - so v originalnih jezikih z angleškimi podnapisi.
international science
fiction festival, Trieste
11/14 november 2010
vrteli bodo: Rare Exports: A Christmas Tale, Red Nights, Cargo, Rammbock, Djinns, Transfer, Cold Souls, Symbols, Technotise: Edit i ja, Norwegian Ninja...Science+Fiction, Trieste’s International Science Fiction festival, is a multimedia event with a focus on exploring the many worlds of fantasy and science fiction, the experimental languages and new technologies of film, television, visual arts and entertainment.
vsi filmi - razen nekaj lokalnih - so v originalnih jezikih z angleškimi podnapisi.