kje ga planiraš gledatTomDar wrote:Jaz sem se tudi zagrel za ta film, zakaj ga ne boš mogel gledati? je Kolosej pograbil exkluzivo?6ar wrote:jebemti ta kolosej, zaradi teh pizdekov ne bomo imeli prilike na velikem ekranu pogledat 10.000 pnš
kurbe monopolistične
Jaz se bom odpravil gledat ta film, je mislim, da prvi film po 300, ki ga grem ali želim iti gledat v kino.
Filmi
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Če ga ni v LJ, potem sem definitivno za CE - mislim, da se do Celja hitreje pride kot do NM - pa tudi ne spomnim, se a je tam avtocesta direkt (ker nekaj vem da še delajo, ali je to od NM naprej6ar wrote:bo pa treba v CE ali NM
bedniki iz koloseja sam bedne filme vrtijo, končno nekaj zanimivega oni pa ne prikazujejo
Torej, sem za CE!
A je kje kakšen urnik predvajanj, ter do kdaj bo? Vendar ta teden nebo nič, šele naslednji!
Odstrani se pošast!
jaz tudi z rezervo jemljem ta film, sliši se dobro, vendar se lahko izjalovi...
če bodo masovni spopadi in prikazana različna "plemena" kot je v napovedniku bom zadovoljen
Drugače, sinoči pogledal film Five Fingers
Zanimiv koncept, 90% filma se dogaja ko imajo enega domnevnega člana neke islamske celice iz Nizozemske zajetega nekje v Maroku (ali Nigeriji, še sam ne ve, ker so ga v Maroku ugrabili "islamisti") Vendar ubožec ne ve (to ugotovimo na koncu filma) da je za celo celino kiksnil, kje je
Ter tudi kdo ga je aretiral
Vglavnem, cel film se dogaja ko ujamejo, nizozemskega poslovneža (bivšega bankirja) , ki hoče odpret program za hrano v Maroku. Ker je dokaj trmast in dobro izučen, skoraj nič ne izda, to pa plača vsake toliko z enim prstom. Na koncu pa ga le okrog prenesejo in je kar zanimiv probrat, tudi za gledalce..
Pač povprečen film, nič kaj pretresljivega, a vseeno zanimiv, da sem ga pogledal do konca...
če bodo masovni spopadi in prikazana različna "plemena" kot je v napovedniku bom zadovoljen
Drugače, sinoči pogledal film Five Fingers
Zanimiv koncept, 90% filma se dogaja ko imajo enega domnevnega člana neke islamske celice iz Nizozemske zajetega nekje v Maroku (ali Nigeriji, še sam ne ve, ker so ga v Maroku ugrabili "islamisti") Vendar ubožec ne ve (to ugotovimo na koncu filma) da je za celo celino kiksnil, kje je
Vglavnem, cel film se dogaja ko ujamejo, nizozemskega poslovneža (bivšega bankirja) , ki hoče odpret program za hrano v Maroku. Ker je dokaj trmast in dobro izučen, skoraj nič ne izda, to pa plača vsake toliko z enim prstom. Na koncu pa ga le okrog prenesejo in je kar zanimiv probrat, tudi za gledalce..
Pač povprečen film, nič kaj pretresljivega, a vseeno zanimiv, da sem ga pogledal do konca...
Odstrani se pošast!
Po odličnem filmu Children of men, saj se ga spomnite
http://www.youtube.com/watch?v=NikEQy1XxDE
prihaja zdaj še serija
http://lookingcloser.wordpress.com/2008 ... he-series/
komaj čakam, da jo vidim.
http://www.youtube.com/watch?v=NikEQy1XxDE
prihaja zdaj še serija
http://lookingcloser.wordpress.com/2008 ... he-series/
komaj čakam, da jo vidim.
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Včeraj sem si po tv-ju pogledal odličen film-angleško dramo Rumena hiša, kateri govori o devet tedenskem skupnem bivanju dveh mojstrov in velikanov slikarstva Vincentu Van Goghu in Paulu Gauginu. Film govori o delitvi hiše v Arlesu in trenj med dvema umetnikoma. Tu sem sploh prvič videl, da sta se mojstra srečala. Najbolj me je presenetila že genijalna blaznost Van Gogha in žurerska pokvarjenost Gaugina.
Priporočam vam še film "Paradise found", o življenju Paula Gaugina, igra ga Keifer Sutherland-sinko Donalda.
---------------------------
Ko smo bili glih pri Borisu Dvorniku, si poglejte star a zanimiv film Lito vilovito iz 1964, z Bebo Lončar in Ljubišo Samardžičem, Mileno Dravić v gl. vlogi.
Film se dogaja v dalmatinskem mestecu med počitnicami, za 60 leta zelo zabavna komedija o zapeljevanju deklet.

Priporočam vam še film "Paradise found", o življenju Paula Gaugina, igra ga Keifer Sutherland-sinko Donalda.
---------------------------
Ko smo bili glih pri Borisu Dvorniku, si poglejte star a zanimiv film Lito vilovito iz 1964, z Bebo Lončar in Ljubišo Samardžičem, Mileno Dravić v gl. vlogi.
Film se dogaja v dalmatinskem mestecu med počitnicami, za 60 leta zelo zabavna komedija o zapeljevanju deklet.

Včeraj po tvju sem si ogledal še eno dobro dramo o slikarstvu.
Modigliani, amer.drama,2004,glavna vloga Andy Garcia.

Italijanski slikar Amadeo Modigliani je v začetku dvajsetih let prejšnjega stoletja prišel v Meko modernega slikarstva Pariz, da bi izpopolnil svoje slikarsko znanje in si utrl pot na umetniški Parnas. Živel je boemsko življenje umetniške druščine na Montparnasu, se družil s Picassom, Soutinom, Gertrudo Stein, Maxom Jacobom, Diegom Rivero, Utrillom in Cocteaujem in se zapletel v ljubezensko romanco z Jeanne Hébuterne. Zavoljo hude revščine neporočenega para so Jeannini starši njunega novorojenega otroka dali v rejo v samostan, Modigliani pa se odloči, da se bo zaradi obljubljene visoke denarne nagrade udeležil slikarskega tekmovanja. Prijateljevemu izzivu se pridruži tudi Picasso in ves Pariz z nestrpnostjo pričakuje, komu od vzhajajočih slikarskih zvezd bo pripadla glavna nagrada...
Priporočam.
Ponovno pogledal

Modigliani, amer.drama,2004,glavna vloga Andy Garcia.

Italijanski slikar Amadeo Modigliani je v začetku dvajsetih let prejšnjega stoletja prišel v Meko modernega slikarstva Pariz, da bi izpopolnil svoje slikarsko znanje in si utrl pot na umetniški Parnas. Živel je boemsko življenje umetniške druščine na Montparnasu, se družil s Picassom, Soutinom, Gertrudo Stein, Maxom Jacobom, Diegom Rivero, Utrillom in Cocteaujem in se zapletel v ljubezensko romanco z Jeanne Hébuterne. Zavoljo hude revščine neporočenega para so Jeannini starši njunega novorojenega otroka dali v rejo v samostan, Modigliani pa se odloči, da se bo zaradi obljubljene visoke denarne nagrade udeležil slikarskega tekmovanja. Prijateljevemu izzivu se pridruži tudi Picasso in ves Pariz z nestrpnostjo pričakuje, komu od vzhajajočih slikarskih zvezd bo pripadla glavna nagrada...
Priporočam.
Ponovno pogledal

Pogledal korejski film Stari (2003).
Glavnega junaka nekdo zapre v sobo...za 15 let...in potem ga izpusti...čemu?
Carski film, azijska produkcija mi je vedno bolj všeč.Zanimajo pa me tudi borilni azijski filmi, tako da če kdo ve za kako dobro priporočilo, se javljam.
Glavnega junaka nekdo zapre v sobo...za 15 let...in potem ga izpusti...čemu?
Carski film, azijska produkcija mi je vedno bolj všeč.Zanimajo pa me tudi borilni azijski filmi, tako da če kdo ve za kako dobro priporočilo, se javljam.
WATCHMEN-The greatest piece of popular fiction ever produced.
Who watches the watchmen?
Who watches the watchmen?