Danes prečital!

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

gregorbikupil

Post by gregorbikupil »

wer wrote:prebral Čiko istraživač in opazil da fali konec oziroma od 132 strani jih imam samo 128. Me zanima ali imam le jaz tak izvod ali so vsi takšni?
:D :D :D :D :D :D :D :D

Brez skrbi, vse je. Še platnici imata vsaka po dve strani :oops: :D

Se spomnim, enkrat pri enem DD maksiju podobno ni šlo nekaj skup - pa sem pol pogruntal :oops:

PS:
BOM PA DOMA ZA VSAK SLUČAJ POGLEDAL - RESNO!!!!!
TECI PETRA!!!!!!
Gusar

Post by Gusar »

Jeee, bravo Gregor :baw:
Prvi topic, kjer smo se prebili do 100.strani, še malo pa bomo na isti ravni kot veliki brat :mrgreen:
GOTOF JE!
gregorbikupil

Post by gregorbikupil »

Sem gledal tudi jaz - mater 100-ta stran!!!!

Nisem vedel, da je prva tastota!!!!!

Bravo mi!!!!!
TECI PETRA!!!!!!
wer

Post by wer »

No pa še na en feler sem naletel, sedaj pa nevem ali sem takšen baksuz ali..., no gre za strip Tex maxi št.6 "Rio Hondo" (btw odličen strip kot vsi maxi texi) in sicer do strani 288 vse OK nato pa preskoči na stran 321 in gre normalno naprej do konca do strani 352 nakar sledi namesto manjkajočih strani (kot npr.popravek oz. dodatek) spet stran 321 pa do 352 tako, da vmes še vedno manjka vsebina.
play it again
gregorbikupil

Post by gregorbikupil »

Tega pa nesi nazaj menjat - to se zgodi....

Lej hudiča - za Čikota pa sem pozabil pogledat :oops: :oops: :oops:

Trenutno sem na Kitu LMS 20 in MV 15.
TECI PETRA!!!!!!
wer

Post by wer »

gregorbikupil hvala za odgovor, čikoti so vsi enaki (sem šel v trafiko pogledat), kot kaže so samo pozabili napisati kraj. Za Texa pa ne pride v poštev, da ga vrnem, raje kupim novega.
play it again
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

če so nekupljene izvode (tex) trafike vrnile nazaj k založniku, ti
ga itak ne vzamejo nazaj.
Xabaras
STRIPOHOLIK

Post by Xabaras »

Oh, 'moj' topic ima 100 strani. Šmrc, solze ganjenosti tečejo kot slapovi. Otrok odrašča, ni kaj ... :D

No, da ne zaidem v OT, pred nekaj dnevi sem prebral:

Image

Mislim, da je bil strip sprva zastavljen kot mladinska drama, nekakšna telenovela med najstniki, ki bi se lahko vlekla v nedogled, a je že po nekaj prvih epizodah prerasla te okvirje ter v življenje protagonistov vpeljala precej življenjske in odrasle teme (ločitve, vojne, smrt, droge, materializem itd.), zaradi česar se glavni junaki počasi spreminjajo in odraščajo. Na koncu to niso več nedolžni otroci, kot so bili na začetku, svet in resničnost sta jih spremenila in jih bo še vnaprej. V takšni integralni obliki podana zgodba deluje seveda bolje kot fragmentirano branje skozi 10 let, Macan pa, kot vedno, mojstrsko izraža tenkočutna (in pogosto neizgovorjena) človeštva čustva. Na trenutke se čuti odmev Thompsonovih Odej, a ta so pravzaprav izšla štiri leta po startu tega stripa. Lepo branje. :)
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

PRIČE IZ NESAVRŠENE BUDUČNOSTI (Alfonso Font)

Image

LIBELLUS - format A4 - č/b - 88 strani - 90 kn (prb. 12.5 €)

Več kot 10 kratkih, vendar vznemerljivih zgodb Alfonsa Fonta (risba in scenarij). Vsaka zgodba nam prikaže svet v prihodnosti; človekove napake, ki jih je storil planetu in vse mogoče nadaljne scenarije. Najboljše so mi bile zgodbe - Tanatos 1 se vrača kuči; Lov in Zemaljska kontrola, na usluzi, gospodine...

Kot sem videl, ta "knjiga" predstavlja prvi del zgodb, tako, da lahko čakamo še nadaljne!
Image
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

JON ROHNER (Alfonso Font)

Image

LIBELLUS - Format A4 - barvno - 104 strani - 150 kn (prb. 21 €)

7 poglavij "moreplovca" Jon Rohnera; vse v barvah Alfonsa Fonta! Glavni lik spominja malo na Corta, prav tako njegove avanture, ki jih pripoveduje prijatelju Stevensonu...V zgodbah srečamo tudi nekaj oseb, ki so resnično živele, zgodbe so resnično napete in vznemirljive, ki me pa niso preveč navdušile, no vseeno se splača prečitati in predvsem uživati v barvah morja, neba, obale in ljudi.
Image
gregorbikupil

Post by gregorbikupil »

Če si za 21 EUR le v barvah užival...

VUN POJD RAJŠ!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Roner je bil v Stripoteki?
TECI PETRA!!!!!!
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

gregorbikupil wrote:Če si za 21 EUR le v barvah užival...

Moral sem uživati, ker sem vse tri albume Fonta kupil v kompletu! Sicer posamezno stanejo 90. 150 in 100 kn, torej vse skupaj 340 kn, komplet pa sem dobil za 225 kn, kar je prb. 31 € in to je kar dobra cena za tri Fontove albume :wink:

Stripoteke pa ne berem, tako, da...
Image
gregorbikupil

Post by gregorbikupil »

Grem domu pogledat.
Sej - berem jes še tud ne, sem pa že zlo nehal skup vlačit - branje pa pride na vrsto....
TECI PETRA!!!!!!
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

markolar wrote:
gregorbikupil wrote:Če si za 21 EUR le v barvah užival...

Moral sem uživati, ker sem vse tri albume Fonta kupil v kompletu! Sicer posamezno stanejo 90. 150 in 100 kn, torej vse skupaj 340 kn, komplet pa sem dobil za 225 kn, kar je prb. 31 € in to je kar dobra cena za tri Fontove albume :wink:

Stripoteke pa ne berem, tako, da...
To je super ugodno.
Rohner je bil objavljan tudi v Strip Bumerangu, v Stripoteki pa ne vem če.
.

Post by . »

markolar wrote:PRIČE IZ NESAVRŠENE BUDUČNOSTI (Alfonso Font)

Kot sem videl, ta "knjiga" predstavlja prvi del zgodb, tako, da lahko čakamo še nadaljne!
Ne. Žal nadaljevanja ni, sta pa dva lika v tem albumu(Clark in Kubrick) dobila svoj serijal, nekakšno Sci-fi parodijo.

Sicer je pa Rohner bil objavljen v Stripoteki,vendar dokaj malo.Prva zgodba v Libellus-integralu sigurno (bila je tudi naslovnica na stripoteki), mogoče je bila še kakšna ampak dvomim.
Post Reply