EBEL 08/09

Vse ostale teme, ki vam padejo na pamet.
No saj sam naslov pove vse.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

k***, dons smo bli pa res gnil in so ns fajn nabil

se bo vsaj mal odtajal v močvirju in pričakujem da bo kmal reglanje kle gor :sick:
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

supersonična žaba me je prehitela
Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

Mah ne da se mi pisat... sigurno je bilo tako, ker Varl ni igral :lol: Sem pa videl lep zadetek Jana v 1. minuti v mrežo Westlunda pred našo tekmo. Aja, zakaj so dresi po novem oranžni?
cemil182
STRIPOHOLIK

Post by cemil182 »

Je bla kar fajn tekma ne samo zaradi rezultata ampak tudi zaradi igre :)
cemil182
STRIPOHOLIK

Post by cemil182 »

Lepa igra jesenic včeraj... Škoda da se olimpiji ni izšlo... Bomo videli kako bo jutri :)
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

Kako čudovit pogled na lestvico :yes:
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

nova zmaga Jesenic in nova 0 Olimpije.

Kljub samo 2 tujcema so Jesenice tudi najučinkovitejša ekipa saj so v 7. tekmah zabili 33 golov :yes: , zmajčki pa 9 :twisted:
Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

Posma je odletel :roll:
Gusar

Post by Gusar »

Po poraznem startu je uprava HDD Olimpije posegla po prvih ukrepih.
In dejansko pri neuspehih kluba ponavadi najkrajšo pač potegne trener :o
GOTOF JE!
Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

Gusar wrote:Po poraznem startu je uprava HDD Olimpije posegla po prvih ukrepih.
In dejansko pri neuspehih kluba ponavadi najkrajšo pač potegne trener :o
Drži, samo po moje je tole bila dobra odločitev. Sem namreč slišal, da je Posma prihajal pijan na treninge in jim rekel naj pač igrajo... Sicer bomo pa videli rezultat čez par krogov. Težka bo, težka, pa še poškodba Vnuka, Panceta in Groznika ob že tako poškodovanih Eliku in Intranuovu + Yarema še vedno bolj tako. Na stavnice proti Olimpiji :x :cry:

To mate par slik z minule tekme:
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Gusar

Post by Gusar »

Ja, lahko smo prebrali, da sta Posma in tudi Elik, če se ne motim bila kar nekajkrat opažena v raznih ljubljanskih lokalih krepko v rožicah.
Enkrat so Elika policaji baje celo zadržali do iztreznitve, ker je pijan razgrajal.
Zdaj, glede na to, da je to bilo napisano v raznih tračarskih novicah je vprašanje, koliko je v tem resnice, a kljub temu nekaj verjetno je na tem.
Glede na to, da HDD Olimpija(podobno velja tudi za Jesenice) ni klub iz kakšne 3.pastirske lige, bi morali tako trenerji kot igralci v javnosti ohranjati renome kluba ter se izogibati škandalov.
No, kakorkoli že, upam da se bo Olimpija pobrala ter počasi začela tolčt te Avstrijce, kajti meni je v tej ligi EBEL najbolj važno, da naši slovenski klubi čim večkrat napokajo te jodlare in mađarske hune 8)
Sam sicer nisem navijač ne Jesenic ne Olimpije, glavno je le, da je vsaj en slovenski klub na vrhu, pa naj bo to ali Olimpija ali Jesenice.
Lani je bila v finalu Olimpija, letos trenutno so pač Jesenice na vrhu, tako da edino to je važno da je slovenski hokej pred sosedi :D
GOTOF JE!
Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

Gusar wrote:Ja, lahko smo prebrali, da sta Posma in tudi Elik, če se ne motim bila kar nekajkrat opažena v raznih ljubljanskih lokalih krepko v rožicah.
Enkrat so Elika policaji baje celo zadržali do iztreznitve, ker je pijan razgrajal.
Zdaj, glede na to, da je to bilo napisano v raznih tračarskih novicah je vprašanje, koliko je v tem resnice, a kljub temu nekaj verjetno je na tem.
Glede na to, da HDD Olimpija(podobno velja tudi za Jesenice) ni klub iz kakšne 3.pastirske lige, bi morali tako trenerji kot igralci v javnosti ohranjati renome kluba ter se izogibati škandalov.
No, kakorkoli že, upam da se bo Olimpija pobrala ter počasi začela tolčt te Avstrijce, kajti meni je v tej ligi EBEL najbolj važno, da naši slovenski klubi čim večkrat napokajo te jodlare in mađarske hune 8)
Sam sicer nisem navijač ne Jesenic ne Olimpije, glavno je le, da je vsaj en slovenski klub na vrhu, pa naj bo to ali Olimpija ali Jesenice.
Lani je bila v finalu Olimpija, letos trenutno so pač Jesenice na vrhu, tako da edino to je važno da je slovenski hokej pred sosedi :D
Glede tega, da so ga pridržali ni res, je pa res, da so večkrat pijani pohajkovali po gostilnah v centru in se kasneje tudi mrtvo pijani vozili po mestu. Smo jih videli večkrat že Pr Skeletu, v Mačku in pa sredi centra kako vijugajo sem in tja. Tisto kar sem napisal, sem mislil, da je Posma sedaj prihajal pijan na treninge in jim dal navodilo, da naj pač igrajo, namesto, da bi vodil trening. Tudi proti Linzu je dal super izjavo v stilu, saj smo tako ali tako zaostajali 2:0 celo tekmo, moramo biti zadovoljni s točko... Ne vem ali si slišal za incident, ko so Yaremo in Tavžlja zabodli v enem lokalu, nek lokalni jack razparač ju je štihnil in sta oba dobila po ducat in več šivov, tako da res ne vem kaj teli naši hokejisti počnejo. Ni pa nič čudnega, da so rezultati porazni. Je pa hecno, da je lepotni madež na lestvici poraz Jeseničanov s strani Olimpije. No ja, vsaj slovenski klub je zmagal na tej tekmi :wink: in v nedeljo bo prav tako slovenski klub zagotovo zmagal.

http://www.ekipa.org/index.php?p=av&i=&o=124
cemil182
STRIPOHOLIK

Post by cemil182 »

Gusar wrote:glavno je le, da je vsaj en slovenski klub na vrhu, pa naj bo to ali Olimpija ali Jesenice.
Podpišem. Samo v medsebojnih obračunih pa naj le olimpija zmaga :lol: Upamo na finale Olimpija:Jesenice :wink:
Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

spet učne ure Jesenic v Podmežakli :D

so pa po teh predstavah vedno bolj glasne govorice da je bila tekma v Ljubljani prodana :twisted:

Po zamenjavi trenerja je zgleda že viden napredek v igri žabic.....vsaj gol so zabili :lol: :lol:
Post Reply