Danes prečital!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
ja wer sem prav iz Kočevja, naštete kraje pa poznam odlično, sploh Ugar,Jasnico in sela tam okol...tam smo padali v zasede in dvigovali pritisk
tamkašnjim kmetom ko smo puzali po travnikih...nisem nosil vojaške ampak
fazansko miličniško delovno uniformo.Pri sveti Štifti sem se nagoltal solzilca,ker mi maska ni tesnila kot treba.Jeb...ali so nam ježa, aja na straži
sem bral stripe,kakšnega Zagorja tudi na klozetu.
Aja mike? super dečko, tudi mene spominja na prej omenjenega ježa...
pika zelo , a je meni ljubko bitje.
tamkašnjim kmetom ko smo puzali po travnikih...nisem nosil vojaške ampak
fazansko miličniško delovno uniformo.Pri sveti Štifti sem se nagoltal solzilca,ker mi maska ni tesnila kot treba.Jeb...ali so nam ježa, aja na straži
sem bral stripe,kakšnega Zagorja tudi na klozetu.
Aja mike? super dečko, tudi mene spominja na prej omenjenega ježa...
pika zelo , a je meni ljubko bitje.
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
-
capitan america
bral sem Smiljaničevo 91 v Bumerangu, odličen strip...eden redkih poleg
Lavričevih z vojno tematiko.
A Poli 78, če sem iskren raje preberem kakega Texa ali Mister Noa.
Nekako mi je vse še preblizu in preveč različnih razlag tistega časa da bi
uspel z veseljem prebrati kak strip o osamosvajanju.Mogoče ga bodo bolj
veselo in neobremenjeno brali naši otroci.
Kot smo mi Mirka in Slavka in Crni Roko.Mislim da je slednjega risal naše gore list Peternelj, kje je ta človek?
Lavričevih z vojno tematiko.
A Poli 78, če sem iskren raje preberem kakega Texa ali Mister Noa.
Nekako mi je vse še preblizu in preveč različnih razlag tistega časa da bi
uspel z veseljem prebrati kak strip o osamosvajanju.Mogoče ga bodo bolj
veselo in neobremenjeno brali naši otroci.
Kot smo mi Mirka in Slavka in Crni Roko.Mislim da je slednjega risal naše gore list Peternelj, kje je ta človek?
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
Lahko bi ga, vendar dvomim, da bi prišel, namreč Jelko se zelo nerad udeležuje kakršnih koli stripovskih srečanj, vabili so ga že na CRŠ in druge festivale, pa se ni nikoli odzval vabilu.Xabaras wrote:
U, mater, bi ga lahko kdaj povabili na naša stripovska srečanja.
Drugače pa bi bilo super, če bi Volavšek v kakšnem od prihodnjih Bumerangov naredil z njim obsežnejši intervju in objavil kakšen njegov strip, skratka, da bi naredil tematsko številko, kot denimo pri Smiljaniću ali Lavriču. Mislim, da si Peternelj to vsekakor zasluži.
No, ko smo že pri tematskih številkah, bi si želel v eni od njih videti tudi Kostja Gatnika in ponatis kakšnega njegovega stripa, denimo Janeza Blonda.
Sicer pa opažam, da je v novejših Bumerangih zelo malo tekstovnih prispevkov, kar je za osrednjo stripovsko revijo vsekakor škoda.
Aja, škoda.ninel wrote:dvomim, da bi prišel, namreč Jelko se zelo nerad udeležuje kakršnih koli stripovskih srečanj, vabili so ga že na CRŠ in druge festivale, pa se ni nikoli odzval vabilu.
No, saj v Mb nimamo uradnih srečanj. Dvakrat na mesec se za eno uro ob čaju dobimo trije ali štirje navdušenci nad stripi, malo poklepetamo, in to je to. Nothing fancy. Meniš, da tudi na takšno srečanje ne bi prišel?