DYLAN DOG

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

jaka

Post by jaka »

Xabaras wrote:Sicer tele izdaje še nimam, a če je v njej tudi Ples smrti, potem bi težko rekel, da zgodbe niso nekaj posebnega. Totentanz je ena najboljših zgodb evah! Sclavi, citiranje Francoisa Villona oz. njegove Balade obešenih, kanibalizem by Jonathan Swift, twist na spiritualne seanse plus Casertanova prelepa gotska fish-eye risba, itd. Božansko. Image
Meni pa ni bila nič posebnega.
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Ena novejša slikica, narejena za festival stripa v Lucci.
Avtor je Brindisi.

Image
mike

Post by mike »

Prelistal sem tale srpski Gigant in je... ne vem no... Pred tem sem bil se siguren da bom nabavil, zdaj pa... Mene pac motijo te prozorne strani. In naslovna v okvirju. Pa upam stavit da je kup slovnicnih napak, ki so ze Systemov trademark za Bonelli. Ce bo delal Bernard bo sigurno za razred boljse. Na nivoju Texovih gigantov vsekakor.
Blackjack.
Alek
STRIPOHOLIK

Post by Alek »

corto wrote:Ena novejša slikica, narejena za festival stripa v Lucci.
Avtor je Brindisi.

Image
Op, op, to pomeni da se bo Dylan Dog, isto kod Xabaras, vrnil v svoje otrostvo? Oz v cas svojega otrostva?
Skupnost, istost, stalnost.
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

ma to makaronarji samo hočejo skočit v finančno barko ki se ji reče Pirati s Karibov
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Alek wrote:
corto wrote:Ena novejša slikica, narejena za festival stripa v Lucci.
Avtor je Brindisi.
Op, op, to pomeni da se bo Dylan Dog, isto kod Xabaras, vrnil v svoje otrostvo? Oz v cas svojega otrostva?
Ne, se mi zdi da je zato gusarska tematika, ker je tudi letošnji sejem stripa v Lucci v znamenju gusarjev. Ta slikica je čisto neodvisna od samega serijala.
Alek
STRIPOHOLIK

Post by Alek »

Ah, sm ze upou :P No sej, mogoce pa, cez kakih 20 let :P
Skupnost, istost, stalnost.
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

slikica je super narisana
NI kar neki zmazek, kot jih včasih srečaš
sunciox

Post by sunciox »

Image

Pa še me zanima a mislite da bojo gdaj povecali strip od Dylan dog, kokr vemo prej pri slobodni delmaciji je biv ob desnem robu mal večji strip od današnjih pri ludens (LUDENS so kr zmanšal desni rob :evil: :evil: ) ZAKAJ... :?:
sunciox

Post by sunciox »

Zanima me zakaj neorejo v sloveniji strip od Dylan Doga prevesti v SLOVENSKI jezik..ZAKAJ????????
Bob Rock
STRIPOHOLIK

Post by Bob Rock »

Srt wrote:Zanima me zakaj neorejo v sloveniji strip od Dylan Doga prevesti v SLOVENSKI jezik..ZAKAJ????????
Ker se ne splača.
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

Srt wrote:Image

Pa še me zanima a mislite da bojo gdaj povecali strip od Dylan dog, kokr vemo prej pri slobodni delmaciji je biv ob desnem robu mal večji strip od današnjih pri ludens (LUDENS so kr zmanšal desni rob :evil: :evil: ) ZAKAJ... :?:
zmanjšal so ga za 1 cm. Finančno ugodneje pač. nima veze, razen da zajebava na polici.
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

jang wrote:
Srt wrote:Image

zmanjšal so ga za 1 cm. Finančno ugodneje pač. nima veze, razen da zajebava na polici.
Ni samo format manjši (listi) ampak so na račun tega proporcionalno manjše tudi slikice oz. table stripov glede na originale.
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

saj so tudi bonelliji pomanjšani originali :twisted:
sunciox

Post by sunciox »

Men osebno je grdo k je manši strip pa manše slikce prov nevem no men je bolš če je mal večji strip vsaj kokr pri slobodni dalmaciji pol pa te ludeons ko nas jebe pa kar odrežejo 1cm ob desnem robu waw kok kul ane :evil: :evil: že tko je majhen strip bedasto.......
Post Reply