Moja ZBIRKA
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Stripe še danes zložim, sicer je ta polica malo vcečja, narejena vseeno po meri različnih GIGANTOV, MIKI MUSTER jubilejna izdaja, STRIP BUMERANG-e, različni drugi A4 format stripi (prvi dve vrsti od zgoraj) in zadnja vrsta za CONAN (SD), SPIDERMAN (SD), SPIDER-MAN (novejši), X-MEN (zadnja vrsta).corto wrote:Lepo, samo še stripi manjkajo![]()
A to si na steno namontiral, bo zdržalo?
JA - na steno je montirano - tako se najlažje pridobi prostor oz. tam ga je največ; monitirano je z 4 velikimi vijaki (prb. 10 cm v steno)! Sicer bi zadostovala samo 2 zgornja, vendar. tako bolj za izredno varnost pred padcem police sta še 2 montirana spodaj...

Stripi so zloženi - morda deluje malo prazno, vendar bo slej ko prej polica polna z novimi izdajami Gigantov in pdb.
Sem se vseeno malo uštel (preračunal) za prostor namenjen jubilejni izdaji MIKI MUSTER - sem zmeril 20 cm (širina vseh 20 številk) in tudi tako naredil pregrado, potem pa sem dal stripe noter in vidim, da je okoli 3 cm praznega prostora
Zaenkrat je ta prazen prostor zapolnil DD Gigant...

1. Vrsta: 6 kom. Martin Mystere Gigant, 300, Nathan Never Giganti, Tex Giganti
2. Vrsta: Strip Bumerangi, Extra Bumerang, Klara, Doctour Mystere, Maria Dolares, Dylan Dog Gigant, Miki Muster - jubilejna izdaja.
3. Vrsta: Conan (SD), Ultimate Spider-man/X-Men (LMI), X-Men (SD), Wondercity, Spider-Man (SD).
Sem se vseeno malo uštel (preračunal) za prostor namenjen jubilejni izdaji MIKI MUSTER - sem zmeril 20 cm (širina vseh 20 številk) in tudi tako naredil pregrado, potem pa sem dal stripe noter in vidim, da je okoli 3 cm praznega prostora

1. Vrsta: 6 kom. Martin Mystere Gigant, 300, Nathan Never Giganti, Tex Giganti
2. Vrsta: Strip Bumerangi, Extra Bumerang, Klara, Doctour Mystere, Maria Dolares, Dylan Dog Gigant, Miki Muster - jubilejna izdaja.
3. Vrsta: Conan (SD), Ultimate Spider-man/X-Men (LMI), X-Men (SD), Wondercity, Spider-Man (SD).

glede polic mi je cudno da si izbral 2 razlicni imitaciji lesa in en bel iveral.
Uživam ob bilijardu, odbojki na mivki, stripih, lepih puncah, dobri družbi in ob dolgih nočeh 
http://www.ambasada-gavioli.com/
http://www.ambasada-gavioli.com/
moja zbirka
Last edited by stromi on 12.09.2007 8:16:53, edited 1 time in total.
Won't Get Fooled Again
razlaga
Pa se obrazlozitev razvrstitve na policah:
LEVA STRAN od zgoraj dol:
- Superheroji (grafične novele Marvel, DC,...)
- Heavy Metal (1976-1978 in 1996 - 2005 vsi)
- Moebius in Hermann Albumi
- Razni stripi mali format
- Razni albumi veliki format - republika strip
- Zvitorepec 1966 - 1973 vsi razen 1. številke
SREDINSKA POLICA ozka, mala
- Alan Fordi
- Lunov magnus
(neomembe velika zbirka, ker je ne zbiram)
DESNA STRAN od zgoraj dol:
- Batmani, grafične novele in zveščiči
- Razni stripi (Eks Strip, YU Strip, Biser, Naš strip, Denis, Profil, Iztok Sitar albumi, Smiljanič albumi, Asteriks, Talični Tom)
- Stripburger + Vsi stripi ki so objavili kak moj strip
- Stripoteka + Strip Art
- Stripoteka
- Stripoteka
Na fotografiji ni dveh polic
- Frank Miller vsi stripi / grafične novele (300, Sin City, Daredevil, Ronin,....)
- Strip Bumerang, Manara albumi
vse skupaj okrog 1000 komadov
LEVA STRAN od zgoraj dol:
- Superheroji (grafične novele Marvel, DC,...)
- Heavy Metal (1976-1978 in 1996 - 2005 vsi)
- Moebius in Hermann Albumi
- Razni stripi mali format
- Razni albumi veliki format - republika strip
- Zvitorepec 1966 - 1973 vsi razen 1. številke
SREDINSKA POLICA ozka, mala
- Alan Fordi
- Lunov magnus
(neomembe velika zbirka, ker je ne zbiram)
DESNA STRAN od zgoraj dol:
- Batmani, grafične novele in zveščiči
- Razni stripi (Eks Strip, YU Strip, Biser, Naš strip, Denis, Profil, Iztok Sitar albumi, Smiljanič albumi, Asteriks, Talični Tom)
- Stripburger + Vsi stripi ki so objavili kak moj strip
- Stripoteka + Strip Art
- Stripoteka
- Stripoteka
Na fotografiji ni dveh polic
- Frank Miller vsi stripi / grafične novele (300, Sin City, Daredevil, Ronin,....)
- Strip Bumerang, Manara albumi
vse skupaj okrog 1000 komadov
Won't Get Fooled Again