Kdo pride jutri v Murgle po podpis Mustra????
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Kdo pride jutri v Murgle po podpis Mustra????
napište se v tale topic.
da bomo potem vidli kdo pride in si bomo lahko izmenjali stripe in ostale zadeve brez posredništva pošte!
poleg tega bi se kasneje lahko še kje dobili s šefom
MENZA v Rožni Dolini?????
da bomo potem vidli kdo pride in si bomo lahko izmenjali stripe in ostale zadeve brez posredništva pošte!
poleg tega bi se kasneje lahko še kje dobili s šefom
MENZA v Rožni Dolini?????
Jaz pridem potem da se nekje dobimo in kaj spijemo in kako rečemo.
Povejte kje boste in kdaj ...
Pa še tisto kar ste osvojili na licitacija vam prinesem in še ostalo kar imam bom vzel s seboj ...
Vi pa meni če sem pri vas kaj prinesel, ali pa kaj za zamenjavo, bomo kaj zamenajli ...
Povejte kje boste in kdaj ...
Pa še tisto kar ste osvojili na licitacija vam prinesem in še ostalo kar imam bom vzel s seboj ...
Vi pa meni če sem pri vas kaj prinesel, ali pa kaj za zamenjavo, bomo kaj zamenajli ...
Odstrani se pošast!
- Bob Rock
- STRIPOHOLIK
Fantje, a se vam ne zdi trgovina s stripi malo neprimerno mesto, za izmenjavo stripov. Dajte to naredit vsaj pred trgovino ali pa potem, ko jo boste že zapustili, ker vem, da če bi jaz prodajal v tej trgovini, bi popizdil, če bi si ljudje notri na veliko izmenjavali stripe. Jebat ga, posel je posel.
Ja, seveda, da bi to nekje izven trgovine napravil. Samo, če bomo ravno vsi tam, da se to izkoristiBob Rock wrote:Fantje, a se vam ne zdi trgovina s stripi malo neprimerno mesto, za izmenjavo stripov. Dajte to naredit vsaj pred trgovino ali pa potem, ko jo boste že zapustili, ker vem, da če bi jaz prodajal v tej trgovini, bi popizdil, če bi si ljudje notri na veliko izmenjavali stripe. Jebat ga, posel je posel.
ma normalno da ne bomo to počel notri. saj je lokal premajhen da bi se nas lepo število gnetlo not, vsak s svojimi zadevami. TPC je velik center, parkirišča so tudi velika, ob študentu je tud dost placaBob Rock wrote:Fantje, a se vam ne zdi trgovina s stripi malo neprimerno mesto, za izmenjavo stripov. Dajte to naredit vsaj pred trgovino ali pa potem, ko jo boste že zapustili, ker vem, da če bi jaz prodajal v tej trgovini, bi popizdil, če bi si ljudje notri na veliko izmenjavali stripe. Jebat ga, posel je posel.