Philippe Francq, Jean Van Hamme : Largo Winch Integral 8 [15-16] (Risar)
Philippe Francq, Jean Van Hamme : Largo Winch Integral 9 [17-18] (Risar)
Matjaž Bertoncelj: Žive živali (Risar)

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Mladinska knjiga ali Baby center ?BuDi wrote: 02.10.2024 16:50:27
V trgovini kjer sem kupoval so imeli kakih 25 kosov, od tega je bilo 1/4 pomoje poškodovanih za na odpad, ostali so bili čisto lepi brez kakršnihkoli težav.![]()
Baby center. Mladinske imajo (menda po pregledu zaloge) samo nekatere.
V Sl. Bistrici sem šel v Baby center. 5 so jih imeli. Vsi z poškodovanim hrbtom in konkretno poškodovanim levim spodnjim vogalom spodaj. Verjetno zato, ker jih imajo zložene na neki polici, katera ima še kovinsko palico po horizintali, a po višini do zgornje police le cca 2 cm fora. Ko sem probal knjigo dobit ven, sem jo dejansko mogel tud sam poškodovati ko sem jo sukal v vse smeri da sem jo potegnil ven, da sem jo sploh lahko pogledal. Če to naredi vsak naključni, potem je vse jasno.BuDi wrote: 03.10.2024 9:53:42Baby center. Mladinske imajo (menda po pregledu zaloge) samo nekatere.
Mi pa sploh ni jasno zakaj bi imeli tako poškodovane v prodaji. Mogoče da se bolj vidi kupček, itak so bili spodaj, pa še ni bilo vse postavljeno naravnost, malo razmetano. Ker imajo samo nekaj knjig je bil kup Barksa precej opazen.
Na Poljskem je cena 70 zlotov (16-17€). Na hitro pogledano izgledal dobro. So pa imeli tudi številki 2 in 3, ali je še kaj več izdanih pa ne vem.BuDi wrote: 02.10.2024 16:50:27 Nabavil Carla Barksa.
Velikost je ok.
Grafično je tudi ok.
Vezava je ok, ni pa to najboljše pod soncem sploh. Ni Fibra ali Lokomotiva, bolj ČK. Robovi platnic niso tako dobro zapeglani, da bi bilo 5/5.
Vrednost za svoj denar v teh časih in razmerah... 3,75/5, plus točke zato ker je v slovenščini pa ker je klasika, pa ker ni polom kot Graffit. Minus so cena pa velikost.
Imam skoraj identično izdajo nekih drugih disneyrvih stripov iz Italije... 28,50€. Tako da niti ne odstopa tako zelo.
V trgovini kjer sem kupoval so imeli kakih 25 kosov, od tega je bilo 1/4 pomoje poškodovanih za na odpad, ostali so bili čisto lepi brez kakršnihkoli težav.![]()
Prišli so do številke 24 oz. 25.juhica wrote: 09.10.2024 23:31:09 So pa imeli tudi številki 2 in 3, ali je še kaj več izdanih pa ne vem.
Je pa rumena barva na Gruzijski,Azejbadžanski in Gvatemalski varianti. Res,svinjarija.BuDi wrote: 17.11.2024 10:47:48 Slučajno sem opazil, da na hrbtu mojega Racigrada #1 za razliko od srbskega, hrvaškega in poljskega - ni rumene barve![]()
Če koga slučajno zanimajo take stvari, zunaj (v divjini) je tretji del filma Largo Winch.BuDi wrote: 27.09.2024 9:31:47 Philippe Francq, Jean Van Hamme : Largo Winch Integral 7 [13-14] (Risar)
Philippe Francq, Jean Van Hamme : Largo Winch Integral 8 [15-16] (Risar)
Philippe Francq, Jean Van Hamme : Largo Winch Integral 9 [17-18] (Risar)