Kolekcije-popolne

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

A.Hodzic

Post by A.Hodzic »

BLUE BLUES wrote:
A.Hodzic wrote:
BuDi wrote:dva MM pirata obstajata

- MM & Mister No - Skynetov beg
- MM & Dylan Dog 2
Skajnetov bijeg imam,a koji je ovaj drugi,napisi naziv epizode... :wink:
Pozdrav, Adnane. Javi mi oÄ
Blue Blues

Post by Blue Blues »

A.Hodzic wrote:Skajnetov bijeg kosta 7 eura,a ovaj M.Misterija i Dilan Dog se zove epizoda Kraj svijeta i kosta 9 eura...oba stripa su glanceri...necitani... :wink: :D
Dakle 16 E ukupno. Daj mi ovo na stranu, jer uzimam obojicu. A koliko bi bila poštarina?

Zajedno sa ukupnom svotom molim te javi i adresu, na koju bih htjeo da ti šaljem novac, pa smo dogovoreni i posao sklopljen.

A reci, da li možda imaš i koji Nathan Never pirat, jer ja ne znam uopče da li je koji dosad izašao, ali bi me u slučaju da jest isto tako znalo interesirati.
A.Hodzic

Post by A.Hodzic »

BLUE BLUES wrote:
A.Hodzic wrote:Skajnetov bijeg kosta 7 eura,a ovaj M.Misterija i Dilan Dog se zove epizoda Kraj svijeta i kosta 9 eura...oba stripa su glanceri...necitani... :wink: :D
Dakle 16 E ukupno. Daj mi ovo na stranu, jer uzimam obojicu. A koliko bi bila poštarina?

Zajedno sa ukupnom svotom molim te javi i adresu, na koju bih htjeo da ti šaljem novac, pa smo dogovoreni i posao sklopljen.

A reci, da li možda imaÅ¡ i koji Nathan Never pirat, jer ja ne znam uopÄ
Blue Blues

Post by Blue Blues »

A.Hodzic wrote:Nathan Never nema pirata,bar za sada,ima pirat od Nik Rajdera-Sta se dogodilo s Meri Rouz,mozda te on zanima...preporucena postarina je 6 eura,i ovaj novac mozes poslati Tom Daru,napisi da je za mene,a ja ti saljem iduce sedmice ove pirate(jer sam od Dareta ja uzimao neke stripove)... :wink:
Neču Rajdera, jer ne skupljam. A nešto sam ih i pročitao pa mi nije nešto.

U redu, Adnane. Ja sada šaljem Darkotu ZS pa da vidim da li če i on biti za to, da ide novac priko njega. U slučaju da jest, šaljem mu 22 eura za tebe. Pozdrav, i puno hvala na ovome... :D
Mioke
STRIPOHOLIK

Post by Mioke »

Lepo bi bilo če se bi dogovarjali na ZS in ne filali to temo ki nima nič s tem(sploh pa kokr vem niso zaželeni pirati). Hvala. :arrow:
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Bob Rock wrote:No, da ne bomo preveč zašli iz teme. Z današnjim dnem lahko na seznam polnih kolekcij dodam Biserstrip.
Čestitke, Bob Rock. S tem Biser stripom si se pa kar namatral, da si vse zbral :D
Bob Rock
STRIPOHOLIK

Post by Bob Rock »

corto wrote:
Bob Rock wrote:No, da ne bomo preveč zašli iz teme. Z današnjim dnem lahko na seznam polnih kolekcij dodam Biserstrip.
Čestitke, Bob Rock. S tem Biser stripom si se pa kar namatral, da si vse zbral :D

Ja in to dobesedno namatral.
horex2
STRIPOHOLIK

Post by horex2 »

skompletiral zagor extra
zagor sd+lu 99% :yes:
horex je zakon, pa reno tud...
Blue Blues

Post by Blue Blues »

horex2 wrote:skompletiral zagor extra
Bravo, horex2, samo tako naprej. Na kerega se boš pa zdaj spravil? Splača se ti če boš še kaj kompletiral vzeti Nevere -- jih je vsega skupaj celih 60 regularnih plus dva specijala, plus dva giganta kar se da dosti na brzino in za male pare zrihtat... :wink: ... pa še jaz ti to serijo priporočam, ker znaš iz katerega stripa dosti ven potegnit in so nasplošno zelo v redu branje (razen nekaj par številk, ki so res jadno branje in čisto zanič).

P.S. kaj v čateške si prišel kaj pogledat?
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

BLUE BLUES wrote:
horex2 wrote:skompletiral zagor extra
Bravo, horex2, samo tako naprej. Na kerega se boš pa zdaj spravil? Splača se ti če boš še kaj kompletiral vzeti Nevere -- jih je vsega skupaj celih 60 regularnih plus dva specijala, plus dva giganta kar se da dosti na brzino in za male pare zrihtat... :wink: ... pa še jaz ti to serijo priporočam, ker znaš iz katerega stripa dosti ven potegnit in so nasplošno zelo v redu branje (razen nekaj par številk, ki so res jadno branje in čisto zanič).

P.S. kaj v čateške si prišel kaj pogledat?
ima na licitacijah od ,,stanca,, zelo poceni odlična ohranjenost
Mioke
STRIPOHOLIK

Post by Mioke »

Skompletiral Mister No LMS! Zahvala gre Tomdaru ki me je nehote razveselu z zadnjim manjkajočim...ma ne v bistvu se moram kr njegovi boljši polovici zahvalit zanj! :wink: :P
Post Reply