NAJAVE STRIPOV
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: NAJAVE STRIPOV
ma jebeš ta levičarski balkan 
Leto se je šele začelo pa je to verjetno že eno večjih presenečenj v 2023:
Hugo Pratt - Corto Maltese. Beneška pravljica (Goga, 2023, v tisku, naklada 600)
(Goga sicer izdaja Miho Mazzinija, Tadeja Goloba, Svetlano Slapšak, Ivano Djilas, ...)
Hugo Pratt - Corto Maltese. Beneška pravljica (Goga, 2023, v tisku, naklada 600)
(Goga sicer izdaja Miho Mazzinija, Tadeja Goloba, Svetlano Slapšak, Ivano Djilas, ...)
Last edited by BuDi on 23.01.2023 14:10:16, edited 2 times in total.
Opa. Sicer malo čudno, da niso zastavili serije od začetka ampak pohvalno vseeno.BuDi wrote: 23.01.2023 14:04:08 Verjetno eno večjih presenečenj v 2023:
Hugo Pratt - Corto Maltese. Beneška pravljica (Goga, 2023, v tisku)
Mogoče čisto slučajno (niti Bookglobe ni šel po vrsti, niti američani), je pa res da obstaja zastarela zgodba, da je ta epizoda daleč najtežje dobavljiva (v bistvu edina težko dobavljiva) na področju ex-yu - kar je res precej dolgo veljalo in je bila iskana med zbiralci - potem pa so že zdavnaj prišli pirati, bookglobe, darkwood... Še danes se kljub vsemu tista mehka izdaja založbe Art 9 prodaja na limundu/kupindu po 15-20€, kar je precej veliko za nekaj kar obstaja v več novejših HC izdajah.
Še ni izšlo,. bo pa kmalu...
Zoran Smiljanić, Marijan Pušavec: Kajuh, pesnik partizan
23.02.2023, Knjižnica Velenje
V zbirki Kajuh 100 je izšla zadnja, sedma knjiga. Gre za strip z naslovom Kajuh, pesnik partizan. Nastal je po literarni predlogi romana Prestreljene sanje. Pogovor z avtorjema bo vodil David Vidmar Čeru.
prednaročilo:
https://www.goga.si/izdelek/corto-malte ... pravljica/
Če bo kdo naročil naj sporoči, za 3+ komade je brezplačna dostava, sicer je 3,95€

Če bo kdo naročil naj sporoči, za 3+ komade je brezplačna dostava, sicer je 3,95€

Jaz sem svojega že naročil
So mi pa iz založbe javili, da imajo namen izdati celotno zbirko. Bog jim požegnaj te besede in da jo res realizirajo

So mi pa iz založbe javili, da imajo namen izdati celotno zbirko. Bog jim požegnaj te besede in da jo res realizirajo
- Bob Rock
- STRIPOHOLIK
Tole ja barvno ali črno belo ?
jaz sem naročil. malo na slepo ampak mislim da je fajn podpret takle projekt. Upajmo na najboljše 
meni odgovarja da je barvna. ČB imam precej albumov od Bookgloba, bom kompletiral to počasi. barvnih pa še nisem kupoval
ČB so pravi - ampak kot vem lastniki pravic komplicirajo in od kar so albume na novo pobarvali resno forsirajo barvne, zato ima Bookglobe malo mešano.
Do večera je še akcija -20%BuDi wrote: 26.01.2023 16:38:40 prednaročilo:
Naročil ravnokar
Akcija pa še traja ...
Trenutno še 3d 9u 32min 21sek
Akcija pa še traja ...
Trenutno še 3d 9u 32min 21sek