Kaj poslušam?

Vse ostale teme, ki vam padejo na pamet.
No saj sam naslov pove vse.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Post Reply
Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

A to Asia?
DAVC
STRIPOHOLIK

Post by DAVC »

Poslušam Bijelo dugme in Big foot mama.
Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

Evo moj seznam starih in malo manj starih hitov. Seznam vsebuje hite in bolj znane pesmi med leti 1940 in 1990, najde pa se tudi par komadov po letu 90. Na seznamu je približno 2500 komadov, se opravičujem, če je kakšen podvojen...

http://rapidshare.com/files/54234530/Oldies.txt.html
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

:yes: Hollies, Starship, Kansas, etc...Dobri, dobri.
Tale Evrovizijska Mocedades me pa malo spominja na Pepel in kri, je oldie-goldie. Ma, takrat smo še puzali po tleh, pa se jo spominjam :lol:
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
sunciox

Post by sunciox »

Zadnje čase poslušam samo tole JV :arrow:

....
Last edited by sunciox on 21.09.2012 17:53:11, edited 1 time in total.
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Last edited by risar_69 on 18.02.2008 16:23:25, edited 24 times in total.
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
sunciox

Post by sunciox »

hm

=============================================

Šaputanja, čujem luda

=============================================
bresh

Post by bresh »

Vi poslušate pesmi na youtube? :D

www.musicovery.com - to je zakon
Uživam ob bilijardu, odbojki na mivki, stripih, lepih puncah, dobri družbi in ob dolgih nočeh :)

http://www.ambasada-gavioli.com/
dokkk

metal je zakon

Post by dokkk »

Men pa najbolj leži metal in hardcore imam doma kar impresivno zbirko preko 1500 CD-jev (vse originali) in preko 300 LP-jev. Trenutno največ poslušam 3 inches of blood,crown,haunted,one man army & the undead quartet,brujeria,killswitch engage,blood for blood,nasum,ignite,black dahlia murder........ Hail satan!
Alek
STRIPOHOLIK

Re: metal je zakon

Post by Alek »

dokkk wrote:Men pa najbolj leži metal in hardcore imam doma kar impresivno zbirko preko 1500 CD-jev (vse originali) in preko 300 LP-jev. Trenutno največ poslušam 3 inches of blood,crown,haunted,one man army & the undead quartet,brujeria,killswitch engage,blood for blood,nasum,ignite,black dahlia murder........ Hail satan!
Nekako to nezrelo obnasanje ne morem povezati s stevilko zgoraj? :roll:
Skupnost, istost, stalnost.
dokkk

Post by dokkk »

Nezrelo obnašanje??? Zakaj že?? Verjetno si me narobe razumel.Muzike nisem nikoli zbiral za zbirko. Svojo prvo ploščo sem dobil od sošolca leta 1987 katerega starši so delali v Nemčiji in to Dead Kennedys-Fresh fruit for rotting vegetables.Pri nas se seveda tega ni dalo dobit. Od takrat sem se okužil s punkom in HC-jem in ta "bolezen" traja še danes. Prvi koncert sem videl s 13 leti- S.N.F.U. v menzi študentskega naselja.Sceno torej redno spremljam 20 let,vinile in CD-je pa sem večinoma nabavljal na koncertih.Seveda se je v toliko letih nabralo ogromno tega.Punk/HC je (bil) underground kultura prav tako kot strip,moja muzika je krožila naokoli (in še vedno) in frendi so dobro vedeli na koga se obrnit,če so iskali kak album.Impresivna zbirka sem napisal zato,ker je vsak ki je bil pri meni skoraj padel dol,cela soba samo muzika.In stripi.Hail satan je fora,nisem satanist,saj striparji (in punkerji) premoremo kanček humorja a ne?Imam nekaj odvečnih 7" ploščkov (crust,anarcho) ki ti jih rade volje podarim (Alek) LP
Alek
STRIPOHOLIK

Post by Alek »

dokkk wrote:Nezrelo obnašanje??? Zakaj že?? Verjetno si me narobe razumel.Muzike nisem nikoli zbiral za zbirko. Svojo prvo ploščo sem dobil od sošolca leta 1987 katerega starši so delali v Nemčiji in to Dead Kennedys-Fresh fruit for rotting vegetables.Pri nas se seveda tega ni dalo dobit. Od takrat sem se okužil s punkom in HC-jem in ta "bolezen" traja še danes. Prvi koncert sem videl s 13 leti- S.N.F.U. v menzi študentskega naselja.Sceno torej redno spremljam 20 let,vinile in CD-je pa sem večinoma nabavljal na koncertih.Seveda se je v toliko letih nabralo ogromno tega.Punk/HC je (bil) underground kultura prav tako kot strip,moja muzika je krožila naokoli (in še vedno) in frendi so dobro vedeli na koga se obrnit,če so iskali kak album.Impresivna zbirka sem napisal zato,ker je vsak ki je bil pri meni skoraj padel dol,cela soba samo muzika.In stripi.Hail satan je fora,nisem satanist,saj striparji (in punkerji) premoremo kanček humorja a ne?Imam nekaj odvečnih 7" ploščkov (crust,anarcho) ki ti jih rade volje podarim (Alek) LP
Opa, sori sori, se opravicujem, nism mislu to tolk strogo kot je izpadlo :P ''Skoda'', da si na punku :P Sicer sem tud sam zbiratelj CDjev (oriđinal, ofkorz), ubistvu vsak evro, ki ga imam, zagonm za cdje in zbirka se vztrajno vzpenja proti številki 400 :) Pocasi, a vztrajno :P
Skupnost, istost, stalnost.
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

CCR :D
Post Reply