potem pa neverjeten tek v finalu, bronasta medalja....... pravi pregled v bolnici, ugotovijo 4 zlomljena rebra i predrta pljuča tko da je konec nastopov na teh igrah... in tudi konec letošnje sezone
ZOI
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
kurba kakšna smola včeraj....... brez padca bi imeli zlato medaljo + verjetno bi osvojilo še katero na teh igrah...
potem pa neverjeten tek v finalu, bronasta medalja....... pravi pregled v bolnici, ugotovijo 4 zlomljena rebra i predrta pljuča tko da je konec nastopov na teh igrah... in tudi konec letošnje sezone

-
gregorbikupil
Če bi ne blo poškodbe bi padla v kakem ovinku....
Solze so mi tekle, un loj pa "teci Petra"!!!!!!
"Sem padla u luknjo" je rekla.....
Ma jaz vedno najdem hec v vsaki stvari.
Tak sem srečen, da za crknt. Ne morem tule v službi sedet, se bom štemplal in grem.
Kar je nardila, je ena največjih herojskih zgodb olimpijskih iger sploh.
Je blo men takoj sumljivo, ko je blo javljeno, da ji niso dali blokade....
Ma zatrapal sem se v Petro Majdič, če vam po pravici povem... itak se palim na športnice...

Katja Nyberg, Gro Hammerseng...... 'ebeš ti filmske dive

Solze so mi tekle, un loj pa "teci Petra"!!!!!!
"Sem padla u luknjo" je rekla.....
Ma jaz vedno najdem hec v vsaki stvari.
Tak sem srečen, da za crknt. Ne morem tule v službi sedet, se bom štemplal in grem.
Kar je nardila, je ena največjih herojskih zgodb olimpijskih iger sploh.
Je blo men takoj sumljivo, ko je blo javljeno, da ji niso dali blokade....
Ma zatrapal sem se v Petro Majdič, če vam po pravici povem... itak se palim na športnice...
Katja Nyberg, Gro Hammerseng...... 'ebeš ti filmske dive
TECI PETRA!!!!!!
fantastična je. so jo nafu... ampak da gre vsa zlomena. pred leti sem meu dva rebra "mal" poškodovana pr košark, pa me je tuk bulel, de še kašlat nism upu. upam da se niso igral z njenim zdravjem, pa reskiral kakšno hujšo - trajno poškodbo. zdej pa nej se sprsijo kreleti u ministrstvi pa u športni zvez, pa nej ji financirajo vrtec al pa šolo P Majdič.
Drgač maš pa kr ukus gregorbikupil. Tuki je še ena - flatland biatlonka:
če so ti črne tut všeč.
lp
Drgač maš pa kr ukus gregorbikupil. Tuki je še ena - flatland biatlonka:

če so ti črne tut všeč.
lp
-
gregorbikupil
-
gregorbikupil
Jaz sem zaenkrat z rezultati naših na teh OI, ki so nažalost precej šlampasto organizirane zelo zadovoljen:
3.mesto Petre Majdič
4.mesto Klemena Bauerja
5.mesto Tine Maze
6.mesto Robija Kranjca
7.mesto Petra Prevca
Čakajo nas še skoki na veliki skakalnici+ ekipno pa še ženska smučarija, kjer prav tako lahko še pade kakšen super rezultat(tudi kolajna).
O Petri Majdič in njenem herojskem teku pa tako ni več kaj dodati
Prepričan sem, da bi 99,9% preostalih športnikov(tako naših kot tujih) po njenem padcu v trenutku na svojo željo končalo v bolnišnici, ona pa je stisnila zobe in naredila praktično nemogoče.
Po mojem mnenju je njeno 3.mesto eden največjih slovenskih športnih uspehov vseh časov in tudi svetovnih.
Pa ne toliko zaradi bronaste medalje, ampak zaradi načina na katerega je osvojila to kolajno
Upam le, da ji vsa ta kolobocija ne bo pustila kakšnih trajnih zdravstvenih posledic
Petra Majdič je zame že zdaj Slovenka leta 2010
3.mesto Petre Majdič
4.mesto Klemena Bauerja
5.mesto Tine Maze
6.mesto Robija Kranjca
7.mesto Petra Prevca
Čakajo nas še skoki na veliki skakalnici+ ekipno pa še ženska smučarija, kjer prav tako lahko še pade kakšen super rezultat(tudi kolajna).
O Petri Majdič in njenem herojskem teku pa tako ni več kaj dodati
Prepričan sem, da bi 99,9% preostalih športnikov(tako naših kot tujih) po njenem padcu v trenutku na svojo željo končalo v bolnišnici, ona pa je stisnila zobe in naredila praktično nemogoče.
Po mojem mnenju je njeno 3.mesto eden največjih slovenskih športnih uspehov vseh časov in tudi svetovnih.
Pa ne toliko zaradi bronaste medalje, ampak zaradi načina na katerega je osvojila to kolajno
Upam le, da ji vsa ta kolobocija ne bo pustila kakšnih trajnih zdravstvenih posledic
Petra Majdič je zame že zdaj Slovenka leta 2010
GOTOF JE!