Miki Muster v barvah,trde platnice,naklada 10000 izvodov

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

barba73
Stripoholik FAN CLUB

Post by barba73 »

priznam,proti temu 1Evru in Zagorjuextra sem še jaz pič...n dim, pa sem že dvigal nekaj prahu na forumu...svaka čast...pet strani na enem bezeznem topicu,to še meni ni uspelo pri političnih debatah z Gusarjem in člani Stripoholika...država je v ku...cu(zahvaljujoč prejšni in zdajšni vladi)tip bi pa z donacijami stripofilov šel v izdajanje stripov...zahvaljujoč ženskam (ki niso poceni) mu teče voda v grlo, da je prisiljen prodajat Zagorje extra...
verjame v večji čudež kot je ta ki ga se praznuje v teh dneh.
jast sem pa naivno mislil, da sem na tem forumu osamljen čudak, ki prebira Bleka, Marka in bi rad še Kapetana Mikija.
Priznam, da mi je sedaj malo lažje pri srcu.
Iz vsega spoštovanja do dobrotnika iz Negove(Nobody ve kje je to) se je po njegovi smrti pojavil naslednik iz Štajerske, tip je kul,pameten in kot ulit za
kandidaturo za predsednika ko bo T"urk izpregel...itak je navajen lovorik,tako da mu nebo težko prevzeti te dolžnosti.Kdaj so že volitve?
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
Gusar

Post by Gusar »

Ja, rabimo enega novega Iveka Krambergerja in mogoče bi bil Extra kot izrezan za to funkcijo :mrgreen:
Samo upam, da ne bo končal tako kot dobri človek iz Negove.
Glede hvaljenja z ženskami pa le toliko.
V armiji smo imeli enega patrona, ki je vsem na dolgo in široko razlagal koliko žensk je obdelal in oh in sploh.
No, sedaj eni so mu verjeli, drugi malo manj, tretji pa sploh ne.
Hec pa je v tem, da se je na koncu izkazalo, da ženske še za roko nikol ni držal, kaj šele kaj drugega :lol:
Zato je treba takšne samooklicane "jebače" jemati z veliko rezervo, še posebaj pa takšne samooklicane internet "jebače" :lol:
Se pa Extra vsekakor drži tistega reka, ki pravi "boljša slaba reklama, kot nikakršna reklama" ali po domače "rajši sem Damjan Murko kot pa navaden ter neznani Janez Novak".
GOTOF JE!
barba73
Stripoholik FAN CLUB

Post by barba73 »

mislim da se boš moral zadovoljiti z Delovo izdajo za nekaj časa,kaj češ,tudi jaz bi Kapetana Mikija v boljši barvni izvedbi ali vsaj na način Ludens Bleka in Marka pa bom moral prekladati Dnevnikov serijal brezveznih naslovnic tega junaka...ker nisem izdajatelj(na srečo) zaradi moje želje ne mislim ustanavljati društev, združenj ali kej podobnega ali pobirati prostovoljnih prispevkov...lahko pa upam da se mi bo želja enkrat uresničila-upam da tudi tebi tvoja...itak pa z tem tempom(kljub recesiji) izdajanja in ob vseh ki se želijo z tem baviti-nič ni nemogoče.Srečno.
barba73
Stripoholik FAN CLUB

Post by barba73 »

tu ti pa kej dosti ne bom mogel pomagat...strip me že kot mulca ni preveč privlekel, zdaj pa še manj...jih je pa ogromno, ki jim je všeč še dandanes, tako da...
na topic sem priletel samo zaradi tvojega profila Zagorjaextra...in ga sedaj expresno zapuščam.pomagajte drugovi...Mustrovci.
mister-no

Post by mister-no »

ZagorExtra glede tega kolko si govoril čez recesijo, pa da noben nesme biti lačen v naši državi, in kolko sem razbral z nekega tvojega posta, predvidevam da nisi brez službe ali pa še hodiš v šolo. Zanima pa me, zakaj ne moreš nabaviti nekaga stripa od Miki Mustra ki stane 15€, če že "imaš dosti" denarja?
mister-no

Re: Miki Muster v barvah,trde platnice,naklada 10000 izvodov

Post by mister-no »

ZagorExtra wrote:Prišel sem na idejo da bi mi ljudje iz foruma(javite se vsi zainteresirani) odkupili pravice za izdajo stripov Mikija Musterja (Zvitorepec,Trdonja,Lakotnik) v barvi,trde platnice,naklada 10.000 izvodov.To bi šlo za med.Samo poglejte te oderuške cene na Bolhi po 15 eurov za komad to je grozno.Za rešitev stripovske scene moramo nekaj ukreniti.Torej to je edini način da ljudje v roke dobijo pravega in kvalitetnega Zvitorepca za pošteno ceno.
Torej kdo je zraven.Dajmo skupaj nametati denar pa gremo v odkup avtorskih pravic.Jaz sem že kontaktiral neke ljudi v zvezi z odkupom pravic pa da vidimo koliko to stane.
Kdo je za????
Glede na to da so to stare številke, ker kot sem videl številke jubilejne izdaje pridejo 6-7€. In če ti nekaj takega manjka, pa maš denar(kolko opažam) si boš nabavil, ne pa da prihajaš vsak mesec z novo idejo kot je že jang rekel, in potem verjetno vedno ostane pri sami ideji, ter zbujaš pozornost. Sicer pa kak se že temu reče da zbujaš pozornost oz. iščeš pozornost?
mister-no

Post by mister-no »

Glede to kolko govoriš o stripih Miki Mustra, me zanima če lahko pokažeš tvojo zbirko stripov in seveda stripe od Miki Mustra?

PS: jaz mam obe št. Meksikajnerjev sta glanc, kolko plačaš za obe številki?
Last edited by mister-no on 12.04.2009 13:06:48, edited 1 time in total.
mister-no

Post by mister-no »

ZagorExtra wrote:cene so nerealne.Tudi 6-7 eurov je nerealno.Zvitorepec je že po obsegu krajši strip kot zagor npr in je zanj poštena cena 1 euro po komadu.Tisti starejši iz leta 87 ali kdaj so jih že tiskali pa po 2,5 in nikakor ne 15.Vse ostalo je oderuštvo.Jaz ne vzbujam pozornost temveč le opozarjam na stvari za katere mislim da bi moralo opozarjati društvo Stripoholik ozirom aljubitelji stripa pač.A ste vi ljubitelji stripa ali ste trgovci in preprodajalci?
Pred nekaj tedni, nazaj sem za Torpedo 1 ponujal več kot 400kn, pa ga nisem dobil, ker mi ga je nek "fanatik" izmaknil. Ko ga je nekdo kupil v striparni je stal 50kn, se pravi cena je bila na koncu 8x višja od "realne" in če bi ga hotel meti bi moral dati več, in tudi ti boš moral dati tolko kot zahtevajo, če jih hočeš meti ali pa čakati na nekoga ki bo prišel z nižjimi cenami.
Post Reply