Bob Rock wrote:No, kar se meni zdi najbolj kul, je, da do sedaj še nisem opazil nobene pridržane, rezervirane ali kakor se pač temu rece cene. Pa zelo upam, da tega ne boš dodajal.
Ne
Mi se zdi brezveze pa še ne da se mi tega implementirati
Dodano par stvari ...
Dodani popisi za Slobodno dalmacijo.
Dodana možnost obnovitve preteklih neuspešnih licitacij (+ obvestilo o neuspeli licitacij na mail)
pri pregledu licitacije dodan informativen izračun poleg SIT še v HRK in EUR (da se bodo lahko ostali ki so navajeni na spikacom lažje računali )
TomDar wrote:Dodano par stvari ...
Dodani popisi za Slobodno dalmacijo.
Dodana možnost obnovitve preteklih neuspešnih licitacij (+ obvestilo o neuspeli licitacij na mail)
pri pregledu licitacije dodan informativen izračun poleg SIT še v HRK in EUR (da se bodo lahko ostali ki so navajeni na spikacom lažje računali )
Mogpče glede spiskov, pri serijah, če ne bi imal recimo serija SD, pa SD EXTRA, ampak, da bi to razbil na več delov. Vem, da recimo lahko pogledaš, posameznega junaka, ampak potem ga imaš spet združenega iz večih serij, ne moreš pa recimo pogledati samo za ZAGOR SD ali kaj takega. Pa, ko boš dodal še Ludens bi bilo morda smiselno to združiti s SD, glede na to, da gre načeloma za iste zbirke. Drugače pa čakamo vsaj še na popise Alan Forda, Biserstripa in Zvitorepca.
Bob Rock wrote:Mogpče glede spiskov, pri serijah, če ne bi imal recimo serija SD, pa SD EXTRA, ampak, da bi to razbil na več delov. Vem, da recimo lahko pogledaš, posameznega junaka, ampak potem ga imaš spet združenega iz večih serij, ne moreš pa recimo pogledati samo za ZAGOR SD ali kaj takega. Pa, ko boš dodal še Ludens bi bilo morda smiselno to združiti s SD, glede na to, da gre načeloma za iste zbirke. Drugače pa čakamo vsaj še na popise Alan Forda, Biserstripa in Zvitorepca.
Ma s temi SD in SD Extra sem imel toliko dela, ker kot veš je problem v tem da znotraj SD so izhajali zagor, teks, dd itd. in fora je da imajo vsi stevilko 1 (ma poglej prodam sekcijo in probaj prodati SD zagor 1 pa boš videl)
Glede ostalih popisov pa tako kolikor morem, bom dajal gori, trenutno sem one man band in dan ima samo 24 ur ampak počasi pa bom, ker sedaj mislim, da sem funkcionalnost dodelal, sedaj pa lahko začnem z polnjenjem spispov ...
Sm dobil mail o uspešno zaključeni avkciji! Lahko bi mi že tam napisalo za kateri strip gre(vem da je link v mailu ampak vseeno), sploh če jih imaš več na avkcijah!
Pa podatki o kupcu bodo morali biti malo bolj točni... a ne mister no..!??
No, ravnokar sem odkril eno stvar pri oddaji komentarjev, ki bi se jo morda lahko popravilo. Ko pišem komentar, mi kar dovoli pisati poljubno dolgo, ne da bi bil opozorjen na dolžino, potem ga pa pri objavi odreže.
Bob Rock wrote:No, ravnokar sem odkril eno stvar pri oddaji komentarjev, ki bi se jo morda lahko popravilo. Ko pišem komentar, mi kar dovoli pisati poljubno dolgo, ne da bi bil opozorjen na dolžino, potem ga pa pri objavi odreže.
Hvala, da si me spomnil
To sem vedel a pozabil popraviti (teli SD so mi sesuli ritem )
Dodano v spiske:
ZS Dilan Dog
LMS Marty Misterija
SD Diabolik
Skupno število stripov v popisih 2712
Probal bom dodati (mogoče še danes zvečer) še LUDENS in LUDENS EXTRA ... in potem gremo lahko v živo ...
A ima kdo kaj proti (seveda bi popravil še to kar je našel BobRock glede komentarjev, a je še kakšna želja )
Bob Rock wrote:Jaz bi še kak popis izven Bonellija.
Kaj naj rečem, če bom sam to delal boš moral kar počakati.
Ker imam še ostale kar nekaj časa za dodati...
Lahko mi pa spisek pripraviš in ga bom dal gori ...
Bob Rock wrote:Pa saj spiske imaš pripravljene. Treba jih je samo pobrati iz sekcije popisi.
Jup, katere pa ?
Saj spiski niso tok problematicni, bolj je z slikami.
Rad bi da vsi imajo slike poleg, potem pa to malo dlje traja...
Drugače pa naštej oziroma povej katere bi rad naslednje imel
Samo ne mi z Gigantom, Stripoteko, ker trenutno še nisem ugotovil, kako bi označeval junake (torej kdo bo nosilec stripa, pa še vsi ostali bi morali biti našteti ...)