Eh, če je čas relativen, potem tudi časovni prislov "kmalu" zapade relativnosti... Do sedaj jih je po mojih podatkih izšlo pri nas 17, na hrvaškem je trenutno zunaj 18. Vseh pa je 27. Se pravi še 9 oziroma 10. Izidejo štirje letno, tako da bo Chico izhajal še najmanj dve leti. Čakajo nas še, zraven Chico viteza, ki je torej že na kioskih na Hrvaškem:
- Chico novinar,
- tajni agent
- dedič?
- raziskovalec
- mušketir
- kavboj
- pionir
- revolucionar
Zadnji pa je Chico i kompanija. Še se bomo smejali...
Ne, Rio Hondo še ni pri nas. Verjetno bo šlo po ustaljeni proceduri, tako da moramo najprej počakati, da na Hrvaškem izide nov Tex Maxi, za kar pa mislim, da letos več ni nekih realnih možnosti, ker sta letos že izšla dva. Tako da... drugo leto.
lepo ohranjen Rio Hondo je težko dobit že sedaj v striparnicah pri nas in v Zagrebu...na trafikah nisem gledal, vsekakor pa dvomim...kaj bo šele ko bo prišlo tole k nam
BuDi wrote:Kar sme videl pri nas Rio Hondo (v E'Leclercu jih imajo vsaj 10) so vsi takorekoč super ohranjeni.
pri nas (glavna v M.Soboti) jih imajo tudi ene 10kom, pa sem
bil začuden da sem lahko našel tudi lepo ohranjene izvode, s
tem, kakšne slabe kvalitete sem videl v ZG.
še ene dva izvoda sta zbirke vredna, ostali pa ....
Originally posted by mpavin
Evo i zadnjeg Ludensovog specijala ove godine (u SNK), upravo na vrime, čak i malo ranije. Originalni broj 2, čini se da su počeli s onim prvim brojevima koje su preskočili.