Danes nabavil STRIP BUMERANG pri Buchu v Murglah.
Zadeva je narejena odlicno in definitivno vredna 960 sit.Upam samo da se bo naslo dovolj kupcev da bo projekt zazivel.
Izid te revije je to kar je slovenska strip scena potrebovala - na nas pa je strip predstavimo tudi tistim, ki se z njim drugace ne bi srecali.
Cestitke in vse pohvale vsem vpletenim v ta projekt.BRAVO!!!
Danes je bila pri Buchu predstavitev za medije.Mislim da je bila prva reportaza danes ze na TVSv oddaji Magnet.
Stvar je treba nujno spropagirat tudi izven zaprtega kroga strip-manijakov
cbarks wrote:Danes je bila pri Buchu predstavitev za medije.Mislim da je bila prva reportaza danes ze na TVSv oddaji Magnet.
Stvar je treba nujno spropagirat tudi izven zaprtega kroga strip-manijakov
Tudi na Valu 202 je danes bila novica, sem osebno poskrbel za to. Strip sem prebral v enem kosu. Po dolgem času.
Ja, zadevo moramo spropagirati čim širše. Recenzija bo do nedelje zvečer. V ponedeljek popoldne bo izvod Bumeranga na voljo članom v čitalnici, po dogovoru z Daretom.
Jaz sem jo tudi prelistal, za par minut v striparnici.
Res lepo, trše platnice, a4 format, lep papir...
Vse cool. Obstaja tudi predplačniška možnost. (eden od razlogov za predplačniško naročilo je tudi, da se izognemo podražitvi stripa ?!)
jaz grem po moj izvod jutri v trafiko - vsaj upam da je datum izida točen
Grebator ?
Saj sem jo pogledal v striparnici, ki je na voljo vsem, kjer sem jo tudi pusti. Le minuto sem bil notri, ker sem pustil strip za SRT-a in sem pogledal še strip.
jaz grem po moj izvod jutri v trafiko - vsaj upam da je datum izida točen
Grebator ?
Saj sem jo pogledal v striparnici, ki je na voljo vsem, kjer sem jo tudi pusti. Le minuto sem bil notri, ker sem pustil strip za SRT-a in sem pogledal še strip.