LEGENDARNI IZNOGUD V ČASOPISU DELO
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
- Ruki
- STRIPOHOLIK
Jaz jih dajem v eno mapo pač, lahko pa jih spraviš v prozorno mapo obojestransko (po en list na stran) in jih vstaviš v kak fascikel not.Nobody wrote:da čujem predloge, kako obdelati ali shraniti izrezane odlomke stripa ?Ruki wrote:Sva že 2Nobody wrote:jaz režem odlomke iz Dela.
ko bodo vsi, prečitam, pa bo
kaj čem, imamo pač Delo doma naročeno
-
gregorbikupil
Ali ima kdo?
Ali ima morda kdo viška naslednje tri številke Dela. Sproti trgam strip ven, toda par sem jih izpustil.
Ugotovil sem, da mi manjka LEDENI ZLOČIN-1,4,in5.
Ne vem točno katere številke Dela so to,mislim pa da je datum22.10(5/
in 21.10(4/
in 17.10(1/ 
Vnaprej hvala.
PS ne vem zakaj mi namesto osmice pokaže cool
Ali ima morda kdo viška naslednje tri številke Dela. Sproti trgam strip ven, toda par sem jih izpustil.
Ugotovil sem, da mi manjka LEDENI ZLOČIN-1,4,in5.
Ne vem točno katere številke Dela so to,mislim pa da je datum22.10(5/
Vnaprej hvala.
PS ne vem zakaj mi namesto osmice pokaže cool
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Hvala Nobody, s svojo trmo sem našel vse doslej, še celo enega imam viška.Pozlačena nesreča5/8,če slučajno koga zanima.Bom kar do konca zbiral iz časopisov, nato naredil naslovnico in komplet ovitek in zvezal.Fino je, ker je malo roba, lahko potem čarač ali zlepiš, ali sklamfaš, ali pa daš kar vezat-jaz bom zadnje, če bo materiala veliko. Moraš pa previdno rezati, če imaš pa kak rezalnik pa sploh superca, odtrgaš dobršen del cajtnga in nato lepo natančno odrežeš. Ma, feeling je imeti original cajtng v rokah-sem še malo starokopiten.lp.
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Mensezdi, de bo 53 trani.risar_69 wrote:Hvala Nobody, s svojo trmo sem našel vse doslej, še celo enega imam viška.Pozlačena nesreča5/8,če slučajno koga zanima.Bom kar do konca zbiral iz časopisov, nato naredil naslovnico in komplet ovitek in zvezal.Fino je, ker je malo roba, lahko potem čarač ali zlepiš, ali sklamfaš, ali pa daš kar vezat-jaz bom zadnje, če bo materiala veliko. Moraš pa previdno rezati, če imaš pa kak rezalnik pa sploh superca, odtrgaš dobršen del cajtnga in nato lepo natančno odrežeš. Ma, feeling je imeti original cajtng v rokah-sem še malo starokopiten.lp.