Kubrick je eden mojih najljubših režiserjev.taiyo wrote:Bom kar tukaj napisala, za vse fane Kubricka, ta mesec je na sporedu v Kinoteki. Super mesec torej
Priporočam:
Space Odyssey 2001
Clockwork Orange
Dr. Strangelove
Full Metal Jacket
The Shining
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Samo The Shining je Kubrickov film, ki mi osebno ni prevec vsec... Prevec razvlecen use skp.corto wrote:Kubrick je eden mojih najljubših režiserjev.taiyo wrote:Bom kar tukaj napisala, za vse fane Kubricka, ta mesec je na sporedu v Kinoteki. Super mesec torej
Priporočam:
Space Odyssey 2001
Clockwork Orange
Dr. Strangelove
Full Metal Jacket
The Shining
KJE?izzy wrote:Evo, ravnokar sem pogledal 300. Rečem lahko samo: Majka od filma. Zakon,![]()
. Dobr posnet. Borbeni prizori so bli tud dobri. Eden najboljših filmov tega leta pomojem.
zaenkrat je na voljo ena zelo slaba CAM varjanta z groznim zvokom... bo treba še malo počakattaiyo wrote:Ne še. Trenutno se lahko tolažimo s stripomizzy wrote:A je ze kdo Pathfinder-ja snel z neta. Sm vidu trailer, pa bo mogla bit to zlo u redu zadeva. V kino bi mogu pa enkrat zdejle pridt, ker majo Švabi že reklame
In upam, da bo film ok, ker strip je bolj tako tako
Ja v koloseju se začne mislim da 29.3.07, jest sm ga pa potegnil iz lokalnega FTP-ja. Verjetno ga bom šel tudi v kino gledat, ker je res dober film.TomDar wrote:KJE?izzy wrote:Evo, ravnokar sem pogledal 300. Rečem lahko samo: Majka od filma. Zakon,![]()
. Dobr posnet. Borbeni prizori so bli tud dobri. Eden najboljših filmov tega leta pomojem.
A je to že v kinu? http://www.kolosej.si/novice/77916/ Ja, je, super!