E-Stave

Vse ostale teme, ki vam padejo na pamet.
No saj sam naslov pove vse.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

Johnny_Q wrote:
markolar wrote:
Johnny_Q wrote:
markolar wrote:
Johnny_Q wrote: Mislmi da so celo to uvedli v Sloveniji sam nisem še čist pogruntal kako deluje. Mislim pa da se da kupit v Ljubljani.
Pri nas (v Sloveniji) se da dobiti prek nekih posameznikov, ki vzamejo še provizijo, npr. za kartico vrednosti 25 € hocejo imeti 7.000-7.500 SIT, kar je preveč. Se pa da dobiti v Avstriji na vseh poštah, in sicer kartice v vrednosti 25 € in 100 €. Plačilo prek takšne kartice je dokaj enostavno - nekako tako, kot z MOBI kartico napolniš račun - najprej izbrišeš zaščitno polje številk in nato samo prepišeš te številke in potrdiš - vrednost kartice je tako v sekundi na tvojem računu.
http://www.paysafecard.com/si/
In koliko hočejo imeti za kartico vrednosti 25 € (6.000 SIT)?
Ne mislim da je tako narejeno kot pr Mobi karticah pač daš 2 jurja se ti napolni za 2 jurja, itd,...
Glej - če PAYSAFE CARD uporabljam/vplačujem več kot 3 leta in pol potem bi mi lahko verjel, misliš, da pišem poste brezveze :wink:
Image
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

1. Najprej odstraniš zaščino polje na PAYSAFE CARD.
2. Pokažejo se ti številke.
3. Vneseš te številke, tam kjer piše PIN - glej sliko
4. Narediš kljukico na - Yes, I agree with...
5. Klikneš PAY
6. Vrednost kartice je v sekundi na tvojem računu!

Image
Image
Johnny_Q

Post by Johnny_Q »

Jst ti čm rečt da mislim da ti nič provizije ne poberejo pač če daš ti 2 jurja za kartico potem tud napolnš račun za 2 jurja.
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

markolar ti govori za preprodajalce....Npr. da ti jaz prodam Mobi kartico za 2500 sit za 3000 sit nekje v hribih, ker ti pač ne moreš kupit nikjer druge. jo pa potrebuješ :wink:
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

Johnny_Q wrote:Jst ti čm rečt da mislim da ti nič provizije ne poberejo pač če daš ti 2 jurja za kartico potem tud napolnš račun za 2 jurja.
1. Obstajata dve vrsti PaySafe Card - za 25 € in 100 € (prejšnja leta pa si jih dobil tudi za 50 € in nekakšne priložnostne za 10 €).
2. Kar vprašaj te na tem naslovu, koliko SIT hočejo imeti npr. za 25 € :wink:
Image
Blue Blues

Post by Blue Blues »

Kaj se toliko bolj splača igrati stave v tujini ko pri nas?
It's Showtime!
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

BLUE BLUES wrote:Kaj se toliko bolj splača igrati stave v tujini ko pri nas?
Seveda - na vsak dogodek, ne glede na šport in kvoto lahko staviš le ta par - SINGLE BET.

Da razlik pri kvotah sploh ne omenjam - en prijatelj je stavil 5 parov nogometa pri nas, pa je imel skupno kvoto nekje 22, jaz pa npr. na stavnici Gamebookers te iste pare, pa je bila kvota prek 30! To pomeni, da če je prijatelj na svoje pare stavil recimo 5.000 SIT je/bi dobil 110.000 SIT ozir. še nekaj manj zaradi davka, jaz pa 150.000 "čistih" SIT za isto stvar...
Image
Blue Blues

Post by Blue Blues »

markolar wrote:
Seveda - na vsak dogodek, ne glede na šport in kvoto lahko staviš le ta par - SINGLE BET.

Da razlik pri kvotah sploh ne omenjam - en prijatelj je stavil 5 parov nogometa pri nas, pa je imel skupno kvoto nekje 22, jaz pa npr. na stavnici Gamebookers te iste pare, pa je bila kvota prek 30! To pomeni, da če je prijatelj na svoje pare stavil recimo 5.000 SIT je/bi dobil 110.000 SIT ozir. še nekaj manj zaradi davka, jaz pa 150.000 "čistih" SIT za isto stvar...
Ah, če bi jaz potegnil ven 110 jurjev, mi bi bilo čisto vseeno za tistih 40.000 razlike... :wink:

Koliko si pa do zdaj kaj najvišjo dobitno kvoto mel?
It's Showtime!
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

BLUE BLUES wrote:
markolar wrote:

Ah, če bi jaz potegnil ven 110 jurjev, mi bi bilo čisto vseeno za tistih 40.000 razlike... :wink:

Koliko si pa do zdaj kaj najvišjo dobitno kvoto mel?
40.000 SIT razlike - hmmm...

SINGLE BET (samo 1 par) - kvota 28.
Image
Blue Blues

Post by Blue Blues »

markolar wrote:40.000 SIT razlike - hmmm...

Ma ne eno kvoto, vse skupaj ko se seštejejo na enem listku... :wink:

P.S. drugače tale single kvota ti je bila pa hudo visoka. Kaj le si stavil? Košarko na nulo?
It's Showtime!
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

BLUE BLUES wrote:
markolar wrote:40.000 SIT razlike - hmmm...

Ma ne eno kvoto, vse skupaj ko se seštejejo na enem listku... :wink:

P.S. drugače tale single kvota ti je bila pa hudo visoka. Kaj le si stavil? Košarko na nulo?
Ponavadi igram samo single ozir. če več parov potem v kombinaciji - bom malo izbrskal kakšen podatek...

To kvoto sem zadel že večkrat, to je nogometna kvota na polčas/konec - TIP 2/1, torej vodstvo gostov po polčasu in zmaga domačinov na koncu tekme, ampak vsakič, ko sem jo zadel sem igral za malo denarja...
Image
Johnny_Q

Post by Johnny_Q »

markolar wrote:
Johnny_Q wrote:Jst ti čm rečt da mislim da ti nič provizije ne poberejo pač če daš ti 2 jurja za kartico potem tud napolnš račun za 2 jurja.
1. Obstajata dve vrsti PaySafe Card - za 25 € in 100 € (prejšnja leta pa si jih dobil tudi za 50 € in nekakšne priložnostne za 10 €).
2. Kar vprašaj te na tem naslovu, koliko SIT hočejo imeti npr. za 25 € :wink:
Jst ti čm povedat da obstajajo v Sloveniji za to kartico že uradni prodajalci če boš mal pogledal po tem naslovu boš našel. Sam je zaenkrat sam v Ljubljani.

http://www.consumerking.net/consumerking/default.wlgt?
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

neverjetno.... Belgijski kekci ne morejo dat gola Kazahstancem :? :roll:
Blue Blues

Post by Blue Blues »

jang wrote:neverjetno.... Belgijski kekci ne morejo dat gola Kazahstancem :? :roll:
Hja, to so ti pač prijateljske. Jaz se jim izogibam, ker nikoli ne veš. Mimogrede se selektor odloči in pošlje v igro rezerviste, pa da vidi na koga bo mogoče lahko računal v prihodnosti, pa uigravanje kakih novih taktičnih zadev in mali determination, da tekmo dobijo in še in še...
It's Showtime!
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

BLUE BLUES wrote:
jang wrote:neverjetno.... Belgijski kekci ne morejo dat gola Kazahstancem :? :roll:
Hja, to so ti pač prijateljske. Jaz se jim izogibam, ker nikoli ne veš. Mimogrede se selektor odloči in pošlje v igro rezerviste, pa da vidi na koga bo mogoče lahko računal v prihodnosti, pa uigravanje kakih novih taktičnih zadev in mali determination, da tekmo dobijo in še in še...
to je bila kvalifikacijska tekma! :!:
Post Reply