Glej - če PAYSAFE CARD uporabljam/vplačujem več kot 3 leta in pol potem bi mi lahko verjel, misliš, da pišem poste brezvezeJohnny_Q wrote:Ne mislim da je tako narejeno kot pr Mobi karticah pač daš 2 jurja se ti napolni za 2 jurja, itd,...markolar wrote:In koliko hočejo imeti za kartico vrednosti 25 € (6.000 SIT)?Johnny_Q wrote:http://www.paysafecard.com/si/markolar wrote:Pri nas (v Sloveniji) se da dobiti prek nekih posameznikov, ki vzamejo še provizijo, npr. za kartico vrednosti 25 € hocejo imeti 7.000-7.500 SIT, kar je preveč. Se pa da dobiti v Avstriji na vseh poštah, in sicer kartice v vrednosti 25 € in 100 €. Plačilo prek takšne kartice je dokaj enostavno - nekako tako, kot z MOBI kartico napolniš račun - najprej izbrišeš zaščitno polje številk in nato samo prepišeš te številke in potrdiš - vrednost kartice je tako v sekundi na tvojem računu.Johnny_Q wrote: Mislmi da so celo to uvedli v Sloveniji sam nisem še čist pogruntal kako deluje. Mislim pa da se da kupit v Ljubljani.
E-Stave
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

1. Obstajata dve vrsti PaySafe Card - za 25 € in 100 € (prejšnja leta pa si jih dobil tudi za 50 € in nekakšne priložnostne za 10 €).Johnny_Q wrote:Jst ti čm rečt da mislim da ti nič provizije ne poberejo pač če daš ti 2 jurja za kartico potem tud napolnš račun za 2 jurja.
2. Kar vprašaj te na tem naslovu, koliko SIT hočejo imeti npr. za 25 €

- Blue Blues
Seveda - na vsak dogodek, ne glede na šport in kvoto lahko staviš le ta par - SINGLE BET.BLUE BLUES wrote:Kaj se toliko bolj splača igrati stave v tujini ko pri nas?
Da razlik pri kvotah sploh ne omenjam - en prijatelj je stavil 5 parov nogometa pri nas, pa je imel skupno kvoto nekje 22, jaz pa npr. na stavnici Gamebookers te iste pare, pa je bila kvota prek 30! To pomeni, da če je prijatelj na svoje pare stavil recimo 5.000 SIT je/bi dobil 110.000 SIT ozir. še nekaj manj zaradi davka, jaz pa 150.000 "čistih" SIT za isto stvar...

- Blue Blues
Ah, če bi jaz potegnil ven 110 jurjev, mi bi bilo čisto vseeno za tistih 40.000 razlike...markolar wrote:Seveda - na vsak dogodek, ne glede na šport in kvoto lahko staviš le ta par - SINGLE BET.BLUE BLUES wrote:Kaj se toliko bolj splača igrati stave v tujini ko pri nas?
Da razlik pri kvotah sploh ne omenjam - en prijatelj je stavil 5 parov nogometa pri nas, pa je imel skupno kvoto nekje 22, jaz pa npr. na stavnici Gamebookers te iste pare, pa je bila kvota prek 30! To pomeni, da če je prijatelj na svoje pare stavil recimo 5.000 SIT je/bi dobil 110.000 SIT ozir. še nekaj manj zaradi davka, jaz pa 150.000 "čistih" SIT za isto stvar...
Koliko si pa do zdaj kaj najvišjo dobitno kvoto mel?
It's Showtime!
40.000 SIT razlike - hmmm...BLUE BLUES wrote:Ah, če bi jaz potegnil ven 110 jurjev, mi bi bilo čisto vseeno za tistih 40.000 razlike...markolar wrote:Seveda - na vsak dogodek, ne glede na šport in kvoto lahko staviš le ta par - SINGLE BET.BLUE BLUES wrote:Kaj se toliko bolj splača igrati stave v tujini ko pri nas?
Da razlik pri kvotah sploh ne omenjam - en prijatelj je stavil 5 parov nogometa pri nas, pa je imel skupno kvoto nekje 22, jaz pa npr. na stavnici Gamebookers te iste pare, pa je bila kvota prek 30! To pomeni, da če je prijatelj na svoje pare stavil recimo 5.000 SIT je/bi dobil 110.000 SIT ozir. še nekaj manj zaradi davka, jaz pa 150.000 "čistih" SIT za isto stvar...![]()
Koliko si pa do zdaj kaj najvišjo dobitno kvoto mel?
SINGLE BET (samo 1 par) - kvota 28.

- Blue Blues
Ponavadi igram samo single ozir. če več parov potem v kombinaciji - bom malo izbrskal kakšen podatek...BLUE BLUES wrote:Ma ne eno kvoto, vse skupaj ko se seštejejo na enem listku...markolar wrote:40.000 SIT razlike - hmmm...
SINGLE BET (samo 1 par) - kvota 28.![]()
P.S. drugače tale single kvota ti je bila pa hudo visoka. Kaj le si stavil? Košarko na nulo?
To kvoto sem zadel že večkrat, to je nogometna kvota na polčas/konec - TIP 2/1, torej vodstvo gostov po polčasu in zmaga domačinov na koncu tekme, ampak vsakič, ko sem jo zadel sem igral za malo denarja...

Jst ti čm povedat da obstajajo v Sloveniji za to kartico že uradni prodajalci če boš mal pogledal po tem naslovu boš našel. Sam je zaenkrat sam v Ljubljani.markolar wrote:1. Obstajata dve vrsti PaySafe Card - za 25 € in 100 € (prejšnja leta pa si jih dobil tudi za 50 € in nekakšne priložnostne za 10 €).Johnny_Q wrote:Jst ti čm rečt da mislim da ti nič provizije ne poberejo pač če daš ti 2 jurja za kartico potem tud napolnš račun za 2 jurja.
2. Kar vprašaj te na tem naslovu, koliko SIT hočejo imeti npr. za 25 €
http://www.consumerking.net/consumerking/default.wlgt?
- Blue Blues
Hja, to so ti pač prijateljske. Jaz se jim izogibam, ker nikoli ne veš. Mimogrede se selektor odloči in pošlje v igro rezerviste, pa da vidi na koga bo mogoče lahko računal v prihodnosti, pa uigravanje kakih novih taktičnih zadev in mali determination, da tekmo dobijo in še in še...jang wrote:neverjetno.... Belgijski kekci ne morejo dat gola Kazahstancem![]()
It's Showtime!
to je bila kvalifikacijska tekma!BLUE BLUES wrote:Hja, to so ti pač prijateljske. Jaz se jim izogibam, ker nikoli ne veš. Mimogrede se selektor odloči in pošlje v igro rezerviste, pa da vidi na koga bo mogoče lahko računal v prihodnosti, pa uigravanje kakih novih taktičnih zadev in mali determination, da tekmo dobijo in še in še...jang wrote:neverjetno.... Belgijski kekci ne morejo dat gola Kazahstancem![]()