Teh pol ljudi na našem koncu ne rabimo. Samo to še fali da kako parado ponosa organizira (zato ker je pač v MB nimamo) in začnejo korakat od njihove kamrice čez Poštno proti Slomškovi…
Naj svojo mavrico in ideje na kerem drugem koncu slovenije vsiljuje in prodaja, tu ni treba.
Ta njihov “prvi štajerski festival” pa čisto mimo, nobene prave veze nima z tem. Naj si gre svojo šalco kave kot reče kam drugam točit.
Comic fest smo imeli pred dobrim mesecem in to dobesedno, bi si lahko prišla pogledat takrat kak zgleda folk ki riše stripe, folk ki jih bere in folk ki se trudi da strip v slo sploh funkcionira. Verjetno je takrat v kakem ledru z bičem kje drugje bla prisotna.
Jebeš mavrico
Jaz sm tud poročen, 3 otroke imam, a ne delam zarad tega nobene scene in javno razlagam kak pa kaj. Tiho sem in uživam v tem kar imam, koga briga za njeno LGBT sceno, kar gabi se mi vse skup
O stripih v naših medijih....
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: O stripih v naših medijih....
Meni je najbolj žal tega parceliranja, ko pa bi skupaj bilo ravno prav za en konkreten festival. Pa če je lokalpatriotizem glavno vodilo, bi se pa sejem selil po Sloveniji iz kraja v kraj. kapo dol Vojku za založbo Risar in celjske festivale, Oblačku za sejme po Sloveniji, striparnico , itd....ampak nimata pa vez in poznanstev, nista meneđerja, ne delata "dnar" pa magari to pomenilo cuzanje državnega seska... to pa ima ekipa okoli VVK, Stripburgerja, tudi Buch. Tudi on je rabil nekoga da ga je potišal naprej v medijih ko je začenjal, pa še kasneje ko je šel v založništvo (kljub temu da je izdajal slovenskega prvega favorita Mikija Mustra). Imel je srečo v Maxu Modicu....enega takega Maxa rabi celjski festival, Risar in še kdo.
Ali je Anja mož ali žena sploh ni važno in nas nič ne briga. Se mi pa zdi sposobna in prebojna v tem kar počne.
vsi skupaj bi bili sposobni precej več
Ali je Anja mož ali žena sploh ni važno in nas nič ne briga. Se mi pa zdi sposobna in prebojna v tem kar počne.
vsi skupaj bi bili sposobni precej več
Zaradi takih kot si ti družba sploh gre naprej, ker veš, kaj je res pomembno, medtem, ko se gredo Anje parado blefiranja in poziranja, ki jo omogoča državni denar, ki so ga zaslužile samo v svojih blodnjah.Hochiminh wrote: 08.05.2026 21:54:57 Jaz sm tud poročen, 3 otroke imam, a ne delam zarad tega nobene scene in javno razlagam kak pa kaj. Tiho sem in uživam v tem kar imam, koga briga za njeno LGBT sceno, kar gabi se mi vse skup
Ampak obstaja trik: jaz imam recimo strip rad od ranega otroštva, v osnovi ga ne rišem zaradi koristi temveč zaradi izražanja in stripa samega. Bleferji me lahko občasno jezijo, ampak v bistvu samem mi ne morejo nič. Obstaja transcendenca, višje in presežno, v kar kruhoborci nimajo vstopa. Izvrženi so.
Itak, mislim da smo vsi ki smo na forumu, kateri smo v stripu od otroštva torej mu izražano ljubezen in nismo v njem zaradi preživetja.macon wrote: 09.05.2026 1:15:57
Ampak obstaja trik: jaz imam recimo strip rad od ranega otroštva, v osnovi ga ne rišem zaradi koristi temveč zaradi izražanja in stripa samega. Bleferji me lahko občasno jezijo, ampak v bistvu samem mi ne morejo nič. Obstaja transcendenca, višje in presežno, v kar kruhoborci nimajo vstopa. Izvrženi so.
Tebe občudujem v zagretosti in samozaložništvu, za slednje te “punce” ne vejo kaj ta beseda pomeni.
Prav tako kot recimo Vojko kako je on gnal Risarja, tega one ne bodo nikoli razumele. Brez subvencij je v garaži (kot je rekla enkrat Anja v grdem posmehu za njega) pripravil za nas vrhunske stripe in dobesedno skoraj sam gnal to sceno na slovenskem. One brez subvencije še prdnit ne morejo
Last edited by Hochiminh on 09.05.2026 15:57:19, edited 2 times in total.
Ne vem no, a smo prišli do tja kjer "Zagorjeve" vrednote nič več ne pomenijo? Lahko cuzaš davke in dobiš vse izdaje takorekoč plačane iz proračuna, lahko rečeš "Vi kar imejte svoj sejem, če nas kdo išče - ve kje smo" (150m dol po ulici), potem pa se izjavah za javnost in v intervjuju za top-10 medij v državi na eni strani najmanj 3x direktno zlažeš, z nasmehom na fotki (niti ne da kaj zamolčiš ali prirediš - prav zlažeš)...povrhu vsega pa za lep zaključek izjaviš (ali pa tako samo eni interpretirajo) da "bomo prosperirali, če bomo sodeloval".... ampak si pa sposoben in prebojen, pa dobro delaš.jang wrote: 09.05.2026 0:38:11 Ali je Anja mož ali žena sploh ni važno in nas nič ne briga. Se mi pa zdi sposobna in prebojna v tem kar počne.
Mene soliranje samo po sebi sploh ne moti.
Je pa moje osebno mnenje, da če si sposoben pizdun - si vseeno samo pizdun.
kaj se je zlagala ne vem, ker teh festivalov ne spremljam več, sploh pa nimam nobenih zakulisnih informacij. Vidim da nič ne zamujam