Xabaras wrote:Sicer tele izdaje še nimam, a če je v njej tudi Ples smrti, potem bi težko rekel, da zgodbe niso nekaj posebnega. Totentanz je ena najboljših zgodb evah! Sclavi, citiranje Francoisa Villona oz. njegove Balade obešenih, kanibalizem by Jonathan Swift, twist na spiritualne seanse plus Casertanova prelepa gotska fish-eye risba, itd. Božansko.
Prelistal sem tale srpski Gigant in je... ne vem no... Pred tem sem bil se siguren da bom nabavil, zdaj pa... Mene pac motijo te prozorne strani. In naslovna v okvirju. Pa upam stavit da je kup slovnicnih napak, ki so ze Systemov trademark za Bonelli. Ce bo delal Bernard bo sigurno za razred boljse. Na nivoju Texovih gigantov vsekakor.
corto wrote:Ena novejša slikica, narejena za festival stripa v Lucci.
Avtor je Brindisi.
Op, op, to pomeni da se bo Dylan Dog, isto kod Xabaras, vrnil v svoje otrostvo? Oz v cas svojega otrostva?
Ne, se mi zdi da je zato gusarska tematika, ker je tudi letošnji sejem stripa v Lucci v znamenju gusarjev. Ta slikica je čisto neodvisna od samega serijala.
Pa še me zanima a mislite da bojo gdaj povecali strip od Dylan dog, kokr vemo prej pri slobodni delmaciji je biv ob desnem robu mal večji strip od današnjih pri ludens (LUDENS so kr zmanšal desni rob ) ZAKAJ...
Pa še me zanima a mislite da bojo gdaj povecali strip od Dylan dog, kokr vemo prej pri slobodni delmaciji je biv ob desnem robu mal večji strip od današnjih pri ludens (LUDENS so kr zmanšal desni rob ) ZAKAJ...
zmanjšal so ga za 1 cm. Finančno ugodneje pač. nima veze, razen da zajebava na polici.
zmanjšal so ga za 1 cm. Finančno ugodneje pač. nima veze, razen da zajebava na polici.
Ni samo format manjši (listi) ampak so na račun tega proporcionalno manjše tudi slikice oz. table stripov glede na originale.
Men osebno je grdo k je manši strip pa manše slikce prov nevem no men je bolš če je mal večji strip vsaj kokr pri slobodni dalmaciji pol pa te ludeons ko nas jebe pa kar odrežejo 1cm ob desnem robu waw kok kul ane že tko je majhen strip bedasto.......