Filmi
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: ja
Hvala za namig. Bom pogledalarisar_69 wrote:pogledal sem še Zodiac-neka nova kriminalka-tkotko.
From hell-to že poznate Jack razparač. in2010the year we made contact-tudi stara zadeva-drugi del odiseje.
čao
Lp A.
čao
Poglejte si:
Louis de Funes-Le Gendarme:
-Le gendarme de St.Tropez-1964;
-Le gendarme a New york-1965;
-Le gendarme le Marie-1968;
-Le gendarme en balade-1970;
-Le gendarme et les extra-terrestres-1979;
-Le gendarme et les gendarmettes-1982.
LOUIS DE FUNES:
rojen 31.julija.1914 v Courbevoieju v Franciji. V zasebnem življenju je bil precej zaprt in zadržan. Prek amaterskega gledališča je prišel do filma, kjer je oblikoval povprečne stranske vloge. Dobil je možnost, da se izkaže. Eden njegovih najbolj impresivnih filmov je bil Karambol-1963. Čez noč je postal zvezda, a imel je krepko čez 50 let. Uspel je 1964 z zgodbami o žandarjih. Njegovi znani filmi so še: Velika avantura, Dvorne spletke, Marsovci in Bedrce in perutnička. Louis je umrl 28. januarja 1983 za posledicami srčnega infarkta. Moram reči, da je bil legenda francoskega filma. Objavljen pa je tudi v karikaturi v Taličnem Tomu.
Louis de Funes-Le Gendarme:
-Le gendarme de St.Tropez-1964;
-Le gendarme a New york-1965;
-Le gendarme le Marie-1968;
-Le gendarme en balade-1970;
-Le gendarme et les extra-terrestres-1979;
-Le gendarme et les gendarmettes-1982.
LOUIS DE FUNES:
rojen 31.julija.1914 v Courbevoieju v Franciji. V zasebnem življenju je bil precej zaprt in zadržan. Prek amaterskega gledališča je prišel do filma, kjer je oblikoval povprečne stranske vloge. Dobil je možnost, da se izkaže. Eden njegovih najbolj impresivnih filmov je bil Karambol-1963. Čez noč je postal zvezda, a imel je krepko čez 50 let. Uspel je 1964 z zgodbami o žandarjih. Njegovi znani filmi so še: Velika avantura, Dvorne spletke, Marsovci in Bedrce in perutnička. Louis je umrl 28. januarja 1983 za posledicami srčnega infarkta. Moram reči, da je bil legenda francoskega filma. Objavljen pa je tudi v karikaturi v Taličnem Tomu.
Kot drugo vam priporočam Petra Sellersa:
-The Pink Panther;
-A shot in the dark;
-The return of the Pink Panther;
-The Pink Panther strikes again;
-Revenge of Pink Panther;
-Trail of Pink Panther.
Inspector Clouseau alias legenda Peter Sellers.
Ma on je druga legenda, toda poglejte si še film:The life and death of Peter Sellers.
čao
-The Pink Panther;
-A shot in the dark;
-The return of the Pink Panther;
-The Pink Panther strikes again;
-Revenge of Pink Panther;
-Trail of Pink Panther.
Inspector Clouseau alias legenda Peter Sellers.
Ma on je druga legenda, toda poglejte si še film:The life and death of Peter Sellers.
čao
Sem gledal pred nedavnim.Aljaska wrote: Tukaj bi pripisala še en film Murder by death, v katerem igrajo Peter Sellers, Peter Falk, Alec Guines (odlična igra slepega butlerja). Film je odlična parodija na detektivke od Agathe Christie.
Za primerjavo priporočam Murder on Orient Express, ki ni parodija, je pa tudi posnet po predložku Agathe Christie.
Včeraj bil v kinu in si ogledal film Transformers. Samo eno besedo imam zanj. Enkratno!!!!! Učinki fantastični , komični vložki zelo dobri (kdo bi si mislil da se bom tako nasmejal pri gledanju Transformerjev), še ena zlo dobra bejba nastopa v filmu
, zgodba je vredu, konec tudi kul tako da res priporočam ogled tega filma. Pa priporočam da ga greste gledat v kino in reskerate tistih par evrov, ker se po mojem filmi takšnega obsega mora iti gledat v kino. Res najboljši film v letošnjem letu poleg 300. Ocena od 1-10 je kar 10 tako kot pri 300 
Transformers risanke se še spomnim izpred kakih 12-15 let, če se ne motim, še ko smo imeli sky one, ko so bili zjutraj na sporedu in sem jih z veseljem gledal. Takrat sem si rekel, da bi bilo dobro videti tak film (seveda, me je takoj prepričalo dejstvo, da kaj takega bi bilo drago in nemogoče - takrat)
Ta film si bom probal ogledat, če ne v kinu pa ko izzide na DVD...
Ta film si bom probal ogledat, če ne v kinu pa ko izzide na DVD...
Odstrani se pošast!