Sawitch Vs Acika

Vse ostale teme, ki vam padejo na pamet.
No saj sam naslov pove vse.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Acika

Post by Acika »

hej,sasa... sto tebi ne kupuje niko nista,covjece? jer zbog to sto svima pretis ili sto su ljudi vidjeli da si napadan,prosti seljak koji je meni poslao kupus umjesto stripove? 8)
gde je sad tvoj stripovi.com i tvoj dragi admin,nesto te nema tamo?
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOP ... ichpage=30
zasto te ljud nazivaju, citiram>
Sawitch je vec pod kljucem...
O, velike Čovjek je toliko toga pametnog, korisnog i vrijednog napisao u svojih 18.000 postova, da je zaista veliki gubitak izgubiti jednog takvog strip stručnjaka s foruma
hehe..da te nazivaju retardom i debilom je strsna stvar druze...strasno!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOP ... hichpage=3
izvinjavam se clanovima ovde nadam se da nece se ovo pobrisati s obzirom da njegovo nisu na mojem postu gde je obrisan post jednog clana koji je bio na moju stranu,iako ne znam zasto..raditi s ovim je avantura..preti,salje kupus,laze...to je to...na kraju,beze od tuce jer ne dolazi kako neki kazu na mjestu #sastanka#...heroj 8)
"Tko trci,taj ne hoda"
www.stripovimk.com
www.varmcomics.com
sawitch

Post by sawitch »

Juce sam bio na sajmu knjiga u BG-u u drustvu sa svim malo jacim poznavaocima stripa, preprodavcima i izdavacima, i ne znam da li je neko imao nesto ruzno da kaze za mene, dok su tebe opljuvali svi zivi...

A lepo sam najavio da cu u subotu biti na sajmu i zamolio te sto kao ti sikcu iza tastature da dodju, pa nisu... Ali naci cu ih.. Polagano... Ti si mi jedna od vecih zelja..

Ja jesam seljak, zivim i rodjen sam na selu i ne stidim se toga... A ti sto vredjas seljaka postajes daleko veci djubar nego sto sam i mislio... Ali dolijaces... Polako... Dace Bog da te vidim bar jednom...

Sto se Markosa tice i njegovih uvreda, to takodje govori vise o njemu nego o meni.. Izbacio me, njegova kuca, moze mu se... Uopste mi nije krivo jer ne zelim da budem tamo gde mene ne zele...

Slobin sajt nema represija pa sada tamo trosim slobodno vreme odvojeno za net...

Uglavnom, testiraj moj kukavicluk i javi se kada dodjes u Srbiju... :wink:
sawitch@gmail.com otvoren za menjanje
Acika

Post by Acika »

sawitch wrote:Juce sam bio na sajmu knjiga u BG-u u drustvu sa svim malo jacim poznavaocima stripa, preprodavcima i izdavacima, i ne znam da li je neko imao nesto ruzno da kaze za mene, dok su tebe opljuvali svi zivi...

A lepo sam najavio da cu u subotu biti na sajmu i zamolio te sto kao ti sikcu iza tastature da dodju, pa nisu... Ali naci cu ih.. Polagano... Ti si mi jedna od vecih zelja..

Ja jesam seljak, zivim i rodjen sam na selu i ne stidim se toga... A ti sto vredjas seljaka postajes daleko veci djubar nego sto sam i mislio... Ali dolijaces... Polako... Dace Bog da te vidim bar jednom...

Sto se Markosa tice i njegovih uvreda, to takodje govori vise o njemu nego o meni.. Izbacio me, njegova kuca, moze mu se... Uopste mi nije krivo jer ne zelim da budem tamo gde mene ne zele...

Slobin sajt nema represija pa sada tamo trosim slobodno vreme odvojeno za net...

Uglavnom, testiraj moj kukavicluk i javi se kada dodjes u Srbiju... :wink:
hehe...
cek sad malo,seljace...kako to kad tebe izbacuje- moze mu se, kad neki drugi leti onda je to dokaz za nesto drugo?... 8)
manje preti kupusaru i vise gledaj znanje imanje, bolje je za tebe...ako ti se toliko zuri da se sretnemo, znas put za jug...nemam druga posla, pa cu u srbiju zbog tebe...al kad mi zatreba kupus jos jednom, mozda razmislim o tome... i megjuvremenu, preporacujem ljudima da ne rade s tobom jer si me dva puta zajebo i poslao kupus od stripova bez obzira sto si uvrnuo pricu tamu na propalog foruma i iskoristio tajming zbog druge stvari s njima,..
na kraju, da... znam za forum darkvuda,to je lep forum, gazda je super decko...prica se da mnoge nece tamo zbog dosade kao sto si ti,tex wiler i slicne bahate i nasilne ljude ko sto ste vi seljaci tamo..zato, uzivaj 8)
"Tko trci,taj ne hoda"
www.stripovimk.com
www.varmcomics.com
sawitch

Post by sawitch »

Tebe su izbacili zbog lopovluka a mene zato sto sam se svadjao sa gazdom... I to su dva pojma ali ocigledno tvoje ganglije to ne mogu da razluce... Dalje.. Ti preporucujes nekom da ne radi sa mnom??? Ti!!!! Na kolekcionaru imam skoro 2000 komentara i svi pozitivni... Na s.com preko 300 i to od 55 razlicitih osoba... Sve pozitivno... A vecinu sto nije na forumima necu ni spominjati... I onda ti nakazo preporucujes nekom nesto... AAAAAHAHAHAhAHAHAHA...

Evo ovako cemo... Ko je u nasoj "saradnji" prevario, dao mu Bog sve najgore bolesti sveta i da krepa u najgorim mukama....

A posto ti imas djon a ne obraz, cisto sumnjam da u Boga verujes, jer ko je vernik nece krasti i varati...

I nije mi jasno otkud ti obraz da jos povrh svega prozivas ljude koji ti nisu nikad ruznu rec rekli i koji su esencija pozitivnog duha... Carson i Tex imaju srce, dusu i cast za razliku od tebe, pantljicaro...
Acika

Post by Acika »

sawitch wrote:Tebe su izbacili zbog lopovluka a mene zato sto sam se svadjao sa gazdom... I to su dva pojma ali ocigledno tvoje ganglije to ne mogu da razluce... Dalje.. Ti preporucujes nekom da ne radi sa mnom??? Ti!!!! Na kolekcionaru imam skoro 2000 komentara i svi pozitivni... Na s.com preko 300 i to od 55 razlicitih osoba... Sve pozitivno... A vecinu sto nije na forumima necu ni spominjati... I onda ti nakazo preporucujes nekom nesto... AAAAAHAHAHAhAHAHAHA...

Evo ovako cemo... Ko je u nasoj "saradnji" prevario, dao mu Bog sve najgore bolesti sveta i da krepa u najgorim mukama....

A posto ti imas djon a ne obraz, cisto sumnjam da u Boga verujes, jer ko je vernik nece krasti i varati...

I nije mi jasno otkud ti obraz da jos povrh svega prozivas ljude koji ti nisu nikad ruznu rec rekli i koji su esencija pozitivnog duha... Carson i Tex imaju srce, dusu i cast za razliku od tebe, pantljicaro...
ma nisu zbog toga vec zbog svagje i uvrede jednog clana... vidi malo bolje postove koje potenciras su iz 2006,a baniran sam u 2008 ako se dobro sjecam bez negativnog komentara na aukcije 8)
drugo, spominjes boga,a svima pretis? lepo, lepo... pravi si vjernik,nema sta 8) inace, seljak si prve klase jer treba da znas da nema foruma gde nije zabranjeno pretiti clanovima, a ti si los luzer i kad nemas argumenata radis to...fakat je da si mi poslao dva paketa stripova vrlog loseg stanja i to treba da priznas javno,bice ti lakse... i vise kani ljude na kafu, manje na batine..vise razgovaraj,manje izigravaj gorilu jer nisam te ja prvi nazvao seljakom, debilom i ko zna kako te jos zovu po forumima... smesan si tim pretnjama i gledaj da manje varas ljude, nije to posteno 8)
"Tko trci,taj ne hoda"
www.stripovimk.com
www.varmcomics.com
Xabaras
STRIPOHOLIK

Post by Xabaras »

Vas dvojica ste stvarno dosadni do jaja.
Ne umijete se ni zanimljivo potući.
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

znajte da ču obojici na kraju terapije slati račun :lol:
Acika

Post by Acika »

Xabaras wrote:Vas dvojica ste stvarno dosadni do jaja.
Ne umijete se ni zanimljivo potući.
i ko mi to kaze... nisi nit jednu partiju dobio s dilanom,jos ces ti da pricas... i promeni stajling vec jednom, osisaj bradu 8)
"Tko trci,taj ne hoda"
www.stripovimk.com
www.varmcomics.com
Acika

Post by Acika »

[quote="jang"]znajte da Ä
"Tko trci,taj ne hoda"
www.stripovimk.com
www.varmcomics.com
tilitili
STRIPOHOLIK

Post by tilitili »

me prav zanima, ali bo v telem okršaju tudi danijel zraven in kakšen bo izhod. mogoče bi moral pa stavit oz napovedat rešitev tegale?
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Gusar

Post by Gusar »

Imam predlog, da se odpre poseben topic, kjer bi se zbirali raznorazni zdrahari, ki jih je Markos iz takih in drugačnih razlogov vrgel iz svojega sajta in bi ti likovi potem v tem topicu govorili o krivicah, zarotah in podobnih težavah, ki so jih prizadele, skratka bla, bla, bla... :twisted:
GOTOF JE!
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

Gusar wrote:Imam predlog, da se odpre poseben topic, kjer bi se zbirali raznorazni zdrahari, ki jih je Markos iz takih in drugačnih razlogov vrgel iz svojega sajta in bi ti likovi potem v tem topicu govorili o krivicah, zarotah in podobnih težavah, ki so jih prizadele, skratka bla, bla, bla... :twisted:
tak kotiček imajo že na Znak Sagite :)
sawitch

Post by sawitch »

Meni ne pada na pamet da se spustam na taj nivo i pljujem nekoga zato sto me je izbacio iz svoje kuce... Gde me ne zele necu da budem... Da mi je rekao samo da odem, otisao bih... Ono sto je bilo na sagiti je vise nego ruzno...

Ja pljujem samo lopove kao sto je ovaj Acika za koga mi niko nije rekao lepu rec... Sto rece jedan drugar "Najbolje sto sam cuo o njemu je da je mutljavina" :)
Acika

Post by Acika »

sawitch wrote:Meni ne pada na pamet da se spustam na taj nivo i pljujem nekoga zato sto me je izbacio iz svoje kuce... Gde me ne zele necu da budem... Da mi je rekao samo da odem, otisao bih... Ono sto je bilo na sagiti je vise nego ruzno...

Ja pljujem samo lopove kao sto je ovaj Acika za koga mi niko nije rekao lepu rec... Sto rece jedan drugar "Najbolje sto sam cuo o njemu je da je mutljavina" :)
ma daj, suha lepoto, mozes ti boljeg od ovo do sada... daj silazi s kombajna (zmaj) i promeni plocu, ili mozda imas konzolu tamo u "pilotskoj" kabini, pa imas samo 4-5 reci koje stalno ponavaljas 8)

znaj da je meni ugodnije da bude sam protiv svih nego da budem neko kao tebe, da se ulizujem i pusim... razvalio si krajnike covece, odmori malo 8)

inace, sto se markosa tice, nije mi jasno otkad to da je njegov forum mjerilo zivota, pa ako se tamo pise da je neko posten ili los, pa da to ulazi svima u dosije? ja se nimalo ne slazem da te covjek naziva debilom i retardom i da je to gubitak vremena za stvari koje se podrazumjevaju 8)

eve ovde,recimo... jang je moderator, pa je tebi ocistio post tamo, meni je ostavio postove s tobom na mom postu, pa ne zamjeram covjeku... sta mogu kad si posteniji i lepsi od mene, cak mi dodze i da ti zapjevam nesto, al ne mogu...ali evo, ne zamjeram i tebi sto si mi poslao kupus od stripove i naprotiv, pozdravljam te ljepom pjesmom pa da mi imas lepi dan 8)
http://www.youtube.com/watch?v=GVzCr7gaoTg
ps: ne zelim da ti linkujem pink floyd, to je lako za tebe 8)
"Tko trci,taj ne hoda"
www.stripovimk.com
www.varmcomics.com
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

nisam čistio jer si napisao da su stripovi prodani :!:
Post Reply