Cartland kot integral?volvoart wrote:
Od novosti bo v Extra Bumerangu samo Škorpijon. Ostali naslovi so namenjeni osrednjem mesečniku, z izjemo Cartlanda, ki izide kot integral (v najslabšem primeru v Extra Bumerangu).
Pri stripu Asceltska megla sem dolgo odlašal z izdajo, ker ga nisem hotel objavit v čb verziji. No, zdaj že lahko povem, da bo eno od presenečenj v naslednjih številkah osemstranski barvni vložek ... upam, da bo to dobra popotnica v četrti letnik izhajanja : )
Kvalitetnih SF zadev na trgu sploh ni toliko, kot bi si človek želel. Še najbolj zanimivi so Meta-Baroni, s katerimi pa ne morem startat vse dokler ne izdam uvodni šesterček Inkalov. Od ostalih naslovov me je navdušila serija kratkih stripov, ki so se pojavljali v Metal Hurlantu in izšli v zbirki Asteroide Hurlant. To bi bilo vredno objavit, pa mogoče kratke Moebiusove SF eksperimente, mogoče tudi Horlemonde, ki pa je žal novejšega datuma in še ne vem, kako se bo serija obnesla.
In da ne pozabim Nathan Neverja - ta serija je razred zase, a je prevelik zalpogaj zame.
Mogoče bi Asceltsko meglo probal v Extra Bumerangu? Na prvi pogled je izredno simpatična zadeva.
glede Škorpiona je odločitev pravilna. še pravi tempo in zmaga. in če bo zadeva uspela bi mogoče predlagal še Reptors istega avtorja. To kar dela System Comics je burleska (časovno mislim)....
Metabarone ti jaz nebi priporočil. Po mojem mišlenju je že večina zagretih stripoljubcev nabavila Fibrine (jaz) ali pa od Belega Puta.... Belemu Putu vrjetno noben tudi ne more konkurirat cenovno...