Pozdravljeni. Že nekaj časa iščem strip, o mački in miši. Pač tema je seveda logična, mačka in miš si nagajata, se lovita. Ne vem a sem narobe prebral, sam mislim da je naslov stripa cat & mice.
Če kdorkol karkol ve o tem, bi prosil, če mi lahko napišete avtorja, naslov, pa kje bi se to dalo nabavit!
Hmm, prvič slišim za strip s tem naslovom. V 80ih je izhajal pasični strip v študentskem dnevnem časopisu The Daily Cardinal z naslovom "Cat and mouse", to je pa tudi vse kar sem našel. Kje si pa to prvič videl, v papirnati obliki ali gre za kak spletni strip?
Ruki wrote:Hmm, prvič slišim za strip s tem naslovom. V 80ih je izhajal pasični strip v študentskem dnevnem časopisu The Daily Cardinal z naslovom "Cat and mouse", to je pa tudi vse kar sem našel. Kje si pa to prvič videl, v papirnati obliki ali gre za kak spletni strip?
ja ja na netu sm ga vidu, mislim da celo na tej strani, sam tu je tok prispevkov da uffff. ena kratka zgodbica je bila objavlena pač 4 sličice al neki pa smešno za crknat !