ZS, LMS, Ludens, System Comics... (06.03.2009)
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
-
Zera Princ
-
gregorbikupil
-
Zera Princ
Hahaha... Ne mogu da verujem! Pa, kad pre?! Ona nije gubila vreme.
) T, bre, propustio sam priliku.
) Mada, sada je jos bolje, bicu joj svaler.
)
Neverovatno, ali odlicno si shvatio. Slike sam stavljao kada je neko bio zainteresovan da kupi taj strip. Dakle, ja postavim sken, njemu se svidi i kupi, a ja ne skidam slicice, da bi lepse izgledao topic.
Hehehe;))
Joj, sorry, ti si rekao da ti odgovorim ako nisi shvatio, a ja se zaleteo i odgovorio ti i ako si shvatio.
Hehehe
Neverovatno, ali odlicno si shvatio. Slike sam stavljao kada je neko bio zainteresovan da kupi taj strip. Dakle, ja postavim sken, njemu se svidi i kupi, a ja ne skidam slicice, da bi lepse izgledao topic.
Hehehe;))
Joj, sorry, ti si rekao da ti odgovorim ako nisi shvatio, a ja se zaleteo i odgovorio ti i ako si shvatio.
Hehehe
-
Zera Princ
Druze, koliko je izaslo tih Traper Kerija? Da li je to komplet ta tri broja sto ti imas?
sawitch@gmail.com otvoren za menjanje
Mislim, znam da su pirati, ali ne znam koliko su "debeli" tj. koliko ima stranica unutra.. Pa zato pitam.. Ako je komplet, mozda uzmem..
-
Zera Princ
A reci mi da li je to komplet? Da li je sve tu od TK-a??? Nesto mi to deluje malo stranica za sve, ali nisam siguran... Kad uhvatis vremena baci mi na sawitch@gmail.com slike i cenu..
-
Zera Princ
Ala si se ti ulenjio! Pa, slike od sva 3 stripa imas ovde, samo klikni na njih i gotova stvar.
A, cena je onolika koliko sam i ja platio. Broj 1 je 7 e, a 2 i 3 po 6 e. Kupio sam samo da bih ih procitao. Ja ne znam koliko je stranica objavljeno kao dodatak kod Komandanta Marka, ali meni se cini da ovo nije sve.
A, cena je onolika koliko sam i ja platio. Broj 1 je 7 e, a 2 i 3 po 6 e. Kupio sam samo da bih ih procitao. Ja ne znam koliko je stranica objavljeno kao dodatak kod Komandanta Marka, ali meni se cini da ovo nije sve.