Men je pa ta stomugromova magazin čist bedn in nagravžn (Demoni iz kremlja).markolar wrote:SMG #1 - Sto mu gromova
CENA: 2 €
Format kot Ultimate Spider-man, 60 strani, od tega okoli 40 strani stripov.
Praktično neke vrste strip magazin oz. so notri izseki strip albumov - po mojem kar precej dobrodošla zadeva, da dobiš vsaj malo vpogled v določena (dražja) izdanja in se nato odločiš npr. za nakup, kot pa nekaj na "slepo" kupiš. Na sredini je tudi KATALOG stripov in strip albumov, ki se jih da dobiti v More Comics, seveda s cenami. Prav tako je notri še kratka predstavitev raznih drugih stripov oz. predstavitev novosti. Je dvomesečna izdaja, torej lahko pričakujemo 6 magazinov na leto...
KOMENTARJI ob izzidu novih stripov v trafikah
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Sem si tudi jaz ogledal to barvno izdajo in mi je ČB daleč boljša. V AF barva definitivno ne paše v koncept stripa in še slabo je barvano, kot si napisal.raider wrote:Barvni ALAN FORD...BROJ 1 je pravi šok...dodajanje senc s Photoshopom je neukusno, saj so enako zasenčeni deli, ki mečejo različne sence... sploh pa vprašanje če barvanje sploh predstavlja kakšno dodatno kvaliteto pri stripih kot je AF
Tokrat še prenašam sporočila, naslednjič bom samo brisal!
BuDi wrote:vem da tukaj ni prostor za komentarje ampak Mister No Specijal #3 - Bijeg iz Skyneta je izšel že pred tedni..., da ne bo koga zmedlo in bo kupil še enega.
Jure Čokl wrote:Kaj je SMG #1 in kaj SM #1?
Ruki wrote:Ne smeti v tej temi, maš drugo temo za vprašanjaJure Čokl wrote:Kaj je SMG #1 in kaj SM #1?![]()
SMG je Sto mu gromova. Nov Bookglobov magazin... za več info glej http://stomugromova.com/.
SM je skrajšano za Spider-Man.
Hrvaški forum ja
Upam,da so naši moderatorji v dobrih odnosih z "Velikim bratom",kajti drugače še bodo nas "zrušli" podobno kot so v preteklih dneh neko drugo stripovsko stran
Ok,pustmo to
Tudi meni se zdi,da ni neke potrebe po podforumih tipa "Bonelli" kot ga poznamo z Stripovi.com,ampak odločijo se naj "poglavarji" o tem
Upam,da so naši moderatorji v dobrih odnosih z "Velikim bratom",kajti drugače še bodo nas "zrušli" podobno kot so v preteklih dneh neko drugo stripovsko stran
Ok,pustmo to
Tudi meni se zdi,da ni neke potrebe po podforumih tipa "Bonelli" kot ga poznamo z Stripovi.com,ampak odločijo se naj "poglavarji" o tem
GOTOF JE!
v zelo dobrih odnosih smo.....z vsemi stripovskimi šefi raznih internet strani...
s skeniranimi stripi nimamo nič. že zdavnaj smo rekli da tega pri nas ne bo in se tega v glavnem držimo. pri pirateriji smo malce popustili, ampak saj ji itak popušča sapa in ni več omembe vredna.
Moje mnenje je da ni nobene potrebe po delitvah podforuma Stripi. Pri nas je mnogo manj komentarjev in sploh ni problema s preglednostjo. tudi tam sem glasoval da se vrne nazaj na prvotno stanje
s skeniranimi stripi nimamo nič. že zdavnaj smo rekli da tega pri nas ne bo in se tega v glavnem držimo. pri pirateriji smo malce popustili, ampak saj ji itak popušča sapa in ni več omembe vredna.
Moje mnenje je da ni nobene potrebe po delitvah podforuma Stripi. Pri nas je mnogo manj komentarjev in sploh ni problema s preglednostjo. tudi tam sem glasoval da se vrne nazaj na prvotno stanje
v MC nova epizoda Tex-a #83: Opijum
in novi Mister No special #4: Bijeli vragovi
http://www.morecomics.hr/item/3837
in novi Mister No special #4: Bijeli vragovi
http://www.morecomics.hr/item/3837