Napisali so kako brati in razumeti Mustragombi wrote: 24.11.2025 18:58:31 https://stripi.si/izdelek/zvitorepec-in ... vni-pojav/
12.knjiga...na FB profilu ne dobim nobenega odgovora kaj točno je to...imam komplet 11 Mustrovih knjig in zdaj je vprašanje ali bo zmagala moja zbirateljska žilica, da imam vse knjige po številkah ali se ne bom pustil naplahtat![]()
To je moje mnenje, kopiram kar sem jim napisal na fb objavi.
To nima nobenega smisla. Torej vsem nam, ki smo ga brali pred 40 leti in več, bo zdaj nek politik in navdušenec za katerega ni še živ bog slišal, skratka nam bo razložil da smo Mustra narobe brali in razumeli.
Mustrovi stripi so zelo enostavni in jih razumejo tudi 5 letni otroci, tu ni nobene znanosti.
Soloh pa tako zadevo oštevilčit z številko 12, nima nobene veze z kronološko zbirko ki je bila z stripi zaključena v 11. knjigi.
Ta zadeva če je že res “toliko pomembna” bi morala iziti v samostojni knjigi, ker kronologja je bila zaključena, razen če se je našel še kak neobjavljen strip.
Brezveze je to…
Bolj zgleda kot vsiljenje prodaje te knjige kot nadaljevanje zbirke ki je tržna uspešnica
Predlog za 13. knjigo bi bil lahko podobni junaki na slovenskem.
14. knjiga pa mogoče Stripovski avtorji kateri so začeli zaradi Mustrove inspiracije.
15. knjiga, Kako prodajati Mustra
Skratka, mimo usekano vse skupaj in narejeno v smislu mlekarne 🫣