Se popolnoma strinjam z vami. Spletna predstavitev, brez odvečnega nakladnja, je dandanes enostavno nuja. Zadevo že lep čas snujem, a do realizacije še ni prišlo. Tu računam predvsem na pomoč Dareta in Simona, ker vsega sam enostavno ne zmorem. Pri spletni strani je tako, da ali je narejena vrhunsko, ali pač bolje da je ni.beethoven wrote:Gospod Volavšek!
Z ozirom, da nimate spletne strani (ali pa je jaz ne najdem)
bi bilo odlično če bi odprli novo temo (podobno, kot "novo v trafikah" brez komentarjev) kjer bi navedli, kaj je že izšlo, kaj je že pošlo in kje je kaj še za dobiti in kdaj kaj pride.
Prebijanje skozi vse mogoče komentarje je za običajnega kupca prava nočna mora.
Jaz npr. kupujem v Murski, kjer pa prijazne tete praviloma nimajo pojma, kaj od "crtanih romanov" (kot jim one pravijo), je že izšlo pa one nimajo ali česar sploh ni več za dobit.
Vaše delo je pohvale vredno, mislim pa da močno šepa prodornost med tisto publiko, ki nima posebnega veselja biti del "debatno menjalnih krožkov" in želijo stripe samo brati...ali pa stripa sploh še ne poznajo.
V Murski Soboti (knjigarna Dobra knjiga) so se še pred kratkim dali dobiti tudi stari Bumerangi, skupaj s celotno albumsko kolekcijo, no kak teden nazaj so mi gospe vrnile neprodane izvode. Torej bi bilo bolje, ko jih ne bi reklamiral kot ekskluzivno prodajno mesto ... zdaj bo distribucijo po knjigarnah za vso Slovenijo prevzela profesionalna distribucijska hiša, ki že ima svojo mrežo knjigarn - katerih, javim naknadno.