meni pa je tex super(edino tisti v ZS do št 800 ne), paše mi westrn!!!BuDi wrote:Če ti paše Tex... meni ne.... (četudi je bil v začetku en moj najljubših junakov... hm, mi sploh ni jasno zakaj) ... je pa naslovnica super
podobna je komanča
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Tudi pod 800 so odlične epizode, problem je ker so pri Dnevniku rezali ven strani in reprintali stare epizode 1-120, originalne epizode od 160 do 275 pa kar izpustili tako da pri nas (ex-Yu) ni bilo pravega vpogleda v zgodnji opus Texa.mister-no wrote:meni pa je tex super(edino tisti v ZS do št 800 ne), paše mi westrn!!!BuDi wrote:Če ti paše Tex... meni ne.... (četudi je bil v začetku en moj najljubših junakov... hm, mi sploh ni jasno zakaj) ... je pa naslovnica super
podobna je komanča
meni so tiste na 900 in 1000 super.tomas otto wrote:Ja, problem je, ker so v Dnevniku po številki 302 "Krater strave" začeli objavljati prastare epizode iz 50ih let, ki so bile že takrat zastarele. Šele od 800 naprej so spet začeli izdajati nove, je pa tako ostala ena velika luknja z več kot 100 neobjavljenimi epizodami.![]()
Zaradi tega Tex pri nas nikoli ni bil tako popularen, kot nekateri drugi junaki...

eh ne jaz sem se zezal.mike wrote:Probaj Zagora. Whoops, shit doesn't burn.
Ok, prenehal bom z neumestnimi posti. Je pa res, da se cloveku po beznem pregledu tega foruma zdi, da je pomembno le, kdaj pride novi Ludens...
Ce bi sodil po tem, bi lahko z gotovostjo rekel, da smo Slovenci pac omejeni, kar se tice stripov.
No hard feelings brothers!
mike wrote:Pravzaprav obozujem Bonellija. Predvsem Parkerja, Magicnega in afkors Nathana!
Je pa res da imam vse zivo. Najbolj so mi vsec Preacher, 100 Bullets, Bone, Usagi, Sin City...
Sicer pa imam rad vse. Tudi dobrega starega Zagora!
Sigurno so Bonellijevi stripi najbolj razširjeni, ker so tudi najbolj dostopni samo to še ne pomeni, da ne obstajajo tudi drugi stripi.mike wrote:Probaj Zagora. Whoops, shit doesn't burn.
Ok, prenehal bom z neumestnimi posti. Je pa res, da se cloveku po beznem pregledu tega foruma zdi, da je pomembno le, kdaj pride novi Ludens...
Ce bi sodil po tem, bi lahko z gotovostjo rekel, da smo Slovenci pac omejeni, kar se tice stripov.
sej drugega kot Bonelli itak ni v trafikah. Le še Stripoteka in AF, za te se pa tudi objavlja kdaj pridejo. Poleg tega pa Stripoteke sploh ni v večini trafikmike wrote:Probaj Zagora. Whoops, shit doesn't burn.