No, pa da zopet mal oživim to temo. Tu sem risal za neke računalničarje, ki se ukvarjajo z požarnimi zidi. Ka naj rečem, narisal sem, njihovega humorja pa ne razumem
COOL. DObro ti gre. Jaz žal ne najdem časa, da bi se bolj posvetil tem grafičnim programom. Ampak se mi zdi trenutno bolj pomembno, da čimveč rišem na roko, da dobim čimveč prakse in da dodelam anatomijo in dinamiko figure. Vse tisto olepšavanje risb z temi programi lahko pride na koncu. Isto bi tudi tebi predlagal. Veliko bolj produktiven boš samo z svinčnikom v roki, pa tudi hitreje boš dobil grif za risanje. Pa brez zamere, to isto meni vsi pravijo in slišim od mojstrov iz raznih intervjujev.
Tu pa sem se učil kako risati figure v čim krajšem času v različnih pozah. Je na netu ogromno video tutorrialov, kako postati strip risar. Samo v You Tube vtipkate: How to draw comics, pa dobite svašta :
Simao-zares super slikice.....bi se mogoče dalo dobiti kako indijanko na risbici-kot tista,zgornja!Ta mi je zares,ampak zares huda (čeprav joče- )!! Lahka javiš na ZS!
LP Giant