ZBIRKA MIKI MUSTER - izšla je knjiga številka 11
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
-
Zvitorepčeve prigode
Super stranica z vsemi podatki, ki jih zbiratelj za zbirko MM rabi.BuDi wrote:http://www.zbirkamikimuster.si/
Odlično!
Koliko sem na omenjeni stranici zasledil, je naklada 1000kom ?!?
Mi je žal, da se podpisovanja ne bom mogel udeležiti. Bilo bi lepo spet
nekaj ,,domačih,, prekmurskih besed z g.Musterom spregovoriti, tako kot
že leta 2004 pri Sandiju in 2008 na CRš-ju.
Prav bi prišla (to je samo predlog) tudi kakšna predstavitev novega stripa
iz zbirke bližje kokošji glavi t.j. vsaj v štajerski regiji ?!?
-
Zvitorepčeve prigode
-
Zvitorepčeve prigode
Kaj veliko vam še ne moremo povedati, ker je stvar še v fazi izdelave in je nekaj opcij še odprtih, bo pa sama vezava bolj luksuzna, zunanji izgled knjige bo nekoliko drugačen, vsaka knjiga pa bo imela unikatno oznako od 1/50 - 50/50. Vse knjige bodo tudi podpisane s strani avtorja, predvidena cena pa je 50 €.Nobody wrote:Lahko poveste kaj več o tem?Zvitorepčeve prigode wrote: Bo pa potem naknadno izšlo še 50 oštevilčenih in podpisanih izvodov v še bolj luksuzni vezavi.
-
Zvitorepčeve prigode
Morda kak predviden datum izida?Zvitorepčeve prigode wrote:Kaj veliko vam še ne moremo povedati, ker je stvar še v fazi izdelave in je nekaj opcij še odprtih, bo pa sama vezava bolj luksuzna, zunanji izgled knjige bo nekoliko drugačen, vsaka knjiga pa bo imela unikatno oznako od 1/50 - 50/50. Vse knjige bodo tudi podpisane s strani avtorja, predvidena cena pa je 50 €.Nobody wrote:Lahko poveste kaj več o tem?Zvitorepčeve prigode wrote: Bo pa potem naknadno izšlo še 50 oštevilčenih in podpisanih izvodov v še bolj luksuzni vezavi.
- blackmagic