men pa tole zgleda kot REGALjang wrote:sej tole mi zgleda bolj stelaža kot police
NAČRT polic za stripe
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
slika
Daj Marko
Poslikaj pa daj gori, da vidim kako to izgleda, si predaleč da bi se ustavil in v živo pogledal
Poslikaj pa daj gori, da vidim kako to izgleda, si predaleč da bi se ustavil in v živo pogledal
Odstrani se pošast!
-
Kasius Klej
Načrt je amatersko narejen, vendar tisti "mojster" že ve, kaj to pomeni, samo MERE so važneKasius Klej wrote:Zgleda super profesionalno in zelo praktično in nekomplicirano, ampak na načrtu se mi zdi da ni videti ali je zadaj stena ali ne. Pojma nimam ali gre za police, regal, omaro, stalažo, deske,... ma ni važno kaj je, važno je da prime... in da gre gor čim več stripov.

Pozdravljeni!
1. Že narejena polica za prvo kolekcijo (vsi stripi MARTIN MYSTERE, DYLAN DOG, LAZARUS LEDD in NATHAN NEVER). Slika je malo ovalna

In še stripi (TEX, ZAGOR, MISTER NO, ALAN FORD klasik), ki čakajo na novo polico - trenutno so na polici, ki je narejena za knjige...

Ta načrt, ki je na začetku posta, je isti kot za prve police, le za 40 cm je dolžina daljša. Prve police so dolge 120 cm - širina in višina je ista. Police so na steni, od stropa navzdol!
Lep pozdrav,
1. Že narejena polica za prvo kolekcijo (vsi stripi MARTIN MYSTERE, DYLAN DOG, LAZARUS LEDD in NATHAN NEVER). Slika je malo ovalna

In še stripi (TEX, ZAGOR, MISTER NO, ALAN FORD klasik), ki čakajo na novo polico - trenutno so na polici, ki je narejena za knjige...

Ta načrt, ki je na začetku posta, je isti kot za prve police, le za 40 cm je dolžina daljša. Prve police so dolge 120 cm - širina in višina je ista. Police so na steni, od stropa navzdol!
Lep pozdrav,

wow
Čestitam Marko!
Lepo zbirko in police imaš ... (kje pa imaš LMS in ZS ali to ne zbiraš ? )
Če bom našel doma kaj prostora, si sposodil ta tvoj načrt za polico
Odstrani se pošast!
Re: wow
Hvala!TomDar wrote:Čestitam Marko!
LMS in ZS ne zbiram (samo prodajam). Tako sem se odločil, ker vem, da nikoli ne bi mogel zbrati celi seriji, vsaj ne v takšnem stanju (ohranjenosti) kot bi si želel
Kar se tiče prostora, je po mojem stena res najboljša rešitev (npr. nad televizijo ali računalnikom - pogosto so te stene neizkoriščene.

Zbirka ...
Kaj te briga wiz. Nic te nima biti sram, poslikaj da vidimo kaj imaš ...
Jaz pa imam trenutno vse v škatlah, tako da slikanje nebi imelo nobenega pomena
Jaz pa imam trenutno vse v škatlah, tako da slikanje nebi imelo nobenega pomena
Odstrani se pošast!
jest tud mal gruntam, kaj nej naredim z ZS/LMS stripi...mam jih tam nekje 1300 komadov...
mam pa tud vse serije SD, Ludens, SA, SC..... in sedaj je kar dosti podvojenih.... posebej Zagor, sedaj se izdaja Ken Parker-tega mam sicer samo polovico v LMS in še to bolj tisto drugo polovico
Pa Bleka je začel Ludens in Marka...DD sem že prodal
ne vem ...dokler pa nimam šihta pa ne morm več sledit množici stripov, ki se trenutno izdaja, sploh k gre vse zmeroj bolj v luksuz. tko so albumi že zdavnja odjebal...sploh ker so po 3500 sit, prej pri StripCpru je še nekak šlo..zdej pa še ti ameriški iz srbije, itd....
dileme, dileme
mam pa tud vse serije SD, Ludens, SA, SC..... in sedaj je kar dosti podvojenih.... posebej Zagor, sedaj se izdaja Ken Parker-tega mam sicer samo polovico v LMS in še to bolj tisto drugo polovico
Pa Bleka je začel Ludens in Marka...DD sem že prodal
ne vem ...dokler pa nimam šihta pa ne morm več sledit množici stripov, ki se trenutno izdaja, sploh k gre vse zmeroj bolj v luksuz. tko so albumi že zdavnja odjebal...sploh ker so po 3500 sit, prej pri StripCpru je še nekak šlo..zdej pa še ti ameriški iz srbije, itd....
dileme, dileme