Ne, res sem kupil od njegaMioke wrote:Srt wrote: Da kupil sem, od koga le TOMDAROTA
![]()
STRIP BUMERANG - slovenska revija svetovnih vrhuncev stripa
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
- cartman
- STRIPOHOLIK
Evo se ena rezervacija za Bumerang #3,
se oglasim v Cvječarnici enkrat v naslednjem tednu.
Moram pa povedati, da je StripBumerang izredno težko najti na trafikah, v bistvu sem sam osebno opazil samo prvo številko, potem pa nič več, zdaj ne vem ali tako hitro gredo v prodajo ali pa peša distribucija.
se oglasim v Cvječarnici enkrat v naslednjem tednu.
Moram pa povedati, da je StripBumerang izredno težko najti na trafikah, v bistvu sem sam osebno opazil samo prvo številko, potem pa nič več, zdaj ne vem ali tako hitro gredo v prodajo ali pa peša distribucija.
Ola Cartman, dobrodošel
kot da si bil zopet v Braziliji, ni duha ne sluha od tebe:)
Sem si zacahnil, imaš enega v dobrem in še 10% off imaš
.
Danes so šli 4-je kosi. Dva za mene in še dva neplanirana (srt in valuk) aja oba sta postala naša člana (dobrodošla
)
Tudi jaz sem se jezil zaradi tega, ker jih ni v trafikah. kot sem rekel že prej ko smo debatirali o tem, da me moti, da jaz ko vem, da zadeva obstaja ga ne najdem, in se mi zdi škoda, da ga tako ostali ne morejo dobiti, ki bi ga verjetno kupovali, če bi vedeli da obstaja. Zato pravim, da se bodo tam nekje 8-10 cifri kar spoznali in bo zadeva stekla, še posebej, ker je možno dobiti neprodane številke za nazaj.
Torej nič nebo izgubljeno, razen no če bodo razprodane (kar jaz upam)
Cartman in ostali, imamo še nekaj številk 1 in 2, ter seveda tudi 4, ker glede količine #3 ni panike , ker imamo 40 kosov ampak verjamem, da jih bomo razprodali !
Sem si zacahnil, imaš enega v dobrem in še 10% off imaš
Danes so šli 4-je kosi. Dva za mene in še dva neplanirana (srt in valuk) aja oba sta postala naša člana (dobrodošla
Tudi jaz sem se jezil zaradi tega, ker jih ni v trafikah. kot sem rekel že prej ko smo debatirali o tem, da me moti, da jaz ko vem, da zadeva obstaja ga ne najdem, in se mi zdi škoda, da ga tako ostali ne morejo dobiti, ki bi ga verjetno kupovali, če bi vedeli da obstaja. Zato pravim, da se bodo tam nekje 8-10 cifri kar spoznali in bo zadeva stekla, še posebej, ker je možno dobiti neprodane številke za nazaj.
Torej nič nebo izgubljeno, razen no če bodo razprodane (kar jaz upam)
Cartman in ostali, imamo še nekaj številk 1 in 2, ter seveda tudi 4, ker glede količine #3 ni panike , ker imamo 40 kosov ampak verjamem, da jih bomo razprodali !
Odstrani se pošast!
-
sigismundus
- STRIPOHOLIK
v trafiki kjer ga jaz kupujem dobijo 2 izvoda in oba sta rezervirana. Izložbe niti ne vidita
je pa izreden problem sploh prit v izložbo z revijo. večina zadev je tako skritih da jih še prodajalka težko najde.
Poleg tega so pa še tobačniki izredno agresivni in zahtevajo najboljše kose lokalov. Baje pridejo kar v trafiko in oni določijo kje bodo čiki
je pa izreden problem sploh prit v izložbo z revijo. večina zadev je tako skritih da jih še prodajalka težko najde.
Poleg tega so pa še tobačniki izredno agresivni in zahtevajo najboljše kose lokalov. Baje pridejo kar v trafiko in oni določijo kje bodo čiki
To je čisto res, da ne govorimo, da je za čike ravno najmanša provizija, ki jo dobijo. Vem kaj govorim, ker moja teta ima v lasti kot najemnica eno trafiko. In je tako kot si rekeljang wrote:v trafiki kjer ga jaz kupujem dobijo 2 izvoda in oba sta rezervirana. Izložbe niti ne vidita![]()
Drugače, pa Grega, če ga nisi dobil, ga dobiš pri nas, ti ga nekako dostavimo samo povej...
Odstrani se pošast!