EBEL 08/09
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Am,Ruki....tud meni se dozdeva,da so,mislim da Posmo pridržali za eno noč do streznitve! Mislim,da sem to slišal po radiu! Sicer nisem ziher,a mislim,da je bilo tako! Z njim vred pa tudi še enega hokejista Olimpije,a se ne spomnim več! No ja,kakorkoli že,pametna poteza,da so se ga znebili! Vprašanje pa je,KDO sedaj namesto njega!? Verjetno zopet američan?? 
- Ruki
- STRIPOHOLIK
Tudi jaz sem prebral in slišal, da so aretirali Elika in Posmo in sicer v Bachusu, če sem natančen, ampak po insajderskih informacijah ju naj sploh ne bi aretirali ali pridržali čez noč. Kot sem že prej napisal je pa res, da so bili večkrat dan pred tekmo nažgani, da za sebe niso vedeli, ne vsi seveda, ampak predvsem tujci in mlajši. Sem jih tudi sam že videl popivatiGiant wrote:Am,Ruki....tud meni se dozdeva,da so,mislim da Posmo pridržali za eno noč do streznitve! Mislim,da sem to slišal po radiu! Sicer nisem ziher,a mislim,da je bilo tako! Z njim vred pa tudi še enega hokejista Olimpije,a se ne spomnim več! No ja,kakorkoli že,pametna poteza,da so se ga znebili! Vprašanje pa je,KDO sedaj namesto njega!? Verjetno zopet američan??
Ve se že, da bo prišel trener severno ameriške šole, takega Sekelj tudi išče oz. je iskal. Govori se o 2 imenih - Mike Sirant in Greg Holst, vendar je za slednjega manjša verjetnost. Naj bi že jutri prišel trener, ampak sem danes v Žurnalu prebral, da novega skrivnostnega trenerja na tekmi z Jesenicami naj še ne bi bilo.
PS:
http://www.youtube.com/watch?v=WqIRdQlPlOAV hokejski klub Tilia Olimpija je na enomesečni preizkus prišel finski napadalec Jesse Niinimaki, 15. izbor Edmonton Oilersov leta 2002.
Čeprav je bil na naboru izbran precej visoko, pa v Ligi NHL ni zaigral nikoli. 25-letnik se je kalil v finski in švedski elitni ligi, igral pa je tudi v Nemčiji in Švici (Davos). Nazadnje je branil barve švedske Lulee, večino svoje karierer pa je prebil v Ilvesu iz Tampereja. Niinimaki bo zaigral za zmaje že v petek v Celovcu.
Medtem v klubu po odhodu Mika Posme pospešeno iščejo novega trenerja. Čeprav je direktor Matjaž Sekelj napovedal, da bo ime novega stratega znano že v četrtek, pa iz Tivolija sporočajo, da usklajevanja še potekajo.
http://www.youtube.com/watch?v=unl_Cjkt3-8
Olimpija rabi trenerja s trdo roko, ki bo naredil konec tem popivanjem in p****... sploh mi ni jasno zakaj je Sekelj dopustil takšno početje Posme, Elika in ostalih... verjetno zato ker se je lani nekako čudežno poklopilo vse skupaj z rezultatom, letos je pa udarlo na plano. Popivanje + nekaj smole s poškodbami in se je sesulo. Pa dokaj čudno sestavljena ekipa s kupom starcev in kupom neizkušenih hokejistov, manjka pa igralcev v pravih letih. Predvidvam pa tudi da bo odšel tudi Elik, on brez pijače itak ne more, nov trener mu pa vrjetno ne bo gledal skozi prste...
meni osebno lani ni bilo jasno zakaj je moral odit Colins na Jesenicah... tale Bradley mi je zgledal preveč piflarček
...ampak ima pa noro dobre rezultate...
Če bi bil jaz Sekelj bi prvo probal dobiti Karija Savolainena....po moje daleč najboljši trener ki je delal pri nas
kdo je sploh trener reprezentance zdej?
meni osebno lani ni bilo jasno zakaj je moral odit Colins na Jesenicah... tale Bradley mi je zgledal preveč piflarček
Če bi bil jaz Sekelj bi prvo probal dobiti Karija Savolainena....po moje daleč najboljši trener ki je delal pri nas
kdo je sploh trener reprezentance zdej?
- Ruki
- STRIPOHOLIK
Kriza je kriza. Rabimo Grega fucking Holsta.
Tule je pa še video iz Celovca v petek: http://www.youtube.com/watch?v=o4RklZwIO-0 , če vas zanima kako zgleda gostovanje tam... KAC ima za moje pojme poleg Beljaka najboljše navijače v ligi, imajo celo več navijaških skupin, skratka vzdušje je odlično. Tudi prvih 5 minut smo bili presrečni, ko je Intranuovo stresel mrežo za 1:0. Potem je bil pa naprej pač standard in kriza. Tudi Morriosonova napoved "We got their number!" glede današnjega derbija se žal ni uresničila. Beki so zgleda ostali v Ljubljani...
Tule je pa še video iz Celovca v petek: http://www.youtube.com/watch?v=o4RklZwIO-0 , če vas zanima kako zgleda gostovanje tam... KAC ima za moje pojme poleg Beljaka najboljše navijače v ligi, imajo celo več navijaških skupin, skratka vzdušje je odlično. Tudi prvih 5 minut smo bili presrečni, ko je Intranuovo stresel mrežo za 1:0. Potem je bil pa naprej pač standard in kriza. Tudi Morriosonova napoved "We got their number!" glede današnjega derbija se žal ni uresničila. Beki so zgleda ostali v Ljubljani...
včeraj popolna veselica
dvorana razprodana (razen boksa za žabarje)....ne vem zakaj rezervirajo 700 kart če tolko nimajo niti vseh navijačev po vsej sloveniji, kaj šele da bi ti prišli na tekmo kadar Olimpiji ne gre
na ledu pa od začetka ena ekipa, goli so padal kot toča...še sami nismo mogl vrjet kaj se dogaja, tko slabe Olimpije še nisem videl. Sploh ne vedo kaj naj igrajo, beki se niti postavit ne znajo. Tisti novi finec je kr nekej, edino Banham od tujcev in Zupančič ter golmanček si zaslužjo pohvale. Malemu golmanu se je pa vidlo da ga je strah, prav v ogenj so ga vrgli zato tudi 5. gol jesenic na njegov rovaš....prva tretjina poezija, potem je bilo že malo preveč kompliciranja...V petk pride Alba, bo vsaj malo bolj napeto
dvorana razprodana (razen boksa za žabarje)....ne vem zakaj rezervirajo 700 kart če tolko nimajo niti vseh navijačev po vsej sloveniji, kaj šele da bi ti prišli na tekmo kadar Olimpiji ne gre
na ledu pa od začetka ena ekipa, goli so padal kot toča...še sami nismo mogl vrjet kaj se dogaja, tko slabe Olimpije še nisem videl. Sploh ne vedo kaj naj igrajo, beki se niti postavit ne znajo. Tisti novi finec je kr nekej, edino Banham od tujcev in Zupančič ter golmanček si zaslužjo pohvale. Malemu golmanu se je pa vidlo da ga je strah, prav v ogenj so ga vrgli zato tudi 5. gol jesenic na njegov rovaš....prva tretjina poezija, potem je bilo že malo preveč kompliciranja...V petk pride Alba, bo vsaj malo bolj napeto
sm pa včeraj prvič in zadnjič stal od 13.00 do 14.30 v vrsti za tistih zadnjih 200 kart za stojišče in 100 za sedišče.... na koncu sm mel srečo da sem dobil karte za sedišče (in to ravno med zadnjim, za mano jih je ostalo še 14)...ljudi pa še najmanj 100+
reda pa nobenega, pa ne vem zakaj ne prodajajo max. 2 karti po osebi
balkan

reda pa nobenega, pa ne vem zakaj ne prodajajo max. 2 karti po osebi
balkan
- Ruki
- STRIPOHOLIK
http://24ur.com/sport/hokej/sator-bradl ... audet.htmlRuki wrote:Waltin je šel, baje, da Kopitarjang wrote:kdo je sploh trener reprezentance zdej?