odlična idejabarba73 wrote:Zadnji Tex je na ravni Ville. Dodajte barve in naslovnica je tu.Mogoče novega Bumeranga.
RISANJE IZBRANIH MOTIVOV
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Jankos, my man! To je to. Pa smo le uspeli nekoga zainteresirat, da se je odločil da riše. Me veseli, Jankos, da nas bo na tem topiku vedno več risalo. Da ne bomo vedno jaz, Srt, DAVC, eyeless in Corto edini, ki dajemo gor svoje risbe.
Kar se same risbe tiče, je zelo dobra, glede na to da dolgo nisi risal. Pozna pa se da te malo proporcije matrajo, pa en nasvet ti bom dal, ki mi ga je v Makarski dal naš mojster Istok Sitar: dlani in stopala vedno riši rahlo večja, kot so v resnici. V stripu baje to zelo pali pri sami dinamiki risbe.
Drgač pa je Tar car. Njega sem jaz najrajši risal v mlajših letih, poleg Conana seveda.
Kr tak naprej, pričakujemo še več tvojih risb. Stick To It
Kar se same risbe tiče, je zelo dobra, glede na to da dolgo nisi risal. Pozna pa se da te malo proporcije matrajo, pa en nasvet ti bom dal, ki mi ga je v Makarski dal naš mojster Istok Sitar: dlani in stopala vedno riši rahlo večja, kot so v resnici. V stripu baje to zelo pali pri sami dinamiki risbe.
Drgač pa je Tar car. Njega sem jaz najrajši risal v mlajših letih, poleg Conana seveda.
Kr tak naprej, pričakujemo še več tvojih risb. Stick To It
Rabiš ideje za risanje? Brezplačno si naloži mojo 300 stransko knjigo "100 idej za risanje" ----> https://www.ilu.si/100idejodrasli
Jaz bi se rade volje pridružil, samo ne morem slik gor spravt(nekako živim v prejšnjem tisočletju, ker nimam primernih aparaturc), razen seveda list papirja in svinčnik
Ma, tudi jaz bi rade volje še kaj dodal v meni najbolj brano(gledano) temo.
.
Ma, tudi jaz bi rade volje še kaj dodal v meni najbolj brano(gledano) temo.
.
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Bravo, fantje. Lepe risbe.
Po dolgem času še nekaj mojih, ko sem bil v toplicah. Skeni so malo slabši ampak bo za silo.

Po dolgem času še nekaj mojih, ko sem bil v toplicah. Skeni so malo slabši ampak bo za silo.

Rabiš ideje za risanje? Brezplačno si naloži mojo 300 stransko knjigo "100 idej za risanje" ----> https://www.ilu.si/100idejodrasli