Epidemija razsajaMioke wrote:Prebral še Mister Noa od 27 do 31 in spet presenečenjev zadnji zgodbi nima niti ene bejbe, kar me je kr malo presenetilo. Stari zapeljivec ni imel časa za to. Vzel sm vroke tudi malo starejše MN-LMS in prebral št. 725 in 726 in kaj naj rečem, začel bom zbirat tudi te...
Danes prečital!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Odstrani se pošast!
v zadnjih par dneh:
Zagor Extra 118,119
Zagor 110,111,112
Zagor extra--zgodbe so dosti naivne, pozna se jim da so delane pred 35 leti.
Zagor--tile novejši so mi pa za razred boljši. Sploh tale zgodba Crni brod se je odlično začela, bomo vidli zaključek.
Sedaj je na vrsti NN 56, pol pa še DD 81--če se mi bo dalo tegale dilana sploh
Zagor Extra 118,119
Zagor 110,111,112
Zagor extra--zgodbe so dosti naivne, pozna se jim da so delane pred 35 leti.
Zagor--tile novejši so mi pa za razred boljši. Sploh tale zgodba Crni brod se je odlično začela, bomo vidli zaključek.
Sedaj je na vrsti NN 56, pol pa še DD 81--če se mi bo dalo tegale dilana sploh
ma dilan mi ni preveč zanimiv, najmanj od vseh Ludensov. Extra serijo sem prebral do nekje številke 20, od tam naprej jih samo zlagam na polico (čeprav se mi zdi da sem prebral 27). Redno serijo pa se clo potrudim pebrat, čeprav se mi tale 81 že deset dni vala na mizi.TomDar wrote:Da ti nebo wiz zameril, pazi kaj govorišjang wrote: Sedaj je na vrsti NN 56, pol pa še DD 81--če se mi bo dalo tegale dilana sploh
omgjang wrote:ma dilan mi ni preveč zanimiv, najmanj od vseh Ludensov. Extra serijo sem prebral do nekje številke 20, od tam naprej jih samo zlagam na polico (čeprav se mi zdi da sem prebral 27). Redno serijo pa se clo potrudim pebrat, čeprav se mi tale 81 že deset dni vala na mizi.TomDar wrote:Da ti nebo wiz zameril, pazi kaj govorišjang wrote: Sedaj je na vrsti NN 56, pol pa še DD 81--če se mi bo dalo tegale dilana sploh
iščem--> DD Dnevnik: 40, 54, 57
Zbrisat in BAN - minimalno 3 dni!wiz wrote:omgjang wrote:ma dilan mi ni preveč zanimiv, najmanj od vseh Ludensov. Extra serijo sem prebral do nekje številke 20, od tam naprej jih samo zlagam na polico (čeprav se mi zdi da sem prebral 27). Redno serijo pa se clo potrudim pebrat, čeprav se mi tale 81 že deset dni vala na mizi.TomDar wrote:Da ti nebo wiz zameril, pazi kaj govorišjang wrote: Sedaj je na vrsti NN 56, pol pa še DD 81--če se mi bo dalo tegale dilana splohzdej sm v dilemi a zbrisat ta bogoskrunski post ali ne...

- Bob Rock
- STRIPOHOLIK
Kar izkoristi svoje privilegije !wiz wrote:omgjang wrote:ma dilan mi ni preveč zanimiv, najmanj od vseh Ludensov. Extra serijo sem prebral do nekje številke 20, od tam naprej jih samo zlagam na polico (čeprav se mi zdi da sem prebral 27). Redno serijo pa se clo potrudim pebrat, čeprav se mi tale 81 že deset dni vala na mizi.TomDar wrote:Da ti nebo wiz zameril, pazi kaj govorišjang wrote: Sedaj je na vrsti NN 56, pol pa še DD 81--če se mi bo dalo tegale dilana splohzdej sm v dilemi a zbrisat ta bogoskrunski post ali ne...