reprinti

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

6ar
STRIPOHOLIK

reprinti

Post by 6ar »

kar nekaj junakov je doživelo izdajo v novi obleki ampak se mi zdi da lih vsi napačni zagor, blek, mark, komanča ... se mi pa zdijo tisti ta pravi stripi malo zapuščeni
sam tudi v 80-tih nisem preveč bral yu strip, strip art, stripoteka ... so mi bolj pri srcu bili zgoraj navedeni junaki ampak takrat sem bil star 10 let pa je to tudi razumljivo sam škoda da nas zložniki še vedno gledajo kot 10 letnike
iz raznih stripotek, stripa artov, yu stripa ... bi lahko naredili kake reprinte v obliki zbirk stripov z področja yu
mogoče še kdo vidi to pa komu predlaga da se loti česa podobnega
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

si ti bral komančo?
Nobody
STRIPOHOLIK

Re: reprinti

Post by Nobody »

6ar wrote:kar nekaj junakov je doživelo izdajo v novi obleki ampak se mi zdi da lih vsi napačni zagor, blek, mark, komanča ... se mi pa zdijo tisti ta pravi stripi malo zapuščeni
sam tudi v 80-tih nisem preveč bral yu strip, strip art, stripoteka ... so mi bolj pri srcu bili zgoraj navedeni junaki ampak takrat sem bil star 10 let pa je to tudi razumljivo sam škoda da nas zložniki še vedno gledajo kot 10 letnike
iz raznih stripotek, stripa artov, yu stripa ... bi lahko naredili kake reprinte v obliki zbirk stripov z področja yu
mogoče še kdo vidi to pa komu predlaga da se loti česa podobnega
meni je dosti reprintov !!!
zbirateljev stripov je tako malo, pa se tisti, ki bi radi s tem nadaljevali so pocasi pred stroskovnim bankrotom (seveda, ce nimate direktorske place)
izdajatelji nas podmazujejo, mi pa vse poprek kupujemo (grdi primer je Zagor - LMS in ZS potem SD zdaj Klasik :no: )
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

ne razumem vas....saj vas nihče ne sili
Nobody---a imaš vse varjante Zagorja?
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

jang wrote:ne razumem vas....saj vas nihče ne sili
Nobody---a imaš vse varjante Zagorja?
saj nas res nihce ne sili, pa vendar ...

ne, ZS nimam (še :wink: )
6ar
STRIPOHOLIK

Post by 6ar »

jang wrote:si ti bral komančo?
ne, tudi ne nameravam
pa vsakič noben vas ne sili da kupujete reprintov
ne gre za to ampak škoda da v tej euforiji reprintov ni stvari katere sem naštel, teh bi se jaz razveselil pa gre za zelo pomembne dosežke na strip sceni ne samo na prostorih ex-yu
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

kako potem lahko sodiš o enem najboljših vesternov ? Odgovor na drugo vprašanje je pa POVPRAŠEVANJE IN PRODAJA.... Strip revijam pač ne cvetijo rožice, Stripoteka je izjema. Ima pač ime in cenena je
6ar
STRIPOHOLIK

Post by 6ar »

nisem tle niti hotel presojat o kvaliteti stripov
ampak je dejstvo da kot vedno domače avtorje zanemarajamo tuje pa dvigujemo do nebes zato imam že nekaj kratne reprinte raznih italijanov in francozov domačih pa nič
ampak kaj to mene briga jaz to imam za ostale me pa briga tudi če kaj takega nikoli ne spoznajo
Dušan
STRIPOHOLIK

Post by Dušan »

Kot prvo imamo mi hudičevo malo reprintov, če sploh.
Kaj delajo pri "sosedih" in še malo dlje pa najbolje vedo oni. Ampak da bodo ustregli željam ni za pričakovati, ker se jim to ne izplača. Mislim da je to jasno. Dokler se bo Zagor prodajal, bo doživljal reprinte. Na kupcih pa je, da zaustavijo to norijo.
6ar
STRIPOHOLIK

Post by 6ar »

v slo je itak bil dobro oddelan reprint mustra
jeremija

Post by jeremija »

Alan Ford je doživel kar nekaj ponovitev,tako,da človek več ne ve kaj bi zbiral,pa še s številkami je prava zbrka saj pri ssb.Izhajal je tudi v slovenščini,kar pa se ni obneslo,saj vemo zakaj. :lol:
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Alan Ford je verjetno res rekorder na naših prostorih po številu reprintov. A kdo ve katere epizode AF so bile objavljene največkrat?
BuDi
STRIPOHOLIK

Post by BuDi »

jeremija wrote:Izhajal je tudi v slovenščini,kar pa se ni obneslo, saj vemo zakaj. :lol:
Ne vem če vsi vedo... splošno prepričnje je, da ke kriva slaba prodaja - kar pa ni res.
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović.
Registriraj.si domeno.
Blue Blues

Post by Blue Blues »

BuDi wrote:
jeremija wrote:Izhajal je tudi v slovenščini,kar pa se ni obneslo, saj vemo zakaj. :lol:
Ne vem če vsi vedo... splošno prepričnje je, da ke kriva slaba prodaja - kar pa ni res.
Jaz sem slišal, da naj bi jim kradli iz skladišča, pa so se številke, ki so bile nove na trafikah, pojavljale že dosti prej na črnem trgu in po starinarnah. In to za mizerne cene (100, 150 SIT), da ni noben na kioskih jemal...
It's Showtime!
Bob Rock
STRIPOHOLIK

Post by Bob Rock »

corto wrote:Alan Ford je verjetno res rekorder na naših prostorih po številu reprintov. A kdo ve katere epizode AF so bile objavljene največkrat?
Menda epizoda Šuplji zub. Govorim napamet, mislim, da sem nekje slišal ta podatek, ne da se mi pa preštevat.
Post Reply