I. Ljubljanski strip bazar 16.12.06 od 10-15h
Moderators: TomDar, jang, Corto, Mioke
Blo je kul. Žal mi je sam to, da sm pršu šele okrog 12h in sem zamudu tiste Af-je k so mi še manjkal. Sm pa pr iztoku nabavu dva AF-ja k sta mi ostala v spominu še iz ranega otroštva (tako da sm zadovoljil notanjega otroka vsaj delno)
Vsa čast organizatorjem, upam da bo to preraslo vsaj v letni dogodek, če ne že vsaj četrtletni.
Sm pa šele zdele vidu, da so mel tud majce z motivi AF (slika z Tomdar-jem). A se to da dobit kje pr nas, ali samo na hrvaškem, pa če bo kdo dol hodil, če bi bil pripravljen prinesti.
Vsa čast organizatorjem, upam da bo to preraslo vsaj v letni dogodek, če ne že vsaj četrtletni.
Sm pa šele zdele vidu, da so mel tud majce z motivi AF (slika z Tomdar-jem). A se to da dobit kje pr nas, ali samo na hrvaškem, pa če bo kdo dol hodil, če bi bil pripravljen prinesti.
From Far Beyond The Valkyries Chant My Name
kako to da niste izkoristli šanse in malo propagirali vaše društvo?...bilo je kup novinarjev in dve TV hiši, da ne štejemo obiskovalce.taiyo wrote:Sem slišala same dobre stvari o danes. Same pohvale in pohvale in pohvale in pohvale. Tole vam je super uspelo.
Upam, da bom naslednjo rundo lahko kaj uletela
Last edited by jang on 16.12.2006 22:31:15, edited 1 time in total.
to majico je za nagrado doniral Iztok, mogoče jih ima tudi v prodajiizzy wrote:Blo je kul. Žal mi je sam to, da sm pršu šele okrog 12h in sem zamudu tiste Af-je k so mi še manjkal. Sm pa pr iztoku nabavu dva AF-ja k sta mi ostala v spominu še iz ranega otroštva (tako da sm zadovoljil notanjega otroka vsaj delno)![]()
http://24ur.com/bin/video_show.php?24UR ... a=16154569
Tukaj je posnetek in od 4:27 do 6:21
Notri nastopajo: Seba, Jani Prgič, Mioke, TomDar.... Vidijo se pa še Jang, Mare ...
NAGRADE: so bile večinoma podeljene,
Par oseb, ki so zadeli nagrado, ni bilo na kraju žrebanja, zato bom objavil kmalu kdo je kaj dobil.
LP
Tukaj je posnetek in od 4:27 do 6:21
Notri nastopajo: Seba, Jani Prgič, Mioke, TomDar.... Vidijo se pa še Jang, Mare ...
NAGRADE: so bile večinoma podeljene,
Par oseb, ki so zadeli nagrado, ni bilo na kraju žrebanja, zato bom objavil kmalu kdo je kaj dobil.
LP
Odstrani se pošast!
- Blue Blues
Za tisto AF majico sm kr precej fous
Drugace je blo pa super, sm zagonu okol 5000 (a je to veliko al ne je subjektivno, sam glede na to, da sm dijak
) tko da, veselo na branje
Zou mi je, de nism uspeu kupt Teorija zavjere ker nism mu kesa in dokler sm najdu bankomat je avtor ze odsel. Kdo ve, kje bi se dal dobit ta album? Delovou je vec kot samo zanimivo!
Drugace pa, pohvale, pohvale, pohvale
Zou mi je, de nism uspeu kupt Teorija zavjere ker nism mu kesa in dokler sm najdu bankomat je avtor ze odsel. Kdo ve, kje bi se dal dobit ta album? Delovou je vec kot samo zanimivo!
Drugace pa, pohvale, pohvale, pohvale
Skupnost, istost, stalnost.