jaz sem ga kupil 2.8.2008 v trafiki Murska Sobotariordan wrote:Chico razbojnik je v trafikah že dober mesec.
KOMENTARJI ob izzidu novih stripov v trafikah
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Nevem a sem mel tako srečo ali pa je Bernard v Slovenijo začel pošiljat glancerje, vglavnem oba Mister No-Tajna kripte in Marti-Na dvoru kralja sunca, sem dobil kot iz tiskarne.Po tem ko jim ni dvignil cene za Slovenijo, je poslal še glancerje, vsaj na moje trafike.Upam, da tudi na vaše.Jupppi!!!!!
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
barba73, imaš pravbarba73 wrote:Nevem a sem mel tako srečo ali pa je Bernard v Slovenijo začel pošiljat glancerje, vglavnem oba Mister No-Tajna kripte in Marti-Na dvoru kralja sunca, sem dobil kot iz tiskarne.Po tem ko jim ni dvignil cene za Slovenijo, je poslal še glancerje, vsaj na moje trafike.Upam, da tudi na vaše.Jupppi!!!!!
prispeli so sami glancerji
(od 10kom bi kvečjemu lahko izločil samo enega, kar je odlično)
-
gregorbikupil
-
gregorbikupil
Hja, ne vem, ali imam res tako srečo ali kaj. Jaz nakupujem stripe v Ljubljani in na Ptuju in zmeraj najdem kakega, ki je čisto v redu ohranjen, pa tudi vidim, da jih imajo več takih. Saj se zgodi, da ima kak strip res dosti grozne izvode (to se dogaja ponavadi pri DD Gigantu, ki je velik in ga tlačijo še trafikarji na svoje poličke, al pa pri Maxijih), ampak redko, da ne bi bilo prav nobenega spodobnega.
Me pa je izkušnja izučila, da so najboljše velike trafike, kjer si lahko izvod sam vzameš, kjer ga lahko res pregledaš - npr. v kakih večjih centrih ali pa samo velikih trafikah, ki so svoj lokal; na Ptuju je to trafika v središču zraven ribarnice in pekarne, v LJ pa trafike v Maxiju in Nami. Nikoli pa ne kupujem v kioskih ("hišicah"), ker je včasih kaki mamici že težko razložit, kaj bi sploh kupil, kaj šele da bi razumela, zakaj bi rad "kakega lepega".
Me pa je izkušnja izučila, da so najboljše velike trafike, kjer si lahko izvod sam vzameš, kjer ga lahko res pregledaš - npr. v kakih večjih centrih ali pa samo velikih trafikah, ki so svoj lokal; na Ptuju je to trafika v središču zraven ribarnice in pekarne, v LJ pa trafike v Maxiju in Nami. Nikoli pa ne kupujem v kioskih ("hišicah"), ker je včasih kaki mamici že težko razložit, kaj bi sploh kupil, kaj šele da bi razumela, zakaj bi rad "kakega lepega".
HA!