STRIP BUMERANG - slovenska revija svetovnih vrhuncev stripa
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Upam da je, Inkala mi je dovolj kakih 10 strani.Škoda da ni naslovka Bumeranga z Rdečim gospodarjem, mogoče bo kako številko kasneje, dvomim da je cel Milazzov album notri.Rdečega gopodarja nisem kupil, če
mi bo ta Bumerangov všeš, mogoče vzamem še barvnega. Nekako mi cerkvene štorije ne ležijo.
mi bo ta Bumerangov všeš, mogoče vzamem še barvnega. Nekako mi cerkvene štorije ne ležijo.
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
Inkal tudi meni ni bil nikoli preveč všeč. Kultni status, ki ga uživa scenarist Jodorowsky je absolutno precenjen. Metabaroni, Tehnoočetje in Inkal, če naštejem samo njegove najbolj razvpite serijale, ki so bili objavljeni pri nas, so (zame) povsem povprečni stripi. Škoda, ker se Vojko ni odločil raje za odlično Moebiusovo Hermetično garažo, ali pa za serijo kratkih stripov iz zbirke Arzach, ki bi bili odlična popestritev barvnega bloka. Kar se pa tiče naslovnice novega Bumeranga, mislim da se je urednik čisto pravilno odločil, ker je Moebiusova veliko bolj atraktivna kot Milazzova (ki je, roko na srce, za mojstra, kakršen je Milazzo, precej slaba), čeprav je Rdeči gospodar glavni strip. Dodaten plus pa je, ker je Gospodar objavljen v originalni črnobeli tehniki (tisti, ki so ga videli v barvah, vejo o čem govorim). Revija s črnobelimi stripi ni nujno hendikep, lahko je tudi velika prednost, samo prave stripe je treba izbrati.
skoraj v vseh stvareh se z tabo strinjam, vendar je meni še tako slabo barvan strip boljši kot črno-bel.Mogoče je Milazzo res lep primer, ko barva
ne naredi tistega, kar bi morala, ker mojstrovina risbe ne pride do izraza.
Verjetno smo Milazza navajeni brat b&w in je to bolj stvar navade,kod da mojstru barva ne paše...ali pa se motim?Tudi Texa smo navajeni črno-belega, pa je v tem novem color izdanju Libellusa prav perfekten, ali Gallepu paše barva ali pa je tako odlično koloniran?Verjetno vsakega po malem.V principu me črno-bel Bonelli strip ne moti,pri drugih mam pa raj barvnega.Spet navada verjetno.
Ja,Inkalova naslovnica je odlična in gotovo bolj atraktivna od Rdečega gospodarja, tako da Risarju kapo dol.
Verjetno je potem Inkal v barvi, če sem prav razumel.
ne naredi tistega, kar bi morala, ker mojstrovina risbe ne pride do izraza.
Verjetno smo Milazza navajeni brat b&w in je to bolj stvar navade,kod da mojstru barva ne paše...ali pa se motim?Tudi Texa smo navajeni črno-belega, pa je v tem novem color izdanju Libellusa prav perfekten, ali Gallepu paše barva ali pa je tako odlično koloniran?Verjetno vsakega po malem.V principu me črno-bel Bonelli strip ne moti,pri drugih mam pa raj barvnega.Spet navada verjetno.
Ja,Inkalova naslovnica je odlična in gotovo bolj atraktivna od Rdečega gospodarja, tako da Risarju kapo dol.
Verjetno je potem Inkal v barvi, če sem prav razumel.
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
Novi Strip Bumerang že v celjski Antiki, naročniki ga pričakujte jutri, v ljubljanski Stripartnici Buch in MK Konzorciju bo verjetno v petek, na kioskih pa bo na voljo od 1. februarja dalje ...
Vsebina:
- Largo Winch "2 (to je obenem odgovor Acovemu vprašanju)
- Inkal "2 (zaključno poglavje)
- Asceltska megla "1 (tretji barvni sklop)
- Kaktus klub
- Garažni Izidor
- Billy the Pljuc
Naslovko sem že poslal Daretu ...
Vsebina:
- Largo Winch "2 (to je obenem odgovor Acovemu vprašanju)
- Inkal "2 (zaključno poglavje)
- Asceltska megla "1 (tretji barvni sklop)
- Kaktus klub
- Garažni Izidor
- Billy the Pljuc
Naslovko sem že poslal Daretu ...
uredništvo strip bumeranga
-
gregorbikupil
-
gregorbikupil