NAČRT polic za stripe

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

malkovic

Post by malkovic »

jang wrote:sej tole mi zgleda bolj stelaža kot police
men pa tole zgleda kot REGAL
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

slika

Post by TomDar »

Daj Marko
Poslikaj pa daj gori, da vidim kako to izgleda, si predaleč da bi se ustavil in v živo pogledal :)
Odstrani se pošast!
markolar
STRIPOHOLIK

Re: slika

Post by markolar »

TomDar wrote:Daj Marko
Poslikaj pa daj gori, da vidim kako to izgleda, si predaleč da bi se ustavil in v živo pogledal :)
Jutri poslikam in dam na forum 8)
Image
Kasius Klej

Post by Kasius Klej »

Zgleda super profesionalno in zelo praktično in nekomplicirano, ampak na načrtu se mi zdi da ni videti ali je zadaj stena ali ne. Pojma nimam ali gre za police, regal, omaro, stalažo, deske,... ma ni važno kaj je, važno je da prime... in da gre gor čim več stripov. :wink:
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

Kasius Klej wrote:Zgleda super profesionalno in zelo praktično in nekomplicirano, ampak na načrtu se mi zdi da ni videti ali je zadaj stena ali ne. Pojma nimam ali gre za police, regal, omaro, stalažo, deske,... ma ni važno kaj je, važno je da prime... in da gre gor čim več stripov. :wink:
Načrt je amatersko narejen, vendar tisti "mojster" že ve, kaj to pomeni, samo MERE so važne :wink:
Image
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

Pozdravljeni!

1. Že narejena polica za prvo kolekcijo (vsi stripi MARTIN MYSTERE, DYLAN DOG, LAZARUS LEDD in NATHAN NEVER). Slika je malo ovalna :?

Image

In še stripi (TEX, ZAGOR, MISTER NO, ALAN FORD klasik), ki čakajo na novo polico - trenutno so na polici, ki je narejena za knjige...

Image

Ta načrt, ki je na začetku posta, je isti kot za prve police, le za 40 cm je dolžina daljša. Prve police so dolge 120 cm - širina in višina je ista. Police so na steni, od stropa navzdol!

Lep pozdrav,
Image
TomDar

wow

Post by TomDar »

Čestitam Marko!
Lepo zbirko in police imaš ... (kje pa imaš LMS in ZS ali to ne zbiraš ? )
Če bom našel doma kaj prostora, si sposodil ta tvoj načrt za polico :)
Odstrani se pošast!
markolar
STRIPOHOLIK

Re: wow

Post by markolar »

TomDar wrote:Čestitam Marko!
Lepo zbirko in police imaš ... (kje pa imaš LMS in ZS ali to ne zbiraš ? )
Če bom našel doma kaj prostora, si sposodil ta tvoj načrt za polico :)
Hvala!

LMS in ZS ne zbiram (samo prodajam). Tako sem se odločil, ker vem, da nikoli ne bi mogel zbrati celi seriji, vsaj ne v takšnem stanju (ohranjenosti) kot bi si želel :? Z prodajo LMS in ZS (imel sem okoli 400 stripov) sem zaslužil toliko, da sem si kupil in kompletiral te novejše izdaje (SD in LUDENS) in še luknje sem zapolnil (stari MM in DD)...

Kar se tiče prostora, je po mojem stena res najboljša rešitev (npr. nad televizijo ali računalnikom - pogosto so te stene neizkoriščene.
Image
wiz
STRIPOHOLIK

Post by wiz »

bravo :) lepe slike....jst bi tud moral enkrat moje poslikat..ampak me je malo sram :D ker jih je tako malo :D
iščem--> DD Dnevnik: 40, 54, 57
TomDar

Zbirka ...

Post by TomDar »

Kaj te briga wiz. Nic te nima biti sram, poslikaj da vidimo kaj imaš ...

Jaz pa imam trenutno vse v škatlah, tako da slikanje nebi imelo nobenega pomena :(
Odstrani se pošast!
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

wiz wrote:bravo :) lepe slike....jst bi tud moral enkrat moje poslikat..ampak me je malo sram :D ker jih je tako malo :D
Poslikaj, da vidimo tvojo DYLAN DOG zbirko - saj imaš vsa izdanja SD, LUDENS in Dnevnik ne?
Image
wiz
STRIPOHOLIK

Post by wiz »

markolar wrote:
wiz wrote:bravo :) lepe slike....jst bi tud moral enkrat moje poslikat..ampak me je malo sram :D ker jih je tako malo :D
Poslikaj, da vidimo tvojo DYLAN DOG zbirko - saj imaš vsa izdanja SD, LUDENS in Dnevnik ne?
dnevnik še ne čisto.. :)
wiz
STRIPOHOLIK

Post by wiz »

nekaj takega...malo moram še posortirat.... tisti kup neprebranih na vrhu pa šparam za posebne priložnosti :D...nato pa jih sortiram :)

Image
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

Pozdravljen wiz!

Zbirka je vseeno 8) - za kakšne posebne priložnosti šparaš neprebane stripe?

Lep pozdrav,
Image
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

jest tud mal gruntam, kaj nej naredim z ZS/LMS stripi...mam jih tam nekje 1300 komadov...
mam pa tud vse serije SD, Ludens, SA, SC..... in sedaj je kar dosti podvojenih.... posebej Zagor, sedaj se izdaja Ken Parker-tega mam sicer samo polovico v LMS in še to bolj tisto drugo polovico
Pa Bleka je začel Ludens in Marka...DD sem že prodal

ne vem ...dokler pa nimam šihta pa ne morm več sledit množici stripov, ki se trenutno izdaja, sploh k gre vse zmeroj bolj v luksuz. tko so albumi že zdavnja odjebal...sploh ker so po 3500 sit, prej pri StripCpru je še nekak šlo..zdej pa še ti ameriški iz srbije, itd....
dileme, dileme
Post Reply