Simon Bisley

Vesolje superjunakov, svet brez superjunakov in prostor za ostale zadevščine ameriške produkcije.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Mioke, Ruki

Post Reply
sloppy

Simon Bisley

Post by sloppy »

odličen umetnik najbolj znan po slain-u ki ga je slikal za 2000ad in po lobo od dc-ja

ali je kdo zasledil če je v zadnjih letih naredil kaj novega. nazadnje kar sem jaz ujel so bile naslovnice za wolverine/hulk. ampak celega stripa pa ni od njega že kar nekaj let. ali se motim? joj kako upam da se motim.
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Ne sledim kaj preveč, kaj Bisley dela zadnje čase.
Malo pogooglaj, če boš kaj našel.

Mi je pa všeč njegov Slain, imam dva albuma.
Imam tudi njegovo knjigo z ilustracijami in skicami z biblijskimi motivi - res odlična zadeva.
Ruki
STRIPOHOLIK

Re: a se še kdo spomni simon bisley-a

Post by Ruki »

sloppy wrote:odličen umetnik najbolj znan po slain-u ki ga je slikal za 2000ad in po lobo od dc-ja

ali je kdo zasledil če je v zadnjih letih naredil kaj novega. nazadnje kar sem jaz ujel so bile naslovnice za wolverine/hulk. ampak celega stripa pa ni od njega že kar nekaj let. ali se motim? joj kako upam da se motim.
http://en.wikipedia.org/wiki/Simon_Bisley#Bibliography
sloppy

Post by sloppy »

stran na wiki mi ni v pomoč ker imam doma nekaj njegovih stvari ki tam niso omenjene tako da mi je kredibilnost googlanja avtorjev ni sploh mislil sem če ima kdo info ki se ga ne dobi na netu ker sem že na parih tujih forimih spraševal pa zgleda da se je poniknil v zemljo.
stromi

Post by stromi »

Batman : Lobo je odličen (iz leta 2000). Bisley pa je sodeloval z Alanom Grantom.
Won't Get Fooled Again
sloppy

Post by sloppy »

končno nov strip od simona

pisec: alan grant
risba: simon bisley
naslovnica: glenn fabry
založba: berserker

naslov stripa: THE DEAD - KINGDOM OF FLIES
Post Reply