Dečki, da me vidite, kak sm lani risal, ko sem zopet začel risat po 7,8-ih letih. To vam definitivno ne bom nikoli pokazal
Zato vsem priporočam, čimveč rišite, kadarkoli le imate malo časa, učite se iz raznih knjig o risanju, pa zopet rišite in rišite, izoblikujte svoj stil...
Garantirano boste postali dobri
To je včeraj zvečer nastalo pred spanjem
Prosim še ostale, ki ste na forumu, da pošljete kako risbo. Lahko karkoli, fajn pa bi blo, da se držimo motiva, ki je ta teden- TARZAN.
mouse wrote:Živjo!
Mene zanima kje bi se dalo dubit knjigo risanje za začetnike od Christopher-ja Hart-a, ker kar vem je knjiga že razprodana. Zanima me če jo ima kdo za prodat al pa če mogoče kdo ve će jo majo še v keri knjigarni, v glavnem kako bi lahko jst to knjigo dobil?
Se opravičujem za off topic
hvala
Jaz sem si josposodil v bežigrajski knjižnici pa sem jo skoperu , ker se je skor ne da dobit.
Last edited by suhi c on 18.06.2007 15:41:30, edited 1 time in total.
mouse wrote:Živjo!
Mene zanima kje bi se dalo dubit knjigo risanje za začetnike od Christopher-ja Hart-a, ker kar vem je knjiga že razprodana. Zanima me če jo ima kdo za prodat al pa če mogoče kdo ve će jo majo še v keri knjigarni, v glavnem kako bi lahko jst to knjigo dobil?
Se opravičujem za off topic
hvala
Jaz sem si josposodil v bežigrajski knjižnici pa sem jo skoperu , ker se je skor ne da dobit.