Odgovor močivniku, ker je prav da je zadeva jasna

Prostor za vaše kritike, komentarje in nasvete glede spletne striparne in/ali strip foruma

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Dušan
STRIPOHOLIK

Odgovor močivniku, ker je prav da je zadeva jasna

Post by Dušan »

Kot prvo prosim moderatorje, da teme ne zaklepajo.

Močivnik

Kot prvo si popolnoma nezrel za sodelovanje.
Lepo sem ti napisal, da gre za ceno pošiljanja petih stripov, prav tako sem ti v odgovoru napisal, da gre za odkupnino, vprašal sem te, kaj je tvoja zgornja limita poštnine, odgovoril mi nisi.
OK, lahko bi dal ceno stripu 5€ in plačam jaz pošnino. Potem bi pa vpil, kako se stripi drago prodajajo.
Zakaj se sploh javljaš za nakup, če že vnaprej veš, da stripov ne boš kupil, če ti jih ne prinesem domov v folijo zavite.

Naslednjemu, ki se javi za te stripe, mu jih v ljubljani podarim.

LP
Dušan
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

jaz se javim :D
Mioke
STRIPOHOLIK

Post by Mioke »

jang wrote:jaz se javim :D
Grebator :twisted: :twisted:
Dušan
STRIPOHOLIK

Post by Dušan »

OK

Ampak poštnino ti plačaš :twisted: :twisted: :D :D :D :wink:
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

Dušan wrote:
OK

Ampak poštnino ti plačaš :twisted: :twisted: :D :D :D :wink:
se vidiva na naslednjem bazarju :wink:
za katere stripe se sploh gre? :twisted:
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Jaz sem zaklenil tisto temo.

Dajte v bodoče take stvari razčiščat preko zasebnih sporočil (to velja za Mocivnika) !!!
Bob Rock
STRIPOHOLIK

Post by Bob Rock »

Kaj pa če bi tega Močivnika vrgli dol iz foruma ?
Mocivnik

Re: Odgovor močivniku, ker je prav da je zadeva jasna

Post by Mocivnik »

@Bob Rock: Kaj pa če bi tebe, oz. zakaj NEBI tebe?

@Dušan: Resnično se Vam opravičujem, ker nisem videl, da Ste rekli, da je to cena za 5 stripov, ampak sem mislil, da mislite da je to za te 3. Ok, ni nikakršnega problema, vzamem stripe takoj, in še enkrat, se Vm opravičujem.
Blue Blues

Post by Blue Blues »

Močivnik, kar se poštnin tiče ti samo prej malo preveri ljudi ki majo kako zanimivo stvar za tebe.

Koliko vidim maš namen redno nabavljat, tako da najprej si v grobem najdi one ki jim bolj ali manj lahko zaupaš. Potem ti tudi nebo problem denarja poslat vnaprej, kot predplačilo za pošiljanje po tiskovini. To potem samo prodajalcu povej, pa je. In se izogneš nepotrebnim dodatnim stroškom za odkupnine. Ker čim je enkrat plačilo ob povzetju, se po tiskovini ne da več pošiljat, in mora bit oddano kot paket. Tukaj potem tudi nastane tista razlika par evrov več, in je kar občutna. Koliko tehta sploh ni važno (že prva kategorija paketnega pošiljanja je do 2 kg - se pravi 0.5 kg ali pa polne 2 kile, cena bo vedno ista).

Zelo malo je še ljudi ki so pripravljeni vnaprej še preden dobijo plačano pošiljat nekomu, s kom se prvič slišijo. Zato potem tudi odkupnina. J*biga, nikoli se ne ve s kom maš posla. Ampak veliki večini na striparni lahko mirne duše zaupaš - koliko sem jaz mel prilike z drugimi sodelovat so skoraj sami pošteni pobje. Tako da brez brige, noben te noče prevarat...
It's Showtime!
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

Bob Rock wrote:Kaj pa če bi tega Močivnika vrgli dol iz foruma ?
tole pa res ni rešitev
groove

Post by groove »

JA AMPAK MOČIVNIK TI SI NA TEMU FORUMU KOMI POL LETA IN IMAŠ ŽE 299 PRISPEVKOV. VČASIH PIŠEŠ KR NEKI ZA BREZ VEZE. A POGLEJ RECIMO MOJE PRISPEVKE JZ SM NA TEMU FORUMU ŽE SKOR ENO LETO IN ŠE 100 NIMAM PA SM TUD NEHU PISAT NESMISELNE STVARI KER SEM ŽE OPAZU DA SM TUD KR NEKI PISU. MEN NE GREŠ NA ŽIVCE TO PRIZNAM AMPAK DRUGE ČLANE PA MOGOČE KOT K ZADNJE ČASE OPAŽAM. :cold:
thumbs up and cheers!
oglejte si tole www.stripoteka.com
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Post by TomDar »

BLUE BLUES wrote: Zelo malo je še ljudi ki so pripravljeni vnaprej še preden dobijo plačano pošiljat nekomu, s kom se prvič slišijo. Zato potem tudi odkupnina. J*biga, nikoli se ne ve s kom maš posla. Ampak veliki večini na striparni lahko mirne duše zaupaš - koliko sem jaz mel prilike z drugimi sodelovat so skoraj sami pošteni pobje. Tako da brez brige, noben te noče prevarat...
Jaz sem do sedaj skoraj vedno prvi ali poslal denar (če sem kupec) ali poslal prvi stripe (če sem bil prodajalec). Vedno, in nikoli se nič ni zgodilo (mogoče en ali dva primera, ki glede na število teh transakcij niti ni čudno - še statistično gledano bi moralo na to število biti več problemov)

In tudi kot si rekel, res pri nas so večinoma odlični modeli, ter pošteni in korektni.

Mocivnik, se je pač prenaglil, kar gre mogoče šteti temu, da je mlad. In kljub njegovi mladosti se je lepo opravičil in priznal zmoto, tako da jaz mislim, da je s tem stvar zaključena. In do sedaj še nikogar nismo vrgli iz foruma, in tudi mislim, da še dolgo ne bomo! Čeprav greš očitno nekaterim na jetra !

@Mocivnik, če bos kdaj v dvomih lahko vedno pošlješ sms, ni panike
Last edited by TomDar on 09.06.2007 22:06:52, edited 1 time in total.
Odstrani se pošast!
Mocivnik

Post by Mocivnik »

BLUE BLUES wrote:Močivnik, kar se poštnin tiče ti samo prej malo preveri ljudi ki majo kako zanimivo stvar za tebe.

Koliko vidim maš namen redno nabavljat, tako da najprej si v grobem najdi one ki jim bolj ali manj lahko zaupaš. Potem ti tudi nebo problem denarja poslat vnaprej, kot predplačilo za pošiljanje po tiskovini. To potem samo prodajalcu povej, pa je. In se izogneš nepotrebnim dodatnim stroškom za odkupnine. Ker čim je enkrat plačilo ob povzetju, se po tiskovini ne da več pošiljat, in mora bit oddano kot paket. Tukaj potem tudi nastane tista razlika par evrov več, in je kar občutna. Koliko tehta sploh ni važno (že prva kategorija paketnega pošiljanja je do 2 kg - se pravi 0.5 kg ali pa polne 2 kile, cena bo vedno ista).

Zelo malo je še ljudi ki so pripravljeni vnaprej še preden dobijo plačano pošiljat nekomu, s kom se prvič slišijo. Zato potem tudi odkupnina. J*biga, nikoli se ne ve s kom maš posla. Ampak veliki večini na striparni lahko mirne duše zaupaš - koliko sem jaz mel prilike z drugimi sodelovat so skoraj sami pošteni pobje. Tako da brez brige, noben te noče prevarat...
Hvala Vam!
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

ej Dušan, a ti je žena dala ultimat da moraš vse stripe vršt ven iz bajte? :twisted:
gledam na bolhi :wink:
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Dušan:

Poslal sem ti mail za Conana!
Post Reply