big joco wrote:stran stripi.gajba.net se seli na hitrejši strežnik, tako da bodo vse novosti, ki so te dni izšle na voljo nekje do nedelje! Za neažurnost se vsem obiskovalcem opravičujem!
Xabaras wrote:Ni frke, samo... bi lahko tisto radijsko reklamo umaknil? Vsakič ko v službi zjutraj odprem cel folder bližnjic, mi iz zvočnikov eksplodira ta reklama, da vsi v pisarni skočijo na lustre od straha, medtem kot jaz v 30+ zavihkih iščem, kateri je gajba.stripi, da ga hitro zaprem...
Priznam, dosti je drugih rešitev tega problema (bris bližnjice, vnaprejšen izklop zvočnikov, itd.), samo sem toliko len da je meni lažje, če daš ti reklamo stran, he he
tako pač je. posebej DD gre letos mnogo počasneje kot lani. Lani smo imeli enga rednega in enega extra mesečno, letos samo polovično dozo...
Nathan Never je baje konec pri Ludensu. Je pa vedno več HC zadev....ogromno nekih humorističnih zadev (te pa me ne ganejo prida)
jang wrote:Nathan Never je baje konec pri Ludensu.
A bo še vedno izšlo 12 epizod letno, pridejo pa še Gigant 3 in 4, Agencija Alfa in Legs Weaver. Skratka, Nevera bo še preveč.
12 številk letno je mogoče gurala edino SD, Ludensku je uspelo max.6....če se bo tvoja napoved uresničila zakon, vendar to verjetno pomeni drugega založnika (S trip agent ali pa celo Libellus)