Tako kot se je na stripovi.com, končalo, daleč največ glasov je dobil 1euro.Čestitka!
Tukaj glasujemo, da jih zberemo od 5-10, nato pa moderator odpre temo z gumbki(za glasovanje).Glasuje se par dni, potem pa gumbki.
Če je kdo za?
Jaz glasujem za Gregorbikupil, ker ima odlične tekste o puberteti.
Last edited by risar_69 on 20.12.2008 0:57:18, edited 1 time in total.
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Se strinjam, da je ta 1euro na Stripovi.com dobil titulo ne "naj forumaš leta" ampak titulo "naj forumski norček leta", tako da mislim da lahko na našem forumu izbiramo naj forumaša po drugačnih merilih
Hmm, a damo 20 ljudi gor, potem pa glasujemo?
Bolj bi bilo, da jih ene 10 različnih, pač tisti, ki bo hotel napišemo, potem pa jih vržemo pod "gumbke" in glasovanje se prične. Ma ne vem kako bi drugače? Naj da še kdo predlog.
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
organiziral in finančno popušil pri avtobusu za CRŠ, večkrat priletel na bazarje v LJ iz Prekmurja, skrbi za objavljanje novosti VČ na forumu... pri njem sem opazil največji napredek pri doprinosu društvu
Jaz se vzdržim tovrstnega glasovanja, saj je vsak po svoje prispeval na forumu. Veliko vas je ali pa nas je aktivnih članov, veliko nas piše in objavlja, nekaj vas moderira (jaz nimam kaj dosti dela s tem...), nekateri vedno poskrbijo za novosti... tako, da bi moj glas šel kar dostim članov. Da bi se pa šel zdaj neko primerjavo kaj je kdo naredil in kdo je naredil več, se mi zdi pa butasto. Verjamem, da vsak pripomore po svojih zmožnostih in to zadostuje