Najbolje iz Amerike
Moderators: TomDar, jang, Corto, Mioke, Ruki
Najbolje iz Amerike
Sada vec imamo nekolicinu najvecih ostvarenja novijeg americkog stripa objavljenih kod nas, pa da vidimo koje je delo vama najbolje i zasto. moze i redosled.
- tomas otto
mislio sam na Vertigo izdanja, koja su sada objavljena kod nas te se pretpostavlja da je veci broj ljudi u prilici da cita te stripove, te da se rasprava ne ogranici na mali broj ljudi koji americke stripove cita u skeniranom obliku ili je narucio neka izdanja iz inostranstrva.
Takodje, Vertigo imprint je doneo poseban tretman stripu i ima zajednicku konzistentnu notu.
Sastavio sam anketu od ovih naslova jer su medjusobno lako uporediva, te nisam stavio ni Mausa, ni Konana niti nesto trece bilo zato sto nije objavljeno kod nas ili zato sto ne spada u istu kategoriju pa ne bi bilo lako porediti. Ove naslove smatram da je logicno i moguce medjusobno porediti.
Takodje, Vertigo imprint je doneo poseban tretman stripu i ima zajednicku konzistentnu notu.
Sastavio sam anketu od ovih naslova jer su medjusobno lako uporediva, te nisam stavio ni Mausa, ni Konana niti nesto trece bilo zato sto nije objavljeno kod nas ili zato sto ne spada u istu kategoriju pa ne bi bilo lako porediti. Ove naslove smatram da je logicno i moguce medjusobno porediti.